Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

H Apple λαμβάνει μέτρα κατά της πειρατείας και του AppTrackr

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
278 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#106   greed

greed

iPH User

• 138 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 31/12/2011 - 17:33

Κατ' αρχάς δεν χαρακτήρισα κανέναν προσωπικά.
Μόνοι σας αρπαχτήκατε και μάλιστα με διάφορες (απόπειρες για) ειρωνίες.
Αν σας προσέβαλαν κάπου τα ποστ μου, ισχύουν τα περί μύγας :)

Ναι είναι αυθεντικό (Windows 7).
Γιατί ρε φίλε ντε και καλά επειδή εσύ είσαι τζαμπατζής να είμαστε όλοι;
Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό....

μπορει να μην ειναι η μιτρικη μου γλωσσα τα ελληνικα αλλα κατι εχω μαθει εαν το εσυ εισαι δεν ειναι συγκεκριμενα/προσοπικο(για εμενα) ενταξη δεν προσβαλες κανενα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#107   Georgios1987

Georgios1987

iPH Enthousiast

• 562 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 31/12/2011 - 17:34

Συγνωμη για την ορθογραφεια μου, ειναι λογο οτι δεν ειναι η μιτρηκη μου γλωσσα ειμαι απο αγγλια, θα το προσεχω απο εδω και περα. η χαρακηρισμοι γυφτος/τσαπατζης απο τη βλεπω δεν ειναι προβλημα.

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/english-greek-spelling-diction/
θα σε βοηθησει πολυ ;)

#108   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 31/12/2011 - 17:34

Εντάξει αν ποτε χρειαστείς φακό και το μόνο που έχεις είναι το κινητο σου μην το αναψεις γιατι είναι φλας με τα δικά σου λεγόμενα. Η ακόμα και να το αναψεις ξεκινά να τραβάς και βίντεο.
Στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις δε σημαίνει όμως ότι είσαι κιόλας. Jailbroken συσκευη μπορει να μην έχεις αλλα η μουσική που ακούς ή ταινία που βλέπεις ή τα προγράμματα που έχεις στον υπολογιστη σίγουρα δεν είναι γνήσια. Δυο μέτρα και δυο σταθμά δεν γίνεται.

μπορεις να τον κατεβασεσ.. ο φακος ειναι free.. αυτο δεν νομιμοποιει κανεναν να το να το κατεβασει απο το apptrackr εαν ηταν paid :)

Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 31/12/2011 - 17:37

#109   greed

greed

iPH User

• 138 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 31/12/2011 - 17:36

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/english-greek-spelling-diction/
θα σε βοηθησει πολυ ;)

Ευχαρηστω !

#110   ifrit

ifrit

iPH Contributor

• 1.238 μηνύματα
  • Twitter:@ifritakos
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ifrit

Δημοσίευση 31/12/2011 - 17:37

Ναι είναι αυθεντικό (Windows 7).
Γιατί ρε φίλε ντε και καλά επειδή εσύ είσαι τζαμπατζής να είμαστε όλοι;
Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό....

μπορει να μην ειναι η μιτρικη μου γλωσσα τα ελληνικα αλλα κατι εχω μαθει εαν το εσυ εισαι δεν ειναι συγκεκριμενα/προσοπικο(για εμενα) ενταξη δεν προσβαλες κανενα.

Έχεις δίκιο σε αυτό, αν σε προσέβαλα σου ζητώ συγγνώμη.
Νομίζω όμως πως εμμένουμε στα λόγια, δηλαδή με χαρακτήρισες, με προσέβαλες και ξεχνάμε την ουσία.
Όταν καταπατάς τα πνευματικά δικαιώματα και τον κόπο του άλλου για να αποκτήσεις κάτι χωρίς να το πληρώσεις, πώς χαρακτηρίζεσαι;
Εγώ έγινε δε θα στο ξαναπώ. Εσύ σκέψου το όμως.
Όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα, όλοι ξαφνικά γινόμαστε υπερευαίσθητοι...
Όχι πως δεν έχεις το δικαίωμα. Γι' αυτό και σου ζήτησα συγγνώμη.
Αλλά νομίζω το κάνουμε όλοι αυτό λίγο πολύ όταν δεν έχουμε κάτι άλλο να πούμε.
Πολύ μέλι και από τηγανίτα τίποτα με 2 λόγια :)

#111   dionisis00

dionisis00

iPH Member

• 341 μηνύματα

Δημοσίευση 31/12/2011 - 17:38

Εγώ πάλι θεωρώ πως το jailbreak σημαίνει διαφορετικά πράγματα αναλόγως την χρήση που κάνει ο καθένας. Για παράδειγμα, ένα παιδί που έχει ipad2 με σκοπό την ψυχαγωγία, φυσικά και τα cracked apps θα ειναι το πρώτο του μέλημα. (γραμμένα έχει το sbsettings και το winterboard :P ) Λογικό μου ακούγεται κιόλας. Μην ξεχνάμε πως υπάρχουν και εκπαιδευτικές εφαρμογές. Σε αντίθεση ένας επαγγελματίας που έχει ένα 4s για επαγγελματική χρήση, γραμμένα τα έχει τα cracked apps. Αυτά που αφορούν την επαγγελματική του ιδιότητα λογικά θα τα αγοράσει γνήσια. Είναι λοιπόν υποκειμενικό να λέμε σε τί ακριβώς χρησιμεύει το jailbreak. Γνώμη μου πάντα...

Edit: Τα περί ηθικής είναι άλλη κουβέντα.

Τελευταία επεξεργασία από: dionisis00, 31/12/2011 - 17:39

#112   Jeronimos

Jeronimos

iPH User

• 139 μηνύματα

Δημοσίευση 31/12/2011 - 17:38

μπορεις να κατεβασει φακο ειναι free.. αυτο δεν νομιμοποιει το να το κατεβασεις απο το apptrackr εαν ηταν paid :)

Άκρη δε βγαίνει...τέλος πάντων.
Άντε καλη χρόνια και καλα μυαλά σε όλους μας του χρόνου.

#113   mikelev

mikelev

iPH Enthousiast

• 543 μηνύματα

Δημοσίευση 31/12/2011 - 17:43

κατ' εμέ δύο είναι οι λόγοι που υπάρχει ακόμα το j/b και μετά από 4 χρόνια συμβίωσης με μήλα διαφόρων τύπων έχω φτάσει στο συμπέρασμα στο ότι τελικά το j/b σκοτώνει τα μήλα μας και αναλύω:
ο πρώτος λόγος είναι το ίδιο το cydia. κανένας δεν δουλεύει για την ψυχή της μάνας του. αυτή τη στιγμή ο sauric με κάθε download του intelliscreen για παράδειγμα τσεπώνει περίπου 7 € όταν στην αντίθετη περίπτωση θα τσέπωνε περίπου 3-4. η γνώμη μου είναι πως είναι πολλά τα λεφτά άρη.
ο δεύτερος λόγος είναι αυτός που αναφέρει το ποστ. η πειρατεία. όλοι τρέχουν και κατεβάζουν σπασμένες εφαρμογές για να μην πληρώσουν και στο τέλος οι developers απλά δεν βγάζουν κάποια νέα εφαρμογή. σε λίγα χρόνια κανείς δεν θα φτιάχνει τίποτα (άποψή μου πάντα). η δική μου τακτική εδώ και καιρό είναι none j/b, με πληρωμένες τις εφαρμογές μου και έχω ΚΑΙ ήσυχο κεφάλι ΚΑΙ ήσυχη συνείδηση ΚΑΙ βέβαια τον "σεβασμό" των developers που όπως τους σεβάστηκα πληρώνοντας την εφαρμογή τους σέβονται και αυτοί εμένα δουλεύοντας είτε για να βελτιώσουν είτε για να φτιάξουν κάτι νεότερο.
τελικό μου συμπέρασμα?
σταματήστε την πειρατεία

το jb δεν σκοτώνει τα μήλα αντιθέτως τα απογειώνει.iphone χωρίς jb = ferrari με κόφτη στα 90 km/h.το αν θέλει ο καθένας είναι αλλο καπέλο και ουτε τον υποχρεώνει κανείς. jb δεν είναι απαραίτητα cracked app αλλά και παραμετροποίση του συστήματος.΄ύπαρχουν πολλά ατομα που χρησιμοποιούν περισσότερο tweaks και λιγοτερο cracked apps.είναι αδύνατον να σταματήσουν οι developers να ασχολούνται με ανάπτυξη εφαρμογών απτη στιγμή που το iphone πουλάει σα τρελό και τα jb iphones παγκοσμίως είναι τραγικά λιγότερα σε ποσοστό απο non jb iphones.απλά οι developers και οι apple αγαπάνε τα πολύ περισσότερα λεφτά απτα πολλά λεφτά.κοινώς και το ξύγκι απτη μύγα είναι σημαντικό μαρούλι γιαυτους.δν εχουν καταλάβει οτι όπου υπάρχει δράση υπάρχει και αντίδραση και οτι κλειδώνει ξεκλειδώνει.και το apptrackr να κλείσει μια τρύπα στο νερό θα κάνουν κατι αλλο θα βρεθεί.το οτι υπάρχει η δυνατότητα για εναν υποψήφιο αγοραστή iphone να κανει πιθανών jb στο iphone που θα αγοράσει και να τα βάλει ολα τζάμπα ή να πειράξει το ios ,θεωρώ οτι είναι μεγάλο ατου στις πωλήσεις της apple, μαζι με το πακέτο idevice που προσφέρει τα πάντα,άσχετα με το τι ΤΕΛΙΚΑ θα πράξει ο χρήστης και ήδη αγοραστής iphone (jb ή οχι για χ ψ λόγους), προσωπικά πιστεύω οτι της δίνει μεγαλύτερα κέρδη αποτι οι ζημιές που έχουν οι developers απο cracked εφαρμογές.για να μην αναφέρουμε και τις "ζημιές" που κανει το jb στο jb δηλαδή cracked cydia tweaks.

#114   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 31/12/2011 - 17:43

Άκρη δε βγαίνει...τέλος πάντων.
Άντε καλη χρόνια και καλα μυαλά σε όλους μας του χρόνου.

καλη χρονια .. δεν μας απαγορευει κανεις να συζηταμε.. αυτο τουλαχιστον μας εχει μεινει για την ωρα .. αργοτερα δεν ξερω.. :lol:

#115   martiniskiss

martiniskiss

iPH newbie

• 87 μηνύματα

Δημοσίευση 31/12/2011 - 18:07

Μη μιλατε ετσι θα το πω στη μαμα μου... ελεος που να βριζε και κανενας :P

Εγω ειμαι τζαμπατζής παντως :lol:

#116   eddy888

eddy888

iPH Enthousiast

• 550 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 31/12/2011 - 18:19

παντως παιδια το appstore εχει και ωραιες δωρεαν εφαρμογες..
εχει δωρεαν το POWER RANGERS..yeahhh
οσοι μεγαλωσατε με αυτο κατεβαστε το και λιωστε το στο ξυλικι..!
και αν καποιος σαν λιωσει στο ξυλο πηγαινετε στο apptrakcr και κατεβαστε το παρανομο ετσι για εκδικηση :lol: :lol:

#117   Leo

Leo

iPH Member

• 301 μηνύματα

Δημοσίευση 31/12/2011 - 18:20

Κοιτάξτε. Γνώμη μου είναι πως αν δεν υπήρχε τo j/b και τα cracked apps κανείς δεν θα αγόραζε iDevice (μόνο όσοι ξέρουν από κινητά και κατέχουν το άθλημα).

Τώρα από 13-99+ ετών, και των 2 φύλων, πάνε και παίρνουν ενα iDevice και του αλλάζουν τα φώτα, χωρίς να ξέρουν πολλά πολλά, λόγω του j/b και των apps.
Έτσι αυξάνονται οι πωλήσεις των iPhone και η Apple αυξάνει τις μετοχές της.

PS: Τρελαίνομαι να βλέπω γκόμενες (λεζάντες) με iPhone 4 και να μην ξέρουν τι ειναι το AppleStore, Cydia, Jailbreak, iTunes κλπ. :lol:

Εισαι σιγουρος για αυτο που λες ?
Γιατι εγω ξερω πως το ποσοστο των iphone που εχουν κανει jailbreak δεν ξεπερναει το 10%
Κατα καιρους ανεβαινουν στατιστικα στην κεντρικη σελιδα του iphonehellas,ψαξε και θα δεις.
Επιδει σχεδον ολα τα μελη του iphonehellas εχουν κανει και μιλανε συνεχεια περι jailbreak ,cydia κτλ.
δεν σημαινει οτι κανουν το ιδιο και ολοι οι κατοχοι idevice.
Αμα μπεις σε ενα site για τρεξιμο ,για τρεξιμο θα μιλανε ,δεν τρεχει ομως ολοι η Ελλαδα...

PS:Το να μην ξερεις το cydia και το jailbreak δεν ειναι και τοσο τραγικο,τωρα αμα δεν ξερεις και το appstore και itunes απλα το κινιτο το εχεις για μοστρα...

#118   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 31/12/2011 - 18:23

ειναι αληθεια και συμφωνω με ολα τα παραπανω.. οι χρηστες iphone στην Ελλαδα ξεπερνουν τις 300000 και εδω ειμαστε καμια 40000 οποτε σωστα αναφερεις να μην κρινεις με το τι γινεται σε ενα forum.. μονο... :)

#119   sorrowdreamer

sorrowdreamer

iPH newbie

• 9 μηνύματα

Δημοσίευση 31/12/2011 - 18:24

σιγά μην πέσουν οι πωλήσεις του iPhone γιατί κάποιοι "τζαμπατζήδες" δεν θέλουν να ξοδέψουν μερικά ευρώ και να αγοράσουν εφαρμογές, όσοι θέλουν να την βγάλουν στο τζάμπα υπάρχει και το android....

Τελευταία επεξεργασία από: sorrowdreamer, 31/12/2011 - 18:30

#120   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 31/12/2011 - 18:29

Εγώ μάλλον είμαι ο μόνος που συμφωνώ με αυτό... Φυσικά και θα πρέπει να κλείσουν τα πειρατικά.. Εξάλλου οι τιμές είναι πάρα πολύ καλές.. Δεν είναι όπως στα dvd ή στα μουσικά cd πχ που μας είχαν καβαλήσει ... Συμφωνώ να παραμείνει το jb και το cydia αλλά όχι να υποτιμάς τη δουλειά των developers και να περνάς σπασμένες εφαρμογές επειδή δεν θες να δώσει ούτε 79 λεπτά για μία εφαρμογή επειδή έτσι έχουν μάθει κάποιοι... Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες