Φιλικά.
Σταλθηκε απο το κινητο που εχει Siri και καταλαβαινει οτι του φανη του λολοστεφανη!
Τελευταία επεξεργασία από: eliac7, 01/01/2012 - 15:39
Δημοσίευση 01/01/2012 - 15:38
Τελευταία επεξεργασία από: eliac7, 01/01/2012 - 15:39
Δημοσίευση 01/01/2012 - 16:44
Δημοσίευση 01/01/2012 - 17:08
Νομίζω σε αυτό το τόπικ το λέω για 3η φορά.και το 2012 βρίσκει σε αυτό εδώ το φόρουμ αλλά και παντού, κρυφοπειρατές να λυσσομανάνε κατά της πειρατείας...
πληκτρολογώντας μέσω "σπασμένων" windows 7 ultimate x64 (γιατί έλληνες είμαστε, βάζουμε την καλή την έκδοση ντε!)...
και αναπαράγωντας μοντέρνα ελληνική/ξένη μουσική με τη μορφή mp3 (σε καλή ποιότητα,τουλάχιστον 256kbps...είπαμε, έλληνες είμαστε!) που κατέβασαν δωρεάν. (οι πιο γύφτοι, απο το youtube2mp3)
και μετά μας φταίει ο apptrackr... άντε καλή χρονιά να έχουμε!
Για τρισεκατομμυριοστή φορά, το Jailbreak ΔEN σημαίνει cracked εφαρμογές. Για όνομα του Θεού πλέον.Πολύ μ'αρεσει που καποιοι προσπιουντε πως δεν χρειαζονται το jb, στη χώρα της λαμογιάς και της διαφθοράς όλοι γίναμε σωστοί και καθοσπρέπει, μα ολοι ρε παιδί μου; μπράβο πολύ αισιόδοξα όλα αυτα!!!
Δημοσίευση 01/01/2012 - 18:02
Δεν ξέρω τι σημενει για κάποιους το jb εγώ το περιμένω για κατευάσω δωρεάν εφαρμογες να βγάλει η συσκεβή τα λεφτά της, δες γουστάρω να δώςω ούτε ευρω για το μηλόφωνο αρκετά έδωσα, και είναι δηκαίωμα μου πιστεύω.Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους!
Νομίζω σε αυτό το τόπικ το λέω για 3η φορά.
Επειδή κάνεις εσύ όλα αυτά που λες στο ποστ σου, δεν σημαίνει ότι είμαστε όλοι ίδιοι. Τα Windows είναι αυθεντικά στον υπολογιστή μου, ό,τι μουσική θέλω την έχω σε νόμιμα CD κι ας μου πήρε 7 χρόνια να τα μαζέψω. Μοντέρνα δε τη λες :Ρ αλλά την έχω ripάρει στον υπολογιστή μου. Όντως σε καλή ποιότητα, 512 kbps. Είμαι κάτοχος του CD άρα κάνω ό,τι θέλω.
Με αυτά δε στο παίζω άγιος, γιατί κι εγώ έχω υπάρξει χρήστης πειρατικού λογισμικού αλλά αυτό το τσουβάλιασμα μου κάνει απλά σαν δικαιολογία για τις πράξεις μας. Πως να το κάνουμε, κάποιοι δεν το βλέπουμε έτσι.
Ο καθένας είναι ελεύθερος να πράξει όπως θέλει, με τις συνέπειες των πράξεων αυτών φυσικά. Δε με αφορά αυτό.
Δεν μου αρέσει που λέμε 2 πράγματα που θεωρούμε σωστά και σου λένε οοοοοοοοοοχι φίλε γιατί έχεις πειρατικά Windows, μουσική κλπ κλπ.
Ε δεν έχω ρε φίλε πως να το κάνουμε. Βρες κάτι άλλο να πεις, αυτά έχουνε πεθάνει.
(μη πάρεις προσωπικά τίποτα απ' αυτά που έγραψα, κουβέντα κάνουμε)
Για τρισεκατομμυριοστή φορά, το Jailbreak ΔEN σημαίνει cracked εφαρμογές. Για όνομα του Θεού πλέον.
Μάθετε τι σημαίνει ένας όρος και μετά να τον χρησιμοποιείτε.
Έλεος πια με αυτό.
Δημοσίευση 01/01/2012 - 18:07
Δημοσίευση 01/01/2012 - 18:22
Δημοσίευση 01/01/2012 - 18:22
Δημοσίευση 01/01/2012 - 18:40
Εντελώς φιλικά και πρωτοχρονιάτικα, δεν μπορείς να σταυρώσεις λέξη, και ξέρεις περί Δικαιωμάτων;Δεν ξέρω τι σημενει για κάποιους το jb εγώ το περιμένω για κατευάσω δωρεάν εφαρμογες να βγάλει η συσκεβή τα λεφτά της, δες γουστάρω να δώςω ούτε ευρω για το μηλόφωνο αρκετά έδωσα, και είναι δηκαίωμα μου πιστεύω.
Το κοινό του JB είναι πάρα πολύ μικρό (δεν ξεπερνά το 15% των συσκευών).Η Apple μαλλον δεν καταλαβαινει πως μεγαλο ρολο στην επιτυχια των iDevices παιζει το J/B και οι πειρατικές εφαρμογες. Το μεν πρωτο διορθωνε πολλες ελλειψεις που παρουσιαζαν οι συσκευες ενω το 2ο στην ουσια μειωνε την τιμη της συσκευης κατι που επαιξε καθοριστικο ρολο στον ανταγωνισμο. Οι συσκευες θα γινοντουσαν πολυ λιγοτερο προσιτές αν εκτος απ τα 7 εκατοσταρικα της τιμης προστιθεντω και αλλα 3-4 για εφαρμογες οι οποιες αξιοποιουν τις δυνατοτητες της συσκευης.Οι μονοι που "χαναν" απο αυτη την ιστορια ηταν οι developers και σιγουρα οχι η Apple, που κατα τη γνωμη μου κερδιζε πολλα εσοδα. Αλλα ακομα και οι developers ειχαν μερικα θετικα οπως η δωρεαν διαφημιση που γινετε απο στομα σε στομα καθως ολο και περισσοτεροι χρησιμοποιουσαν τις εφαρμογες τους. Κανεις δε μπορει να πει πως αν δεν υπηρχαν οι πειρατικες εφαρμογες , οι καταναλωτες θα τις αγοραζαν. Εγω πιστευω πως οχι μονο δεν θα τις αγοραζαν, αλλα δεν θα αγοραζαν καν το iPhone , καθως οι περισσότεροι εχουν περιορισμένη τσεπη. Οσο λιγοτεροι χρηστες αγοραζαν iPhone λοιπον, τοσο θα χαναν ως αλυσιδα οι developers και τοσο λιγοτερες βελτιώσεις στις συσκευες θα βλεπαμε απο την κάθε Apple. Ολα μια αλυσιδα είναι και αυτη η ιστορια στην ψηφιακη τεχνολογία διαρκει πολλα χρόνια και στην ουσια μαλλον δεν τη βλαπτει..
Τελευταία επεξεργασία από: ifrit, 01/01/2012 - 18:43
Δημοσίευση 01/01/2012 - 18:46
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες