Μην καταστρέφεις το σύστημα σου χωρίς λόγο...Ένα καλό antivirus για Mac πιο προτείνετε ?
Νέος με Mac!
Δημοσίευση 10/04/2015 - 12:15
Ad
Δημοσίευση 10/04/2015 - 17:01
Αυτό το mackeeper γιατί μου το πετάει συνέχεια ?Μην καταστρέφεις το σύστημα σου χωρίς λόγο...
Δημοσίευση 10/04/2015 - 17:18
διαφημιστικο ειναι και ΜΗΝ το εγκαταστησεις
Δημοσίευση 10/04/2015 - 18:43
Αυτό το mackeeper γιατί μου το πετάει συνέχεια ?
Μην τυχόν Και το εγκαταστήσεις, πρόκειται για απάτη που θα αποσταθεροποιήσει το σύστημα σου.
Για πήγαινε Safari > Προτιμήσεις > Αναζήτηση > Μηχανή . Γράφει Google ή κάτι άλλο ;.
vires acquirit eundo
Δημοσίευση 10/04/2015 - 18:47
μαλλον δεν χρειαζεσαι.Περιττο θα ελεγα
BITDEFENDER , ΑΨΟΓΟ
Δημοσίευση 12/04/2015 - 10:54
Μην τυχόν Και το εγκαταστήσεις, πρόκειται για απάτη που θα αποσταθεροποιήσει το σύστημα σου.
Για πήγαινε Safari > Προτιμήσεις > Αναζήτηση > Μηχανή . Γράφει Google ή κάτι άλλο ;.
ναι google γραφει αλλα μου το πεταει συνεχεια το mackeeper
Δημοσίευση 12/04/2015 - 16:59
ναι google γραφει αλλα μου το πεταει συνεχεια το mackeeper
vires acquirit eundo
Δημοσίευση 13/04/2015 - 18:16
Χρόνια Πολλά
Ας μου επιτραπεί να καταθέσω την άποψή μου για το Macbook Pro Retina, μετά από 3 εβδομάδες περίπου:
Ισχύει και με το παραπάνω το ρητό: "Once you go Mac, you NEVER go back".
Πραγματικά απορώ πως ο κόσμος ζει με windows. Τι πως είναι ακριβό, τι πως δεν αναβαθμίζεται, τι πως και η DELL με το XPS 13 έχει καλύτερη ανάλυση. Προχθές ήρθε ο κουμπάρος μου που δεν έχει σχέση πολύ μεγάλη με υπολογιστές, και του έβαλα να δει το timescapes. Έπαθε εγκεφαλικό με τη retina. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕ σε αυτό που έβλεπε. Και εγώ, δε χορταίνω να δουλεύω και να τη βλέπω.
Πραγματικά άλλος κόσμος. Στην αρχή έβριζα που δεν είχε cut και delete στο finder, αλλά σε 1 εβδομάδα, ήρθα στα ίσια μου (με extra finder). Για να μην πω για το κέλυφος και το πληκτρολόγιο. χαίρομαι να πληκτρολογώ........ Ευτυχώς που τολμησα τη μετάβαση. "Κάλλιο αργά..... παρά αργότερα..."
Έχω μεγαλώσει και την ανάλυση λιγάκι, από το default που έχει στο display, τη μεγάλωσα ένα κλικ, και έχω και μεγαλύτερο χώρο. Στο τέρμα δεν μπορώ να το πάω.. μου φαίνονται πολύ μικρά.... είμαι και 42.....
Τι να πω για το trackpad... και για τη συνολικά smooth λειτουργία..... απλά... μαγεία.....
Τελευταία επεξεργασία από: fouskmech, 13/04/2015 - 18:22
Δημοσίευση 16/04/2015 - 00:38
Μια ενσταση μονο, η οθονη μας ειναι εξαιρετικα ευκολο να γρατζουνιστει. Δεν λεω για μεγαλες γρατζουνιες, για πολυ αμυδρες που φαινονται μονο κατω απο λαμπα, υπο γωνια...
Δημοσίευση 16/04/2015 - 04:10
Καλησπέρα και από μένα...
Μπορώ να κάνω restore το μακ μου ? Έχω βάλει πολλές βλακείες και θέλω να τις ξεφορτωθώ και για καλού κακού είπα να κάνω ενα ριζικό καθαρισμό.
Δημοσίευση 16/04/2015 - 07:49
Καλησπέρα και από μένα...
Μπορώ να κάνω restore το μακ μου ? Έχω βάλει πολλές βλακείες και θέλω να τις ξεφορτωθώ και για καλού κακού είπα να κάνω ενα ριζικό καθαρισμό.
Ναι μπορείς να κάνεις clean install και θα είναι σαν να το πήρες καινούργιο.
Δημοσίευση 16/04/2015 - 08:09
Τα ιδια και απο εμενα φιλε. Ειδικα το touchpad ειναι μαγεια.
Μια ενσταση μονο, η οθονη μας ειναι εξαιρετικα ευκολο να γρατζουνιστει. Δεν λεω για μεγαλες γρατζουνιες, για πολυ αμυδρες που φαινονται μονο κατω απο λαμπα, υπο γωνια...
Εγω εβαλα ζελατινη στην οθονη του MacBook μου απο την πρωτη στιγμη που το ανοιξα. Εβαλα μαλιστα καινουρια πριν κανα μηνα γιατι την ειχα ενα χρονο και κατι την παλια κ ειχε κατι πολυ ψιλες γρατζουνιες και ειναι παλι τζαμαουα!!!!
Δημοσίευση 16/04/2015 - 08:41
Ρε σεις μου κρασαρουν οι σημειωσεις απο το Μακ. Το ανοιγω και δεν εχει καμια μεσα απο αυτες που εχω στο icloud και μετα απο λιγο κρασαρει και κλεινει. Εκανα και restart αλλα τιποτα παλι..
Καμια ιδεα;
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 16/04/2015 - 09:19
Ρε σεις μου κρασαρουν οι σημειωσεις απο το Μακ. Το ανοιγω και δεν εχει καμια μεσα απο αυτες που εχω στο icloud και μετα απο λιγο κρασαρει και κλεινει. Εκανα και restart αλλα τιποτα παλι..
Καμια ιδεα;
Αν μπεις στο icloud.com υπάρχουν εκεί?
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες