ε?Δεν πιστευω να βγει untethered για iphone 4 ετσι δεν ειναι μαριλενα?
A5 jailbreak aπό τον pod2g
Δημοσίευση 19/01/2012 - 23:51
Ad
Δημοσίευση 19/01/2012 - 23:54
Για τον magneto που ρωτισε αμα εναι σιγουρο το tethered πιστευω το untethered δεν θα βγει σωστα?ε?
Δημοσίευση 19/01/2012 - 23:59
Δημοσίευση 20/01/2012 - 00:01
να ρωτήσουμε τον Chuck Norris.Για τον magneto που ρωτισε αμα εναι σιγουρο το tethered πιστευω το untethered δεν θα βγει σωστα?
Δημοσίευση 20/01/2012 - 00:07
Δημοσίευση 20/01/2012 - 00:21
Δημοσίευση 20/01/2012 - 01:18
Εγώ άμα ήμουν στην θέση σου θα περίμενα στην 5.0.1 και ας το κάνουν οι άλλοι update. Νέα για το αν διορθώνει και κατά πόσο κρατάει περισσότερο η μπαταρία θα μάθουμε εντός 3 ημερών απ'την στιγμή που βγει. Πάντα έτσι γίνεται.. Εγγυημένα πράγματααπλα υπαρχει το μεγαλο διλλημα
να κανω jailbreak η να παω στην 5.1 με ολα τα διορθωμενα προβληματα??
Προς ενημέρωση των νέων χρηστών και όσων δεν το ξέρουν. Τα SHSH στα iOS 5.x και πάνω είναι διακοσμητικά. Άμα πας κατά λάθος σε νεώτερη iOS τότε δεν υπάρχει γυρισμός (μέχρι να βρεθεί τρόπος) πίσω. Για όσους αναρωτιούνται "άμα κολλήσει το μιλόφωνο μου και χρειαστεί restore τι θα κάνω?" υπάρχει το σχετικό Topic που έχει φτιάξει ο συμφορουμιτής μας kdelios εδώ . Δεν είναι ακόμα εφικτό βέβαια για iPhone 4S - iPad2 αλλά με το που βγει το jailbreak tool που τόσο περιμένουμε θα αναβαθμιστεί και το redsn0w.Δεν έχει σχέση αυτό που λες! Η ίδια έκδοση είναι, μόνο που η 06 βγήκε για να λύσουν το πρόβλημα με τις κλήσεις! Αν έχεις τα SHSH είσαι κομπλέ!
Δημοσίευση 20/01/2012 - 01:22
Εγώ άμα ήμουν στην θέση σου θα περίμενα στην 5.0.1 και ας το κάνουν οι άλλοι update. Νέα για το αν διορθώνει και κατά πόσο κρατάει περισσότερο η μπαταρία θα μάθουμε εντός 3 ημερών απ'την στιγμή που βγει. Πάντα έτσι γίνεται.. Εγγυημένα πράγματα
Προς ενημέρωση των νέων χρηστών και όσων δεν το ξέρουν. Τα SHSH στα iOS 5.x και πάνω είναι διακοσμητικά. Άμα πας κατά λάθος σε νεώτερη iOS τότε δεν υπάρχει γυρισμός (μέχρι να βρεθεί τρόπος) πίσω. Για όσους αναρωτιούνται "άμα κολλήσει το μιλόφωνο μου και χρειαστεί restore τι θα κάνω?" υπάρχει το σχετικό Topic που έχει φτιάξει ο συμφορουμιτής μας kdelios εδώ . Δεν είναι ακόμα εφικτό βέβαια για iPhone 4S - iPad2 αλλά με το που βγει το jailbreak tool που τόσο περιμένουμε θα αναβαθμιστεί και το redsn0w.
Τιποτα δεν εχει η 5.1 που να αξιζει. Τη δοκιμασα και την πεταξα.
Δημοσίευση 20/01/2012 - 01:23
πως ακριβώς είναι διακοσμητικά αφού χωρίς αυτά όταν βγει το καινούριο jb tool δεν θα μπορείς να ακολουθήσεις τον οδηγό του kdelios?Προς ενημέρωση των νέων χρηστών και όσων δεν το ξέρουν. Τα SHSH στα iOS 5.x και πάνω είναι διακοσμητικά. Άμα πας κατά λάθος σε νεώτερη iOS τότε δεν υπάρχει γυρισμός (μέχρι να βρεθεί τρόπος) πίσω. Για όσους αναρωτιούνται "άμα κολλήσει το μιλόφωνο μου και χρειαστεί restore τι θα κάνω?" υπάρχει το σχετικό Topic που έχει φτιάξει ο συμφορουμιτής μας kdelios εδώ . Δεν είναι ακόμα εφικτό βέβαια για iPhone 4S - iPad2 αλλά με το που βγει το jailbreak tool που τόσο περιμένουμε θα αναβαθμιστεί και το redsn0w.
Δημοσίευση 20/01/2012 - 01:36
Όχι που θα έφτιαχνε.. Έχουν βάλει "τον πατέρα και την μάνα" που λέει και ο γνωστός γιατρός τις πείνας και δεν αρκεί αυτή η μπαταρία για όλα αυτά..Τιποτα δεν εχει η 5.1 που να αξιζει. Τη δοκιμασα και την πεταξα.
Είπα ότι είναι διακοσμητικά και όχι άχρηστα . Απλά δεν μπορείς να γυρίσεις σε παλαιότερο iOS μέχρι στιγμής.. Στο μέλλον ποιος ξέρει, κάτι θα κάνουν.πως ακριβώς είναι διακοσμητικά αφού χωρίς αυτά όταν βγει το καινούριο jb tool δεν θα μπορείς να ακολουθήσεις τον οδηγό του kdelios?
Δημοσίευση 20/01/2012 - 01:39
Δημοσίευση 20/01/2012 - 01:41
ναι ξέρω αν βγει από Δευτέρα δεν θα το περάσεις...αν δεν βγει και την Κυριακή τότε να πα να γα.....στρονομηθει το jb
Δημοσίευση 20/01/2012 - 01:51
ναι ξέρω αν βγει από Δευτέρα δεν θα το περάσεις...
απλά θα το σκεφτώ σοβαρά να πάω σε άλλη μάρκα
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες