Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iOS 5 σε iPhone 3Gs...

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
55 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#46   Geoveri

Geoveri

iPH newbie

• 75 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 03/01/2012 - 19:10

Έχω το 3Gs το πήγα 5.0.1 και πήγαινε σφαίρα, όταν το έκανα Jailbreak άρχισε να σέρνεται.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#47   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 03/01/2012 - 19:40

Μήπως έβαλες μέσα την μάνα του και τον πατέρα του ..?Τώρα πρέπει να του βάλεις και σως για να γλυστράει... :lol: :lol:

Πέραν της πλάκας τώρα μήπως έχεις βάλει κάποια tweak μέσα που το βάρυναν..?

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#48   tselosito

tselosito

iPH newbie

• 55 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2012 - 20:08

Λοιπον παιδια εχω το μηλο εδω και πολυ καιρο σε 5.* και μπορω να πω οτι εχει κανει πολυ καλη δουλεια η apple για το 3gs!ειδικα στην 5.0.0 με tethered η μπαταρια ξανανιωσε!τωρα στιν 5.0.1 εχει μια πολυ μικρη μιωση αλλα ας μην ξεχναμε το exploid για το untethered!οσο για τις επιδωσεις ας ξεχασουμε τα 175 available ram στο sbsetting αλλα και με ενα σταθερο 130 ειμαστε καλυμενοι!ασε που ενω δεν τα πηγενα καλα με τον multitask την 4 τωρα ποια αντεχετε με το killbackround & zephyr!Αξιζει να το δοκιμασεις αν και πιστευω οτι δεν θα θελεις να την αλλαξεις ξανα!

#49   mais

mais

iPH Member

• 316 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • GameCenter:Billys Mais

Δημοσίευση 04/01/2012 - 00:21

Όπως λέει και ο φίλος και μένα άρχισε να σκαλώνει από τα tweaks και έβγαλα κάποια και έστρωσε.

#50   kosbit

kosbit

iPH User

• 198 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 04/01/2012 - 11:04

Παιδια εγω παντως που εκανα update της κοπελιας μου το 3GS απογοητευτικα γιατι σερνεται και χωρις jailbreak.
Οχι τιποτα αλλο την εχω τωρα και μου τρωει τα αυτια οτι ηταν μια χαρα το τηλεφωνακι της.....

Καλημερα και απο μενα παιδια και καλη χρονια να εχουμε .
Λοιπον και σε εμενα η γυναικα παει να με φαει που της εκανα την αναβαθμιση γιατι της τρωει γρηγορα την μπαταρια εχουμε καμια λυση ????

#51   timos26

timos26

iPH Enthousiast

• 462 μηνύματα

Δημοσίευση 04/01/2012 - 14:43

Καλημερα και απο μενα παιδια και καλη χρονια να εχουμε .
Λοιπον και σε εμενα η γυναικα παει να με φαει που της εκανα την αναβαθμιση γιατι της τρωει γρηγορα την μπαταρια εχουμε καμια λυση ????

Δεν νομιζω αδερφε να υπαρχει γυρισμος πλεον.Οχι τιποτα αλλο δεν παλευεται συνεχεια η ατακα
"Μια χαρα ητανε πριν το πιασεις στα χερια σου"!!!

#52   HoulioSerres

HoulioSerres

iPH User

• 180 μηνύματα

Δημοσίευση 04/01/2012 - 14:46

Χρονια πολλα και καλη χρονια. Επιβεβαιωνω και εγω. Το ειχα Tethered jb 5.0.1 και χτες το εκανα UNTETHERED JB 5.0.1 και δουλευει αψογα. Για 3gs μιλαμε παντα !!!!

#53   DimitriosVeria

DimitriosVeria

iPH newbie

• 26 μηνύματα

Δημοσίευση 05/01/2012 - 00:05

Καλησπερα, εγώ εχω 3gs από Αμερικη. Παλιοτερα που ειχα βαλει ios5 ειχε κλειδώσει και αναγκαστηκα να γυρίσω στην 4.3.3 . Τώρα αν παω στην 5.0.1 με jailbreak θα δουλέψει κανονικά?

#54   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 05/01/2012 - 00:08

Καλησπερα, εγώ εχω 3gs από Αμερικη. Παλιοτερα που ειχα βαλει ios5 ειχε κλειδώσει και αναγκαστηκα να γυρίσω στην 4.3.3 . Τώρα αν παω στην 5.0.1 με jailbreak θα δουλέψει κανονικά?

Λογικά τώρα θα δουλέψει ναι. Πριν το ultrasn0w δεν είχε υποστήριξη για την 5
Whatsapp doc?

#55   CQOP3R

CQOP3R

iPH newbie

• 61 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5C

Δημοσίευση 15/01/2012 - 02:06

και εγω παιδια με 3gs ειμαι κ αναβαθμησα σε 5.0.1 με j/b.δεν εχω απολυτως κανενα παραπονο..το τηλεφωνακι παει σφαιρα κ εχει μια χρα κατανωλη μπαταρειασ..αξιζει πιστεβω..

#56   abominable

abominable

iPH User

• 112 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 16/01/2012 - 14:11

Να προσθέσω και εγώ με την σειρά μου πως μετά από 12-ήμερο εξονυχιστικό τεστάρισμα το μόνο πρόβλημα που μου παρουσίασε ήταν 2 κρασσαρίσματα του κινητού (επανείλθε μετά από μερικά δευτερόλεπτα) τα οποία όμως δεν μπόρεσα να εντοπίσω σε τι οφείλονταν. Κατά τα άλλα είμαι σαφώς πιο ικανοποιημένος από την 4.3.3.

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες