Οταν λες εχεις mac στο pc εννοεις με hackintosh .. Αν ειναι ετσι εισαι σιγουρος οτι θα δουλευουν τα gestures?
Εγω το εχω κανα χρονο στο macbook pro και πραγματικα ειναι ολα τα λεφτά.. Αλλά πραγματικά δεν θα το παιρνα σε pc.. Δεν αξιζει να δωσεις 80 ευρω για αυτο αν δεν εχεις κανονικο μηχανημα mac
Ναι hackintosh... Δεν υπάρχει λόγος να μην δουλεύουν τα gestures... Τα πάντα δουλεύουν σε ένα καλοστημένο hackintosh... Έχω δει σε ξένο forum που ασχολείται με το θέμα hackintosh πως οι περισσότεροι το έχουν αγοράσει... Το μόνο που με χαλάει αυτή την στιγμή στο μηχάνημά μου είναι η χαζοοθόνη που έχω... Είναι πολύ μικρή(17αρα) και έχει σχετικά πολύ μικρή ανάλυση... 1280*1024... Τα mac είναι φτιαγμένα για μεγάλες αναλύσεις και εκεί τα ευχαριστιέσαι περισσότερο... Αν πάρω μία καινούργια δεν θα έχω κανένα πρόβλημα...
Τίποτα να είσαι καλά..Δες το πρώτα και βλέπεις και κάνεις.Στο πλαίσιο δεν το είχαν διαθέσιμο πάντως,το έκανα παραγγελία και μου το έφεραν σε 2-3 εργάσιμες.
Έτσι και αλλιώς αύριο δεν θα το πάρω... Από την τελευταία μου επίσκεψη προχθές είδα ότι στους iMac είχαν ένα σαν demo... Αυτό θα δοκιμάσω και αν μου αρέσει θα δώσω μια προκαταβολή και ας μου το φέρουν και σε 1 εβδομάδα...