Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

H Apple λαμβάνει μέτρα κατά της πειρατείας και του AppTrackr

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
278 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#196   Evangelia

Evangelia

iPH Enthousiast

• 548 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 31/12/2011 - 20:33

Και αυτη η καραμέλα "δεν έχω λεφτα κ γι αυτο παίρνω τα τσάμπα" πρέπει να τελειώσει κάποτε :mad:

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#197   akpe

akpe

iPH newbie

• 27 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 31/12/2011 - 20:33

Ναι, δε με ενοχλεί προσωπικά καθόλου η πειρατεία, ειδικά σχετικά με ταινίες και μουσική

Ε εκεί παίζουν και άλλα κριτήρια. Ειδικά στη μουσική όπου εκτός του οτι η ποιότητα πέφτει κατακόρυφα κάθε χρόνο, σχεδόν κάθε έλληνας "καλλιτέχνης" έχει εξασφαλισμένο νυχτοκάματο ανεξαρτήτως πωλήσεων. Στην Ελλάδα τουλάχιστον είναι αποδεδειγμένο με νούμερα πως ο μόνος που ίσως χάνει από την πειρατεία της μουσικής δεν είναι ο καλλιτέχνης αλλά η δισκογραφική. Υπερτίμηση προϊόντος > πειρατεία. Πάντα.

/slightly offtopic

Τελευταία επεξεργασία από: akpe, 31/12/2011 - 20:34

#198   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 31/12/2011 - 20:34

Εμενα να ΣΟυ Πω Φιλε Μου Εδω Μου Το ΕΜαθαν ΑΥτο Το Πειρατικο Εγω Δεν το Ηξερα... Και Μαλιστα Στα Κλεφτα Μου Το Εμαθαν... Τωρα Με Κραζει Το Φορουμ Που Μου Το Εμαθε?WoW o.O

Ρε φίλε, ειλικρινά, trollαρεις;
Επειδη κάποιος εδω μέσα σου έδειξε ένα μη νόμιμο τροπο απόκτησης εφαρμογών για το τηλέφωνο σου, ευθύνεται το forum για αυτο;

#199   Aris94

Aris94

iPH User

• 197 μηνύματα

Δημοσίευση 31/12/2011 - 20:34

Όσο και να σου φαίνεται από τον Άρη όλη η στάση των περισσότερων εδώ, ναι κάποιοι ακόμα κατεβάζουν τραγούδια από
iTunes...
Και επαναλαμβάνω δεν σου κάνουν επίθεση γιατί κατεβάζεις εσύ τσαμπε... είπαμε είσαι ο ορισμός του μεσου νεοέλληνα!
Στην στάση που κρατάς και μας θεωρείς όσους πληρώνουμε μακακες... Γιαυτό έχεις αυτήν την αντιμετώπιση! κανε δουλειά σου
και άσε τους υπόλοιπους να κάνουν την δικιά τους όπως νομίζουν!

Αγαπητε Την Γνωμη Μου Εγραψα Το Τι Σκεφτομαι ΕΓΩ... Εσεις Αρχισατε Να Με Κατακρινετε... Συγνωμη Αλλα Το Μονο Που Ειπα Για Τους Αλλους ΕΙναι να Μην Γινονται
ρατσιστικα σχολια Του Στιλ "Γινομαστε Αλβανοι"¨Και τετοια... Δεν Ειχα Σκοπο Να Μιλησω Για Εσας που Πληρωνετε Το Σκεπτικο Μου Ειπα... Πειραζει? :)

#200   eski

eski

iPH Junior

• 371 μηνύματα

Δημοσίευση 31/12/2011 - 20:35

Mη μασατε δε συμφερει κανεναν, ουτε καν τους developers
Δεν ειναι τυχαιο που το Untetherd j/b βγηκε αμεσως μετα τα Χριστουγενα
Oσο βλαμενοι και ειναι εκει στη Apple (που ειναι γτ ζουν στον κοσμο τους) δε μπορει, βλεπουν τη ταση..
Ασχετα με δημοσκοπησεις και ερευνες που τα μαγειρευουν οπως θελουν η πικρη αληθεια ειναι οτι μονο στο διημερο Χριστουγενων ενεργοποιηθηκαν 3.7 εκατομμυρια συσκευες android οταν το ios ηταν 73.000
O μεσος ορος ενεργοποιησεων android ημερησιως ξεπερνα τις 700.000 οταν το ios μετα βιας ειναι 18.000

Πηγη: thenextweb

#201   Aris94

Aris94

iPH User

• 197 μηνύματα

Ρε φίλε, ειλικρινά, trollαρεις;
Επειδη κάποιος εδω μέσα σου έδειξε ένα μη νόμιμο τροπο απόκτησης εφαρμογών για το τηλέφωνο σου, ευθύνεται το forum για αυτο;

Φυσικα Αφου ηταν Απο Τα "Ατομα" Του Foroum :S

#202   dionisis00

dionisis00

iPH Member

• 341 μηνύματα

Ωπα, μην λεμε ο,τι θελουμε. Δεν ειναι μικρο το ποσοστο καλως η κακως. Σιγουρα πανω απο το 70% των jailbroken συσκευων εχουν το installous.

#203   Evangelia

Evangelia

iPH Enthousiast

• 548 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 31/12/2011 - 20:36

Ε εκεί παίζουν και άλλα κριτήρια. Ειδικά στη μουσική όπου εκτός του οτι η ποιότητα πέφτει κατακόρυφα κάθε χρόνο, σχεδόν κάθε έλληνας "καλλιτέχνης" έχει εξασφαλισμένο νυχτοκάματο ανεξαρτήτως πωλήσεων. Στην Ελλάδα τουλάχιστον είναι αποδεδειγμένο με νούμερα πως ο μόνος που ίσως χάνει από την πειρατεία της μουσικής δεν είναι ο καλλιτέχνης αλλά η δισκογραφική. Υπερτίμηση προϊόντος > πειρατεία. Πάντα.

/slightly offtopic

Off topic: πίσω όμως απο τους καλοπληρωμενους καλλιτέχνες υπάρχουν κ άλλοι που δουλεύουν για να γίνει ενα cd!! Αυτοί είναι που χάνουν απο την πειρατεία :)

#204   tomvrs

tomvrs

iPH Member

• 240 μηνύματα

δεν γίνεται μόλις γεννηθώ να μου χαρίσουν μια βίλα και ένα κότερο? Ανθρώπινη ζωή δεν είμαι και εγώ?
σου είπε κανείς δώσε 350 ευρω σε εφαρμογές?

εγω αυτα που εχω κατεβασει στοιχιζουν κοντα στα 300 ευρω!

#205   akpe

akpe

iPH newbie

• 27 μηνύματα

eski αυτό είναι μεγάλο θέμα. Λογικό αφού βρίσκεις android κινητό με κατοστάρικο (χωρίς να αναφέρομαι σε κινεζιές).

#206   mihalis

mihalis

iPH Addict

• 681 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 31/12/2011 - 20:38

Και εγω συμφωνώ παιδιά με το θέμα τις πειρατείας και πληρώνω τις εφαρμογές που πιστεύω ότι αξίζουν(καλη ώρα tapatalk) αλλα μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας το 90% απο εμάς κατεβάζει ταινίες,τραγούδια,παιχνίδια κλπ.Και στο ps3 τα πληρώνω πχ τα παιχνιδακια μου.Αλλα γενικά το κράξιμο που πέφτει σε αυτούς που κατεβάζουν τσάμπα εφαρμογές μου φαίνεται υποκριτικό γιατι αν οχι όλοι οι περισσότεροι κατεβάζουν τραγούδια και ταινίες.Προν κρίνουμε τον άλλο ας κρίνουμε τον εαυτό μας....Αντε και καλη χρονιά να έχουμε παιδιά!!!

#207   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 31/12/2011 - 20:39

εγω αυτα που εχω κατεβασει στοιχιζουν κοντα στα 300 ευρω!

και πόσα από αυτα χρησιμοποιείς..αρίθμησε μου 15
γιατί εγώ έχω αγορασμένες μαζί με τις free και τις πληρωμένες 60 εφαρμογές και πλήρωσα κανένα 70 το πολύ..(λίγα με χρέωσε σχετικά με σένα, λες να με κλέβει το appstore? :P )

Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 31/12/2011 - 20:41

#208   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 31/12/2011 - 20:41

Δεν είναι τυχαίο επίσης που η ποιότητα των αντίστοιχων εφαρμογών για android είναι συχνά πολυ κατώτερη (αν υπάρχουν αντίστοιχες εφαρμογές για τα παντα). Το app development σε android δεν έχει "ψωμί" και οι εταιρείες λογισμικού το ξέρουν αυτο. Το ίδιο και η apple και θα διαφυλάξει τελικα τα συμφέροντα των εταιρειώναναπτυξης λογισμικού όσο μπορει.

#209   ifrit

ifrit

iPH Contributor

• 1.238 μηνύματα
  • Twitter:@ifritakos
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ifrit

Δημοσίευση 31/12/2011 - 20:41

Το κράξιμο πέφτει επειδή όσοι κατεβάζουν σπασμένες εφαρμογές μας την λένε κιόλας σε όσους προτιμούμε την νόμιμη οδό, για τον οποιοδήποτε λόγο.
Εδώ είπα στον άλλον ότι πληρώνω τις εφαρμογές μου και μου είπε να φάω χαβιάρι...
Αυτό είναι θράσος και νοοτροπία νεοέλληνα.
Γι' αυτό και το κράξιμο.

#210   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 31/12/2011 - 20:42

να ξεχωρισουμε τα πραγματα... δεν φωναζουμε σε αυτους που κατεβαζουν cracked apps.. φωναζουμε σε οσους θεωρουν ηλιθιους οσους δεν κατεβαζουν.. τοσο απλα .. και trollaρουν προσπαθωντας να μας πεισουν πως εχουν και δικιο που το κανουν..

οσο αφορα εαν διδαχθηκαν απο το forum ειναι αληθεια.. κι εγω εχω αναφερθει παλιοτερα.. πλεον εχω σταματησει να βοηθω και σε αυτον το τομεα.. :)

Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 31/12/2011 - 20:43

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5