Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

H Apple λαμβάνει μέτρα κατά της πειρατείας και του AppTrackr

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
278 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#46   Georgios1987

Georgios1987

iPH Enthousiast

• 562 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 31/12/2011 - 16:04

Αν αγοραζα Ολες τις εφαρμογες, θα το εκανα γιατι βαριεμαι να κατεβαζω updates απο Inatallous/Apptrackr...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#47   Vaggi

Vaggi

iPH Addict

• 734 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 31/12/2011 - 16:04

Ας κανει οτι θελει η apple αν θεωρει πως ετσι θα ανεβουν τα κερδη της..
Μαλλον πλανατε οικτρα..
παω στοιχημα οτι με μαθηματικη ακριβεια απο την επομενη κιολας μερα οι πωλησεις των iphone θα πεσουν ραγδιαια!
Ας ειναι δεν θα καθισουμε να σκασουμε υπαρχει και το adroid!

#48   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 31/12/2011 - 16:05

χρονια πολλα σε ολους και καλη χρονια,πιστευω παιδια πως iphone χωρις jb και σπασμενα apps,γιατι ας μη γελιομαστε αυτα πανε πακετο και μην πει κανεις το αντιθετο,ειναι ανθρωπος χωρις παπουτσια.Και αν τολμησουν να φραξουν αυτες τις διαδικασιες που η ιδια η Apple υιοθετει απο παντα και το ξερουμε ολοι αυτο,θα διωξουν πολυ κοσμο απο το μηλοφωνο και να το θυμηθειτε.Η κορυφη απαιτει θυσιες και η μοναξια της κορυφης σου αφηνει το χρονο να σκεφτεις λογικα και αυτο πιστευω θα πραξει η APPLE

με συγχωρεις αλλα τι να τον κανει καποιον ο οποιος κατεβαζει σπασμενα apps και κλεμμενη μουσικη;;;.. δεν τον θελει για πελατη.. ειναι πολυ απλο.. δεν ειναι καν πελατης!

#49   eddy888

eddy888

iPH Enthousiast

• 550 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 31/12/2011 - 16:06

Φίλε μου, συμφωνώ να κατέβασες τσάμπα εφαρμογές είναι κλοπή και πάνω από όλα κάνεις ζημιά στον dev, μη σέβοντας τον κόπο του και τη δουλειά του. Όμως οι επόχες είναι δύσκολες και ναι αν κάποιος μπορεί να γλυτώσει χρήματα, θα το κάνει.

φυσικα φιλε μου..δεν σου ειπα οτι εγω ειμαι τελειος..διαβασε ενα ποστ πανω απο το δικο σου να δεις τι λεω!και εγω εχω κατεβασει παρανομες εφαρμογες για να γλυτωσω!αλλα αυτο που αξιζει το πληρωνω..και πληρωνω για 0.99 ευρω και στο κατω κατω το εχω μια ζωη και με τζαμπα αναβαθμησεις,τυπου angry birds για παραδειγμα..!υποστηριζω αυτον που αξιζει..!αλλα μια ψευτοεφαρμογη που κοστιζει 25-30 ενω επρεπε να κοστιζει μισο ευρω ευρω ε ειναι για μπατσες,θα το βαλω παρανομο η δεν θα το βαλω καθολου!αλλα τα καλα που εχω και κραταω σε μενα η αληθεια ειναι οτι τα περισσοτερα τα εχω πληρωμενα εκτος απο κατι τσουχτερα σε τιμες..ακομα και στο cydia πολλα tweaks τα εχω πληρωμενα!εκτος απο 2-3.. :P

#50   JamesR21

JamesR21

iPH Addict

• 784 μηνύματα

Δημοσίευση 31/12/2011 - 16:07

με συγχωρεις αλλα τι να τον κανει καποιον ο οποιος κατεβαζει σπασμενα apps και κλεμμενη μουσικη;;;.. δεν τον θελει για πελατη.. ειναι πολυ απλο.. δεν ειναι καν πελατης!

Το ότι θα χάσει 600-1000 ευρό ίσως;

#51   kostas13patra

kostas13patra

iPH Member

• 204 μηνύματα

Δημοσίευση 31/12/2011 - 16:10

Παντως κακα τα ψεματα χωρις jailbreak σαν συσκευη ειναι πολυ πισω απο πολλες. Ειδικα για τα λεφτα που κοστιζει!
Δε μπορω να καταλαβω γιατι δεν βαζει αναφορα παραδοσης,bluetooth, και αλλα, που θεωρουνται στανταρ σε κινητα. Γι αυτο το jailbreak ειναι σωτηριο.
Προσωπικα δε θα αγοραζα iphone χωρις το jailbreak. Δε ντρεπομαι να το πω. Οχι γιατι κατεβαζω εφαρμογες παρανομα,αλλα για ολα τα υπολοιπα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#52   eddy888

eddy888

iPH Enthousiast

• 550 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 31/12/2011 - 16:10

that's the point..!οπως και να εχει παλι θα χασει πελατεια :P :P

#53   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 31/12/2011 - 16:13

δεν χανει ουτε 600-1000.. μην νομιζετε πως τα κερδη ειναι καθε αυτου της συσκευης.. αλλα οι συμφωνιες που κλεινει με τους παροχους.. devs και εκδοτικους οικους.. και music.. δεν περιμενει μονο απο τις καθ' αυτου συσκευες.. και δεν την ενδιαφερει να διαιωνιζεται μια κατασταση.. θα δειτε ολη την dev team καποια στιγμη θα την περασει στο δυναμικο της.. και τα πραγματα θα γινουν ακομη δυσκολοτερα για την jailbreak κοινοτητα... :)

#54   cmak

cmak

iPH Addict

• 633 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 31/12/2011 - 16:16

Το πρόβλημα μας ειναι μη σταματήσει η πειρατεία δηλαδή? πίσω απο κάθε εφαρμογη, απο κάθε προϊόν κρύβεται μία ομάδα ανθρώπων (είτε μεγάλη, είτε μικρή). Την αγωνία αυτών την έχουμε αναλογιστεί όταν τον κόπο τους τον αγοράζουμε τζάμπα? ή κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλο μας γιατι αυτο δε συμβαίνει σε εμάς? μηπως ομως συμβαίνει η θα συμβεί στη δουλειά του καθενός απο εμάς έτσι όπως τρέχουν οι εξελιξεις στη χώρα μας?
Ας το σταματήσω ομως εδω διότι θα βγω αρκετά off topic. Αυτο που πρέπει να κρατήσουμε όλοι ειναι οτι γενικά η πειρατεία (απο τα παλιά τα χρονια ακόμη) σκοτώνει και καλό ειναι να σεβόμαστε τη δουλειά κάποιων ανθρώπων.

#55   JamesR21

JamesR21

iPH Addict

• 784 μηνύματα

Δημοσίευση 31/12/2011 - 16:16

Δεν διαφωνώ σε αυτό που λες, αλλά 600-1000 επί 5εκ idevices (τυχαίο) που πουλάει κάθε χρόνο δεν είναι λίγο.

Τελευταία επεξεργασία από: JamesR21, 31/12/2011 - 16:16

#56   ifrit

ifrit

iPH Contributor

• 1.238 μηνύματα
  • Twitter:@ifritakos
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ifrit

Δημοσίευση 31/12/2011 - 16:17

Ας κανει οτι θελει η apple αν θεωρει πως ετσι θα ανεβουν τα κερδη της..
Μαλλον πλανατε οικτρα..
παω στοιχημα οτι με μαθηματικη ακριβεια απο την επομενη κιολας μερα οι πωλησεις των iphone θα πεσουν ραγδιαια!
Ας ειναι δεν θα καθισουμε να σκασουμε υπαρχει και το adroid!

Πόσες συσκευές νομίζεις ότι έχουν γίνει JB και πάλι απ' αυτές, πόσες νομίζεις ότι έχουν πειρατικές εφαρμογές;
Οι πωλήσεις των iPhone δε θα επηρρεαστούν ούτε στο ελάχιστο απ' αυτό.
Επειδή εγώ, ο δίπλα ή ο από πάνω μου είναι γύφτοι και δεν έχουν αγοράσει ούτε ένα app δε σημαίνει ότι είμαστε το αγοραστικό κοινό της Apple.

Και για να πω και την γνώμη μου, μακάρι να κλείσει και να καεί και ο server, όχι επειδή εγώ είμαι ο αλάνθαστος ή δεν εχω χρησιμοποιήσει ποτέ κάτι πειρατικό απλά βαρέθηκα να ακούω για "φρη εφαρμογές" "ινσταλουσσ" και διάφορες καραγυφτιές. 4 μέρες γονάτισε το φόρουμ γιατί όλοι θέλουν το untethered για να περάσουν το "ινστολουσσ στο μιλο τουσ".
Στην Apple που δε σας παίρνει τα σκάτε κανονικότατα, στα apps όμως που ξέρετε ότι δε θα έχει αντίκτυπο, τα τσιγκουνεύεστε τα 80 λεπτά στον τάδε ανεξάρτητο developer.

Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 31/12/2011 - 16:19

#57   ifrit

ifrit

iPH Contributor

• 1.238 μηνύματα
  • Twitter:@ifritakos
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ifrit

Δημοσίευση 31/12/2011 - 16:21

ας γινει...δεν υπαρχει προβλημα..ενς αληθινος gadgetakias δεν ειναι προβατο κανενος απλα θα παει σε αλλο κινητο..και το κοβω να πηγαινουν συντομα ολοι σε Galaxy S3 με Quad Core επεξεργαστη οταν η apple θα βγαλει το ιδιο 8 μηνες μετα την Samsung..να δω τοτε ποσο θα πεσει η apple!προσωπικα μετα το steve jobs και χωρις αυτον στο τιμονι ηδη η apple χανει την μπαλα!!

Είναι λίγο off-topic αλλά ήθελα πολύ να το σχολιάσω:
Και 560 πυρήνες να έχει, τι έγινε; Αλλάζει κάτι;
iPhone σημαίνει αξιοπιστία, ποιότητα κατασκευής και iOS. Το hardware των συσκευών είναι υπερ-αρκετό για να το σηκώνει, και μου αρκεί. Θυμήσου λίγο με τον πόλεμο των GHz τι είχε γίνει στους υπολογιστές...
Οι συσκευές δεν είναι νούμερα, είναι εμπειρία. Και το iPhone παραμένει απ' τις κορυφαίες.
Επίσης ό,τι κάνει η Apple τώρα και μέχρι και σε κανά χρόνο όλα του Steve Jobs είναι. Είναι τόσο μεγάλη η δυναμική της πλέον που όπως φαντάζεσαι το πλάνο της πάει πολύ μακριά... Δεν χάνει τίποτα προς το παρόν.

#58   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 31/12/2011 - 16:21

η αγορα ειναι ελευθερη και φυσικα στο android market που ειναι στα σπαργανα ισχυει το ιδιο για τα cracked apps.. και για την πειρατεια σε οποιαδηποτε μορφη.. αλλα το apptrackr απροκαλυπτα φιλοξενει cracked apps και οι νεοι χρηστες iphone πρωτα μαθαινουν για το apptrackr και το instalous και μετα τι ειναι το appstore και apple id account.. :)

Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 31/12/2011 - 16:23

#59   rikos7

rikos7

iPH Elite Poster

• 2.044 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:zio7

Δημοσίευση 31/12/2011 - 16:28

Oλα ειναι στημενα πιστευω!!! Μετα απο τοσα χρονια η εταιρεια κινειται νομικα για κατι που γινεται εδω κ πολλα χρονια!!!!
Απλως πιστευω πως τοσα χρονια το αφηνε επιτηδες για να εξαρτηση του χρηστες iphone με την συσκευη τους! Ολα ειναι παιχνιδια τωρα που ολοι εχουμε φαει σκαλωμα με τα iphone πολυ λιγοι θα αλλαξουν συσκευη οτι κ αν γινει!

Τελευταία επεξεργασία από: rikos7, 31/12/2011 - 16:33

#60   rikos7

rikos7

iPH Elite Poster

• 2.044 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:zio7

Δημοσίευση 31/12/2011 - 16:32

Πόσες συσκευές νομίζεις ότι έχουν γίνει JB και πάλι απ' αυτές, πόσες νομίζεις ότι έχουν πειρατικές εφαρμογές;
Οι πωλήσεις των iPhone δε θα επηρρεαστούν ούτε στο ελάχιστο απ' αυτό.
Επειδή εγώ, ο δίπλα ή ο από πάνω μου είναι γύφτοι και δεν έχουν αγοράσει ούτε ένα app δε σημαίνει ότι είμαστε το αγοραστικό κοινό της Apple.

Και για να πω και την γνώμη μου, μακάρι να κλείσει και να καεί και ο server, όχι επειδή εγώ είμαι ο αλάνθαστος ή δεν εχω χρησιμοποιήσει ποτέ κάτι πειρατικό απλά βαρέθηκα να ακούω για "φρη εφαρμογές" "ινσταλουσσ" και διάφορες καραγυφτιές. 4 μέρες γονάτισε το φόρουμ γιατί όλοι θέλουν το untethered για να περάσουν το "ινστολουσσ στο μιλο τουσ".
Στην Apple που δε σας παίρνει τα σκάτε κανονικότατα, στα apps όμως που ξέρετε ότι δε θα έχει αντίκτυπο, τα τσιγκουνεύεστε τα 80 λεπτά στον τάδε ανεξάρτητο developer.

Εσυ που εισαι χουβαρντας κ ανοιχτοχερης πληρωνετα!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 31

0 μέλη, 31 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες