Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iOS 5 σε iPhone 3Gs...

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
55 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   tim6

tim6

iPH newbie

• 68 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 03/01/2012 - 11:00

σαν πρώην κάτοχος 3GS, στηρίζω ότι στην 5.0.1 το iphone πάει σφαιράτο και με πολύ καλούς χρόνους μπαταρίας. για όσους παρατηρείτε το αντίθετο, συν τοις άλλοις, ρυθμίστε και το push mail σε χειροκίνητα άμα δεν το χρειάζεστε, όπως επίσης και στις υπηρεσίες τοποθεσίας συστήματος, απενεργοποιήστε την ζώνη ώρας.

να σημειωσω ότι το κίνητο ειναι 1 εβδομαδας.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   abominable

abominable

iPH User

• 112 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 03/01/2012 - 14:22

@tim6

Φόρτισέ το πάλι το βράδυ και όταν πέσεις για ύπνο βάλε το σε airplane mode ("Χρήση σε πτήση") και πες μας πάλι αύριο το πρωί σε τι φάση θα είναι η μπαταρία σου.

Βασικά μετά το μπέρδεμα με το "κλειστό κινητό > no alarm" και το "κλειστό κινητό σημαίνει κλειστό κινητό (άλλο το τι μπορεί να κάνει το λογισμικό της συσκευής)" χρησιμοποιώ κατά κόρον το airplane mode όταν κοιμάμαι για να καταναλώνει όσο το δυνατόν λιγότερους πόρους όταν δεν το θέλω ανοιχτό.

#33   mais

mais

iPH Member

• 316 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • GameCenter:Billys Mais

Δημοσίευση 03/01/2012 - 16:18

Εγώ το έχω πάντα ανοιχτό και ποτέ σε airplane mode με wifi πάντοτε ανοιχτό και όλα τα άλλα κλειστά(3g, location,etc) και πάει πολύ καλά η συσκευή. Για σένα tim6 2 πράγματα μπορώ να σκεφτώ ή έκανες αυτό που είπε ο φίλος παραπάνω με το j/b ή έχει πρόβλημα η μπαταρία σου.

#34   nik924

nik924

iPH Member

• 307 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 03/01/2012 - 16:42

Γειά σας και Χρόνια πολλά και από εμένα.
Και εγώ εδώ και 5 μέρες έχω πάει από 4.3.3 JB σε 5.0.1 JB με το 3Gs μου (και μάλιστα με set up from my back up και όχι με set up as new ) και είμαι πολύ ευχαριστημένος :rolleyes:
Όλα δουλεύουν μιά χαρά.
Άποψη μου λοιπόν είναι ότι αξίζει ;)

#35   skipper03

skipper03

iPH User

• 171 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2012 - 16:54

αν κάνω setup as new και δεν επιλέξω restore from cloud πως θα βάλω τις επαφες μετα?

Βασικα μπορεις να κατεβασεις απο το appstore δωρεαν το my contacts backup και να κανεις ενα backup σε μορφη mail τις επαφες σου και μετα τις περνας ευκολα απο αυτο το mail στο κινιτο!!!

#36   nikos22patra

nikos22patra

iPH Member

• 225 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2012 - 17:15

Εγώ το έχω πάντα ανοιχτό και ποτέ σε airplane mode με wifi πάντοτε ανοιχτό και όλα τα άλλα κλειστά(3g, location,etc) και πάει πολύ καλά η συσκευή. Για σένα tim6 2 πράγματα μπορώ να σκεφτώ ή έκανες αυτό που είπε ο φίλος παραπάνω με το j/b ή έχει πρόβλημα η μπαταρία σου.

