Κλεπταποδόχος δηλαδή.Αγαπητε ΜουΔεν Εχει Kαμια Σχεση Αυτο Που Λες Διοτι Δεν Κλευω Εγω... Απλα Βρηκα Εναν Που Τα Εκλεψε Και Τα Μοιραζει Στον Κοσμο...
Αν όχι χειρότερο, το ίδιο ακριβώς, νομικά.
Δημοσίευση 31/12/2011 - 20:00
Κλεπταποδόχος δηλαδή.Αγαπητε ΜουΔεν Εχει Kαμια Σχεση Αυτο Που Λες Διοτι Δεν Κλευω Εγω... Απλα Βρηκα Εναν Που Τα Εκλεψε Και Τα Μοιραζει Στον Κοσμο...
Δημοσίευση 31/12/2011 - 20:00
γιατι τι διαφορα εχει.. επειδη διωκεται η πραξη ποινικα.. ; η ενεργεια δεν ειναι η ιδια.. ;Αγαπητε ΜουΔεν Εχει Kαμια Σχεση Αυτο Που Λες Διοτι Δεν Κλευω Εγω... Απλα Βρηκα Εναν Που Τα Εκλεψε Και Τα Μοιραζει Στον Κοσμο...
Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 31/12/2011 - 20:00
Δημοσίευση 31/12/2011 - 20:01
ΟΠΑ ΡΕ! Δεν χρησιμοποιείς την εφαρμογή τους; Do the mathΟΠΑ ΡΕ... Τους Τα Χρωσταω ?
Άλλο το να μην έχεις λεφτά για εφαρμογές ενώ έχεις 700 ευρώ κινητό (απολύτως λογικό, στην Ελλάδα ζούμε, μπορεί να μην έχεις να φάς και να κυκλοφορείς με πόρσε, showoff λέγεται), άλλο το να μην δίνεις €0.70 για μια εφαρμογή και να δίνεις €3.50 και €4.50 για μπύρα και καφέ αντίστοιχα (υποκρισία), άλλο το να χλευάζεις ως ηθικολόγους όσους αγοράζουν εφαρμογές. Ας μην τα μπλέξουμε ("ανωτερότητα"). Όσον αφορά τα "κορόιδο είμαι" και λοιπά χαριτωμένα, έτσι φτάσαμε όπου φτάσαμε σαν λαός, αλλά ας μην το προεκτείνω.Και Μην Ακουω Βλακιες Και Καλα Εδωσςε 700 Ευρω Για Κινητο Και Μας Λες Δεν Εχεις Λεφτα Και Δεν Δινεις Αλλα 50 Για Εφαρμογες
Στο μέλλον δηλαδή, όταν πιάσεις την οποιαδήποτε δουλειά (γιατί χλωμό να δουλεύεις), καλά θα κάνει το αφεντικό αν δεν σε πληρώνει, αφού "το κάνεις για το χρήμα", σωστά;ΑΝ Το Κανουν Για Το Χρημα ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ Και Ειμαι "Πειρατης"
Τελευταία επεξεργασία από: akpe, 31/12/2011 - 20:02
Δημοσίευση 31/12/2011 - 20:02
Δημοσίευση 31/12/2011 - 20:03
να μετανοιωσει η apple?λιγο εως πολυ δυσκολο και σ'αυτην την φραση οντως δειχνεις πως δεν γνωριζεις οτι ειναι πολυ μικρο το ποσοστο τον ατομων που εχουν jb συσκευη για να κατεβασουν σπασμενες εφαρμογες!και εμενα η συσκευη μου jb ειναι,αλλα ακομα και απο το cydia,οι εφαρμογες που εχω ειναι πληρωμενες,γιατι για μενα το jb ερχεται εκει που η apple σου βαζει περιορισμους και οχι στις εφαρμογες!πλεον οσο σιγα σιγα ελαττωνονται οι περιορισμοι τοσο και το jb δεν θα ειναι απαραιτητο!θα μετανιωσει η ιδια η apple με αυτα που κανει...
αν κλεισει το apptrackr θα πεσουν κατακορυφα οι πωλησεις της apple και θα ψαχνωνται..
και στο κατω-κατω εδωσα 650 ευρω να παρω ενα i phone ας ειχε εφαρμογες μεσα και ας μην τις χρεωναν.
αν ειναι να μας φτανει το i phone 1000ευρω με τις εφαρμογες τοτε θα δειτε ποσοι θα αλλαξοπιστισουν...
ουτε μεταχειρισμενα δεν θα πουλιουνται αλλα ουτε και καινουρια!!
Δημοσίευση 31/12/2011 - 20:04
Φιλε Μου Δεν Ξοδευω Χρηματα Πλεον Για Σχεδον Τιποτα Γιατι Οπως Οι Περισσοτεροι Ξερουν Λεφτα ΔΕΝ Εχουμε... Οκ Εδω Εχουμε Και Παιδακια Που Τους Τρεχουν Απο Τα Μπατζακια.. Δεν Ανηκω Εκει ΟμωςΟΠΑ ΡΕ! Δεν χρησιμοποιείς την εφαρμογή τους; Do the math
Άλλο το να μην έχεις λεφτά για εφαρμογές ενώ έχεις 700 ευρώ κινητό (απολύτως λογικό, στην Ελλάδα ζούμε, μπορεί να μην έχεις να φάς και να κυκλοφορείς με πόρσε, showoff λέγεται), άλλο το να μην δίνεις €0.70 για μια εφαρμογή και να δίνεις €3.50 και €4.50 για μπύρα και καφέ αντίστοιχα (υποκρισία), άλλο το να χλευάζεις ως ηθικολόγους όσους αγοράζουν εφαρμογές. Ας μην τα μπλέξουμε ("ανωτερότητα"). Όσον αφορά τα "κορόιδο είμαι" και λοιπά χαριτωμένα, έτσι φτάσαμε όπου φτάσαμε σαν λαός, αλλά ας μην το προεκτείνω.
Στο μέλλον δηλαδή, όταν πιάσεις την οποιαδήποτε δουλειά (γιατί χλωμό να δουλεύεις), καλά θα κάνει το αφεντικό αν δεν σε πληρώνει, αφού "το κάνεις για το χρήμα", σωστά;
Δημοσίευση 31/12/2011 - 20:04
Τελευταία επεξεργασία από: gesvts, 31/12/2011 - 20:09
Δημοσίευση 31/12/2011 - 20:05
την επιθεση την εχεις γιατι μας θεωρεις ανωμαλους.. που αγοραζουμε τις εφαρμογες.. οχι για το τι κανεις ςσυ συγκεκριμενα... ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του...Πωπωπω Επιθεση... Πολλεσ Παναγιτσες Για Φορουμ Που Ωγαζει Το JailBreak Που Ειναι Και Αυτο Κατι "Παρανομο" Απλα Φιλοι Μου Εγω Σας Λεω Το Σκεπτικο Μου Τωρα Τι Μου Μπλεκεται Κοσμηματοπωλεια Και Χασαποταβερνες Οκ Τι Να Πω... ΑΠλα Σας Ειπα Ποτε Δεν Θα Πληρωνα Για Κατι Που Μου Δινουν ΤΣΑΜΠΑ.. Και Οσοι Λετε Οτι Θα Το Κανατε Τι Να Πω... Οκ Γουστο και Καπελο Σας
Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 31/12/2011 - 20:05
Τελευταία επεξεργασία από: ifrit, 31/12/2011 - 20:06
Δημοσίευση 31/12/2011 - 20:07
Φιλε Μου Δεν Ξοδευω Χρηματα Πλεον Για Σχεδον Τιποτα Γιατι Οπως Οι Περισσοτεροι Ξερουν Λεφτα ΔΕΝ Εχουμε... Οκ Εδω Εχουμε Και Παιδακια Που Τους Τρεχουν Απο Τα Μπατζακια.. Δεν Ανηκω Εκει Ομως
Τελευταία επεξεργασία από: akpe, 31/12/2011 - 20:09
Δημοσίευση 31/12/2011 - 20:08
Πωπωπω Επιθεση... Πολλεσ Παναγιτσες Για Φορουμ Που Ωγαζει Το JailBreak Που Ειναι Και Αυτο Κατι "Παρανομο" Απλα Φιλοι Μου Εγω Σας Λεω Το Σκεπτικο Μου Τωρα Τι Μου Μπλεκεται Κοσμηματοπωλεια Και Χασαποταβερνες Οκ Τι Να Πω... ΑΠλα Σας Ειπα Ποτε Δεν Θα Πληρωνα Για Κατι Που Μου Δινουν ΤΣΑΜΠΑ.. Και Οσοι Λετε Οτι Θα Το Κανατε Τι Να Πω... Οκ Γουστο και Καπελο Σας
Δημοσίευση 31/12/2011 - 20:09
Πωπωπω Επιθεση... Πολλεσ Παναγιτσες Για Φορουμ Που Ωγαζει Το JailBreak Που Ειναι Και Αυτο Κατι "Παρανομο" Απλα Φιλοι Μου Εγω Σας Λεω Το Σκεπτικο Μου Τωρα Τι Μου Μπλεκεται Κοσμηματοπωλεια Και Χασαποταβερνες Οκ Τι Να Πω... ΑΠλα Σας Ειπα Ποτε Δεν Θα Πληρωνα Για Κατι Που Μου Δινουν ΤΣΑΜΠΑ.. Και Οσοι Λετε Οτι Θα Το Κανατε Τι Να Πω... Οκ Γουστο και Καπελο Σας
Τελευταία επεξεργασία από: Evangelia, 31/12/2011 - 20:10
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες