Ούτε 70€ όμως πληρωσες. Μόνο τα δυο gpsακια που λες αν είναι σοβαρά προγράμματα σίγουρα ειναι πάνω απο 120€. Μόνο για 2 προγράμματα αυτά οπότε 40 παιχνίδια απο 1,5 € μεσω ορο πας στα 180. Αν έχεις κάτι ανάλογα με αυτά που έγραψα με in app αγορές τα 250 + τα πατήσες. Εκτός βέβαια κύριε laver αν έχεις τη καρτα του πατέρα και δεν έχεις κάνει καμία φορά την πρόσθεση του τι έχεις πληρώσει. Οταν γραφεστε ετσι να ξερετε πωσ γραφεστε επιτέλους. Τέλος πάντων το θέμα είναι η πειρατεία του apptrakr που για μένα καλα κάνει και υπάρχει.
Χάρηκα το ψευδώνυμο μου είναι billytilaver και όχι laver για τα gpsακια πλήρωσα 30 ευρώ (sygic το πέτυχα σε προσφορά και το navv greece)
εν συνεχεία η κάρτα είναι συνδεδεμένη στο όνομα μου Vasileios T.xxxxxxxxxxx που είμαι 25 χρονών και όχι στο όνομα του πατέρα μου, σε ευχαριστώ που με ξέρεις τόσο καλά και είσαι τόσο σίγουρος για μένα.
Παιχνίδια δεν υπάρχουν με 0,79? Μάλλον δεν κοιτάς τις προσφορές και κοιτάς μόνο τα ακριβά.
Εαν η κάρτα ήταν στο όνομα του πατέρα μου θα λογοδοτούσα?
Έχεις μανία με το apptrackr σεβαστό αλλά γιατί όλοι πρέπει να κλέβουν τον πατέρα τους για να αγοράσουν κάποιες εφαρμογές?
Κλείνοντας και στου πατέρα μου το iphone τις πέρασα και τις εφαρμογές(όχι τα παιχνίδια,είπαμε)..capito?(δεν είναι πιστωτική αλλά χρεωστική και Κύπρου και Πειραιώς)
Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 01/01/2012 - 14:32