Μπορεις να δώσεις ΈΝΑ παράδειγμα,πχ πριν πέσεις για υπνο τι ποσοστό μπαταρίας ΈΧΕΙΣ κ όταν ξυπνας ποσο ΈΧΕΙ πεσει.κ ποσο ΚΑΙΡΌ εχεις το κιν;

#37   nikos22patra

nikos22patra

iPH Member

• 225 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2012 - 17:19

Γειά σας και Χρόνια πολλά και από εμένα.
Και εγώ εδώ και 5 μέρες έχω πάει από 4.3.3 JB σε 5.0.1 JB με το 3Gs μου (και μάλιστα με set up from my back up και όχι με set up as new ) και είμαι πολύ ευχαριστημένος :rolleyes:
Όλα δουλεύουν μιά χαρά.
Άποψη μου λοιπόν είναι ότι αξίζει ;)

Ναι τι τουικ εχεις περασμένα τραγούδια κτλ;

#38   nik924

nik924

iPH Member

• 307 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2012 - 17:26

[/quote]

Έχω γύρω στα 450 apps και καμμιά 15αριά Tweaks, από Songs, Photos, Videos δεν αφήνω τίποτα μεσα πριν το JB

#39   skipper03

skipper03

iPH User

• 171 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2012 - 17:27

Κοιτα φιλε μου να σου πω εγω που εκανα και εγω from backup οπως ο φιλος..Μεσα εχω winterboard springtomize barrel cydelete FBuploader activator sbsettings..Το κινιτο το εχω 1.5 και χρονο και οπως σου ειπα ας πουμε χθες το αφησα με 34-35% και το πρωι ξυπνησα επαιξα κανα τεταρτο και οταν εκλεισε το game ειχα 21%...

#40   mais

mais

iPH Member

• 316 μηνύματα
  • GameCenter:Billys Mais

Δημοσίευση 03/01/2012 - 17:36

Μπορεις να δώσεις ΈΝΑ παράδειγμα,πχ πριν πέσεις για υπνο τι ποσοστό μπαταρίας ΈΧΕΙΣ κ όταν ξυπνας ποσο ΈΧΕΙ πεσει.κ ποσο ΚΑΙΡΌ εχεις το κιν;

Τώρα θα σε γελάσω αλλά να πέφτει το πολύ 4%-5%..

#41   Kalosdios

Kalosdios

iPH newbie

• 44 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2012 - 17:49

kκαλησπερα παιδια.το εχω κανει 5.0.1 εδω και 3 μερες προβλημα με μπαταρια δεν βλεπω να εχω αλλα εχω με το wifi οταν ειναι συνδεμενο με πεταει εξω σαν να σβινει και να αναβει σε διαστημα 1 με 2 δευτερολεπτα.το εχει παθει κανεις αυτο?

#42   nik924

nik924

iPH Member

• 307 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2012 - 17:51

kκαλησπερα παιδια.το εχω κανει 5.0.1 εδω και 3 μερες προβλημα με μπαταρια δεν βλεπω να εχω αλλα εχω με το wifi οταν ειναι συνδεμενο με πεταει εξω σαν να σβινει και να αναβει σε διαστημα 1 με 2 δευτερολεπτα.το εχει παθει κανεις αυτο?

Σε 'μένα όχι

#43   Kalosdios

Kalosdios

iPH newbie

• 44 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2012 - 17:57

παω να κατεβασω κατι και με πεταει με εχει σπαση τα νευρα

#44   nikos22patra

nikos22patra

iPH Member

• 225 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2012 - 18:56

Έχω γύρω στα 450 apps και καμμιά 15αριά Tweaks, από Songs, Photos, Videos δεν αφήνω τίποτα μεσα πριν το JB
[/quote]
κ παει καλα δν εχει κολληματα στο ανοιγμα τν φακελον κ στα μνμτα δν αργει?

#45   nikos22patra

nikos22patra

iPH Member

• 225 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2012 - 19:00

Κοιτα φιλε μου να σου πω εγω που εκανα και εγω from backup οπως ο φιλος..Μεσα εχω winterboard springtomize barrel cydelete FBuploader activator sbsettings..Το κινιτο το εχω 1.5 και χρονο και οπως σου ειπα ας πουμε χθες το αφησα με 34-35% και το πρωι ξυπνησα επαιξα κανα τεταρτο και οταν εκλεισε το game ειχα 21%...

μαλιστα απο αππ εχεις να υποθεσω ετσι?οπως ρωτησα κ ποιο πανω το παιδι εχεις θεμα αργει καθολου σε μνμτα κλπ?μια χαρα ειναι οπως μ τα λες,εμενα στν 4.3.3 παντως τρωει κατι σκαλωματα αργει στα μνμτα κ να ανοιξει τους φακελους ειμαι σε σκεψεις να το κανω το απντειτ η οχι.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες