Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 31/12/2011 - 17:05
H Apple λαμβάνει μέτρα κατά της πειρατείας και του AppTrackr
Δημοσίευση 31/12/2011 - 17:04
Ad
Δημοσίευση 31/12/2011 - 17:04
εγινε βαγγελη.....παρακαλω να διατηρειτε το topic καθαρο......!!!αλλωστε ολοι μαζι τα κατεβασαμε...
---
I am here: http://maps.google.c...50604,25.875076
Δημοσίευση 31/12/2011 - 17:05
Λεφτά για χαβιάρι δεν έχω (για χαβιάρη που είπες εσύ μπορεί και να έχω, μιας και δεν ξέρω τι είναι).
Δεν υπάρχουν δύο καταστάσεις, πλούσιος όποιος πληρώνει γι' αυτό που τον βοηθά/ευχαριστεί και φτωχός.
Υπάρχουν αυτοί που σκέφτονται τον κόπο του άλλου και υπάρχουν και οι τζαμπατζήδες, μεταξύ πολλών άλλων κατηγοριών.
Τέλος πάντων, και πολλά σου είπα, δεν έχει νόημα.
Δημοσίευση 31/12/2011 - 17:05
Γιατι λέει πουθενά πχ ότι για να αναψεις το φλας θα πρέπει να κατέβασεις εφαρμογή. Κανένας δεν μίλησε για δωρεάν όλο το app store. Σε αλλα μαγαζιά γιατι έχεις δικαίωμα να διαγραψεις την εφαρμογη και να πάρεις τα λεφτα σου πίσω;θα μπορουσες καλλιστα να διαβασεις τι μπορει να κανει αυτη η συσκευη και εαν δεν σε καλυπτει να τα διαθεσεις για αγορ καποιας αλλης.. δεν μπορεις να απαιτεις να σου παρεχει ολο το appstore δωρεαν κατι που παρανομως κανει το apptrackr
Έχουμε γίνει όλοι και καλα κατα τις πειρατείας αλλα όλοι έχουμε και τις πειρατικες εφαρμογές στα κινητα και στους υπολιγιστες κατεβαζουμε άμα λαχει και καμία ταινία, μουσική απο το pirate αλλα μετα βράχοι ηθικής και κυρηγμα κατα τις πειρατείας.
Εσείς οι διαχειριστές μπορει να θέλετε να δείξετε στο φόρουμ σας ότι είστε κατα τις πειρατείας αλλα οι πραγματικότητα είναι άλλη ακόμα και για εσάς.
Δημοσίευση 31/12/2011 - 17:06
Κοίταξε επειδή δεν έχεις κάτι να πεις, μπορείς απλά να μην ποστάρεις κάτι άλλο, και όχι να πιθηκίζεις.
Λεφτά για χαβιάρι δεν έχω (για χαβιάρη που είπες εσύ μπορεί και να έχω, μιας και δεν ξέρω τι είναι).
Δεν υπάρχουν δύο καταστάσεις, πλούσιος όποιος πληρώνει γι' αυτό που τον βοηθά/ευχαριστεί και φτωχός.
Υπάρχουν αυτοί που σκέφτονται τον κόπο του άλλου και υπάρχουν και οι τζαμπατζήδες, μεταξύ πολλών άλλων κατηγοριών.
Τέλος πάντων, και πολλά σου είπα, δεν έχει νόημα.
ρε φιλε μην ανχγωνεσαι ο τζαμπας ζει
Δημοσίευση 31/12/2011 - 17:07
πολυ σωστος ο παιχτης!!!!Γιατι λέει πουθενά πχ ότι για να αναψεις το φλας θα πρέπει να κατέβασεις εφαρμογή. Κανένας δεν μίλησε για δωρεάν όλο το app store. Σε αλλα μαγαζιά γιατι έχεις δικαίωμα να διαγραψεις την εφαρμογη και να πάρεις τα λεφτα σου πίσω;
Έχουμε γίνει όλοι και καλα κατα τις πειρατείας αλλα όλοι έχουμε και τις πειρατικες εφαρμογές στα κινητα και στους υπολιγιστες κατεβαζουμε άμα λαχει και καμία ταινία, μουσική απο το pirate αλλα μετα βράχοι ηθικής και κυρηγμα κατα τις πειρατείας.
Εσείς οι διαχειριστές μπορει να θέλετε να δείξετε στο φόρουμ σας ότι είστε κατα τις πειρατείας αλλα οι πραγματικότητα είναι άλλη ακόμα και για εσάς.
Σοβαρα τωρα, γιατι μου δινεις την εντυπωση οτι δεν εχεις ουτε μια αγορασμςνη εφαρμογη?Η συλλογή μου από CD και η ταινιοθήκη μου είναι πλήρως εμπλουτισμένες για τα γούστα μου (πάνω από 300 κομμάτια έκαστη). Μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία που ξεκινάς τώρα γιατί δεν βγάζει πουθενά.
Επειδή είσαι εσύ τζαμπατζής, δε σημαίνει ότι είμαστε όλοι, για να νιώθεις εσύ καλύτερα.
Μπορείς να κάνεις ό,τι θες (με τις ανάλογες συνέπειες βέβαια), αλλά μην βαφτίζουμε και το ψάρι κρέας.
Δημοσίευση 31/12/2011 - 17:09
Ναι είναι αυθεντικό (Windows 7).πραγματικα διλαδη..διαβαζω τοσα ποστ, με το τοσο "εγω ειμαι ο νομιμος" στυλ και απλα αναροτιεμε.. πληρωνεται λιγα ευρω 0,79 -10 ισως και ποιο πολλα και κρινετε ολους τους αλλους.. μια ερωητηση στο pc σας οτι software εχετε το εχετε πληρωσει αυθεντικο ? δεν νομιζω.. ισος μονο το λειτουργικο 80-100e και ολλα τα αλλα κρακαρισμενα..ταινιες της πλιρονετε και της κατεβαζετε? μουσικη ? η αυτο δεν εινια πειρατεια ? μονο τους developers του iphone/apple σκεφτεστε τον κοπος τους..τον αλλον ? ελεος διλαδη.
Γιατί ρε φίλε ντε και καλά επειδή εσύ είσαι τζαμπατζής να είμαστε όλοι;
Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό....
Να σου πω την αλήθεια δεν έχω ιδέα γιατί, πάντως ό,τι εφαρμογή έχω την έχω αγοράσει. Ούτως ή άλλως clean είναι η συσκευή μουΣοβαρα τωρα, γιατι μου δινεις την εντυπωση οτι δεν εχεις ουτε μια αγορασμςνη εφαρμογη?
Τελευταία επεξεργασία από: ifrit, 31/12/2011 - 17:10
Δημοσίευση 31/12/2011 - 17:09
χοχο xo καλα χριστουγεννα!Σοβαρα τωρα, γιατι μου δινεις την εντυπωση οτι δεν εχεις ουτε μια αγορασμςνη εφαρμογη?
Δημοσίευση 31/12/2011 - 17:10
Γιατι λέει πουθενά πχ ότι για να αναψεις το φλας θα πρέπει να κατέβασεις εφαρμογή.
με συγχωρεις : φλας λεει πως ειναι για την camera δεν λεει φακος για να τον αναβεις οποτε θελεις.. παροτι γινεται κι αυτο στην επιλογη video.
Κανένας δεν μίλησε για δωρεάν όλο το app store.Σε αλλα μαγαζιά γιατι έχεις δικαίωμα να διαγραψεις την εφαρμογη και να πάρεις τα λεφτα σου πίσω;
ναι κι εδω μπορεις να κανεις refund και να παρεις τα χρηματα σου πισω.
εκπροσωπω μονο τον εαυτο μου: ναι ειμαι κατα της πειρατιας (δεν θελω να δειξω) τουλαχιστον σε ο,τι εχει σχεση με idevises και δεν εχω jailbroken συσκευη!
Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 31/12/2011 - 17:13
Δημοσίευση 31/12/2011 - 17:10
Εχεις καμια συγγενεια με τον θεμο?Ναι είναι αυθεντικό (Windows 7).
Να σου πω την αλήθεια δεν έχω ιδέα γιατί, πάντως ό,τι εφαρμογή έχω την έχω αγοράσει. Ούτως ή άλλως clean είναι η συσκευή μου
Δημοσίευση 31/12/2011 - 17:12
Όχι.Εχεις καμια συγγενεια με τον θεμο?
Να απολογείσαι και να σου κάνουν καζούρα επειδή είσαι νόμιμος, πρώτη φορά το ζω όμως!
Δημοσίευση 31/12/2011 - 17:12
Ναι είναι αυθεντικό (Windows 7).
Καταρχας μηλα καλητερα, δεν με ξερεις και απο χτες, τζαμπατζηδες/γυφτοι και τετοια πεστα στους φιλους σου. δευτερον το ποστ ειτανε γενικο, και δεν απεθτηινοτανε σε εσενα, και οκ εχεις πληροσει ενα windows μπραβο σου και "μπορει" να εχεις αλλες εφαρμογες πειρατικες που κανουν χ100 το ποσο του windows και τη να λεει ? και για να τελιοσει εδο σε πλιροφωρο οτι εκτος απο ενα jb δεν εχο τπτ αλλο στο κινητο ολλα τα εχο αγορασει απο εφαρμογες, οποτε αστο.
Δημοσίευση 31/12/2011 - 17:16
Τελευταία επεξεργασία από: thanasis, 31/12/2011 - 17:16
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες