τι όνομα έχει το lockscreen που έβαλες φιλε?
Δεν το θυμάμαι φίλε μου αν θες μπορώ να σου βρω το link να την κατεβάσεις...;-)
Δημοσίευση 09/04/2012 - 19:22
τι όνομα έχει το lockscreen που έβαλες φιλε?
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 09/04/2012 - 19:23
Δημοσίευση 09/04/2012 - 19:23
ωχ γτ δεν ενφανιστηκε? :S
Δημοσίευση 09/04/2012 - 19:26
Δεν το θυμάμαι φίλε μου αν θες μπορώ να σου βρω το link να την κατεβάσεις...;-)
Δημοσίευση 09/04/2012 - 19:26
Ποιο πράγμα..?
Δημοσίευση 09/04/2012 - 19:28
Δημοσίευση 11/04/2012 - 18:27
μπορεις να μου το δωσεις φιλε μου?έφτιαξα το HTC Lockscreen.theme στα ελληνικά.
αλλαγή εικόνας μέσα από την ταπετσαρία.
για οποιoν του αρέσει και το θέλει σύντομα θα το ανεβάσω και στο repo moy.
Δημοσίευση 11/04/2012 - 18:30
Καμία ιδέα κανείς?Καλησπέρα σε όλους.Θέλω να ρωτήσω για το lockscreen flipclock fullweather γιατί σε κάποιες περιοχές της Αθήνας δεν κάνει ανανέωση το gps και παραμένει κολλημένο σε περιοχή που βρισκόμουν πριν.
Για παράδειγμα κάθε μέρα πηγαίνω στην Παιανία μέσω Ηλιούπολης και πάντα κολλάει στην Ηλιούπολη .Οταν γυρίσω το απόγευμα μου δείχνει την περιοχή που βρίσκομαι χωρίς πρόβλημα.
Φυσικά έχω αφήσει το locale στο "0" αλλά έχω και στο my location ενεργoποιημένη την επιλογή "sig.change"
Αξίζει δε να αναφέρω ότι το ίδιο πρόβλημα παρουσιάζεται και με το widget flipclock gps weather.
Μήπως γνωρίζει κανείς γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό και αν υπάρχει κάποια λύση?
Δημοσίευση 11/04/2012 - 18:58
Δημοσίευση 11/04/2012 - 19:03
Μπορεί να είναι έτσι αλλά είναι σπαστικό να μην δείχνει την περιοχή που βρίσκομαι.Αν είναι να μην δουλεύει σωστά τότε ποιος ο λόγος να είναι ενεργοποιημένο το my location και να μην βάλω τον κωδικό της πόλης γενικά.ειναι πιθανο να κολλαει μονο στην εμφανιση αλλαγης του ονοματος της πολης, οχι στην ενημερωση καιρου
δηλ, σου δειχνει τον καιρο της Παιανιας, αλλα δεν ενημερωνει το ονομα κ απλα σου γραφει Ηλιουπολη
Δημοσίευση 11/04/2012 - 19:14
Μπορεί να είναι έτσι αλλά είναι σπαστικό να μην δείχνει την περιοχή που βρίσκομαι.Αν είναι να μην δουλεύει σωστά τότε ποιος ο λόγος να είναι ενεργοποιημένο το my location και να μην βάλω τον κωδικό της πόλης γενικά.
Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος ή μόνο σε εμένα το κάνει?
Δημοσίευση 11/04/2012 - 19:18
Τα γνωρίζω αυτά που λες αλλά ήθελα να ξέρω αν υπάρχει πρόβλημα στο δικό μου κινητό μόνο.Από ότι καταλαβαίνω είναι κάποιο λάθος του προγράμματος και δεν υπάρχει λύση έτσι?συμβαινει κ αλλου, οχι μονο σ εσενα
κοιτα, ετσι οπως εισαι τωρα, σου δειχνει τον καιρο συμφωνα με την κινηση σου, απλα μπορει να μην βλεπεις το ονομα της περιοχης
αν πας κατα την κλασσικη λυση, με την χειροκινητη εισαγωγη του κωδικου της πολης, τοτε θα εχεις παντα μια γενικη προγνωση, στις μετακινησεις σου τι θα κανεις ? θα αλλαζεις κωδικους ??
προσωπικες αποφασεις ειναι αυτες
οπως βολευει τον καθενα
Δημοσίευση 11/04/2012 - 19:20
Δημοσίευση 11/04/2012 - 19:20
Τα γνωρίζω αυτά που λες αλλά ήθελα να ξέρω αν υπάρχει πρόβλημα στο δικό μου κινητό μόνο.Από ότι καταλαβαίνω είναι κάποιο λάθος του προγράμματος και δεν υπάρχει λύση έτσι?
Δημοσίευση 11/04/2012 - 19:32
όταν λες εκδόσεις τι εννοείς?ποια απο τις 2 εκδοσεις εχεις ?
Ποια είναι αυτά γιατί θα με ενδιέφερε.Φαντάζομαι δεν θα είναι πολλά γιατί νομίζω είναι κάτι καινούργιο όλο αυτό.Δεν είναι πρόβλημα..
Υπάρχουν βέβαια και τα GPS θέματα που λειτουργούν βάση τοποθεσίας.
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες