Μόνο μια παρένθεση. Athan αν δεν έχεις ζήσει ποτέ στην κατηγορία του τα βγάζω πέρα με 680 καλύτερα θα ήταν να μην αναλύεις πως είναι το να ζείς με τόσα χρήματα.
Από εμένα, και μόνο για να αποφύγω να φέρω σε δύσκολη θέση τους συντελεστές του forum, το θέμα είναι λήξαν, αλλά θα σου απαντήσω σε αυτό.
Εν πρώτοις αν έμπαινες στον κόπο να διαβάσεις τα μηνύματά μου θα διαπίστωνες πως δεν ανάλυσα ούτε ασχολήθηκα με το πως είναι να ζεις με 680€. Όμως θα μου επιτρέψεις να σου πω, πως έχω ζήσει με πολύ λιγότερα και φυσικά χωρίς κινητό και πολλά αξεσουάρ που κάποιοι των θεωρητικά 680€ δεν εννοούν να στερηθούν. Μην περιμένεις λοιπόν να κατανοήσω κάποιον που ενώ κατά δήλωσή του έχει αυτό το εισόδημα, αγόραζει συσκευές των 600€ και στη συνέχεια αναζητά άλλοθι στο "χαμηλό" του μισθό επιδιδόμενος στην αρπαχτή και στην πειρατεία. Και αν για κάτι πανάκριβο θα μπορούσα εν μέρη να προσπαθήσω να αιτιολογήσω τέτοιες πρακτικές, για εφαρμογούλες και παιχνιδάκια του μισού και του ενός ευρώ το θεωρώ υπέρτατη ανοησία και ένδειξη μίζερης νοοτροπίας.
Τελευταία επεξεργασία από: Athan, 29/09/2009 - 00:19