Δημοσίευση 31/12/2011 - 20:27
Λοιπον για να είμαι ον τοπικ και να απαντήσω και στον φίλο eddy για νωρίτερα (τον οποιο συμπαθώ πολύ παρεπιπτώντως)
Ναι, δε με ενοχλεί προσωπικά καθόλου η πειρατεία, ειδικά σχετικά με ταινίες και μουσική (αν και με μουσική δεν ασχολούμαι), και ο λόγος γιατί μου τη δίνει καθημερινά που διαβάζω τα χολλυγουντιανά περιοδικά και βλέπω σε τί βλακείες ξοδεύουν υπέρογκα ποσά όλοι οι ηθοποιοί, και θεωρώ κοροιδία πλέον να πρέπει κάθε φορά να σκάσω 20 ευρώ για εισιτήριο συν τα παρελκόμενα στο Village ή οποιοδήποτε άλλο σινεμά.
Απο κει και πέρα, ναι, έχω αγοράσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ Apps απο το AppStore, και κυνηγάω και τις προσφορές που βγαίνουν καθημερινά μέσω AppBzr και AppZappPush και έχω γλιτώσει και απο κει αρκετά λεφτά, γιατί δεν ειναι υποχρεωτικό να κρατήσεις κάποια εφαρμογή, απλά μπορείς να την κατεβάσεις για να την έχεις διαθέσιμη free αργότερα.
Είμαι σχεδόν 2 μήνες χωρίς jailbreak, μετά απο 9 μήνες ΜΕ. Και προχτές έκανα το ipad 2 αναβάθμιση στην 5.0.1 απο 4.3.3 jailbroken. Nαι, συμφωνώ για τις ευκολίες (SBSettings κλπ, τις οποίες θα τις ήθελα, και όταν έρθει το jailbreak θα το κάνω κυρίως για αυτό και για μερικά μικρά tweaks).
Οχι, δε συμφωνώ οτι ανευ jailbreak θα άλλαζα μάρκα κινητού και operating system. Ειμαι πλήρως ευχαριστημένη απο τη λειτουργικότητα του κινητού και την απλότητά του, δε χρειάζομαι περαιτέρω widgets και δεν βαριέμαι επειδή η γραμματοσειρά μου και τα εικονίδια είναι απο τη μαμά και επειδή δεν μπορώ να βάλω "Ανοιξε Ωρέ" αντί "slide to unlock".
Αυτά.
Π.Σ. Από Έλληνες developer πάντα αγορασμένα. Και οι περισσότερες αξίζουν.
Whatsapp doc?