Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 12 ψήφοι

Cydia - Οδηγός επίλυσης προβλημάτων

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2851 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#181   prosonicbro1

prosonicbro1

iPH newbie

• 62 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 02/01/2010 - 15:11

αμα δε το κανουμε αυτο τι συνεπειες εχουμε η δε πειραζει...εγω κανενα προβλημα δε εχω συναντησει ακομα....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#182   kak0s

kak0s

iPH User

• 100 μηνύματα

Δημοσίευση 02/01/2010 - 16:48

υπάρχει μήπως κάποιο πρόβλημα με το hackulo repo ? δεν με αφήνει να το κάνω add στα sources μου..

#183   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5.698 μηνύματα
  • Twitter:@mikexst
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 02/01/2010 - 17:58

ειναι απαραίτητο (για το τηλέφωνο και την εν γένει λειτουργία του) να γίνει η εγκατάσταση του νεου update του cydia? Μετά το σβήσιμο του παραπάνω αρχείου δουλευει κανονικά το cydia,για αυτό ρωτάω

δεν πιστευω οτι ειναι απαραιτητο...

εξαλλου αν πραγματικα ηταν, θα ειχε γινει διαθεσιμο ως essential update οταν ανοιγες το Cydia, και θα γινοταν απο μονο του εγκατασταση...

εγω προσωπικα εχω ακομα την εκδοση -65..

#184   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5.698 μηνύματα

Δημοσίευση 02/01/2010 - 18:09

αμα δε το κανουμε αυτο τι συνεπειες εχουμε η δε πειραζει...εγω κανενα προβλημα δε εχω συναντησει ακομα....

δεν εχεις καμια συνεπεια απολυτως.. εφοσον δεν ειχες προβλημα αστο οπως ειναι..

το cydia ειχε ενα bug, το οποιο με απλα λογια εχει ως εξης:
οταν καποιο repo χρησιμοποιουσε unicode character σε καποιο package, αυτο προκαλουσε προβλημα στο Cydia και δεν μπορουσε να ξεκινησει/φορτωσει.

αν στο μελλον εμφανιστει κατι παρομοιο, η εκδοση -65 ισως θα εχει παλι προβλημα... και λεω ισως γιατι υπηρχαν χρηστες που ειχαν την εκδοση -65, το repo zodttd και παρ'ολα αυτα δεν αντιμετωπισαν προβλημα στις 28 Δεκεμβριου..

Τελευταία επεξεργασία από: mikexs, 02/01/2010 - 18:09

#185   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5.698 μηνύματα

Δημοσίευση 02/01/2010 - 18:14

υπάρχει μήπως κάποιο πρόβλημα με το hackulo repo ? δεν με αφήνει να το κάνω add στα sources μου..

το cydia.hackulo.us μαλλον εχει προβλημα σημερα... δεν νομιζω να εχει αλλαξει ονομα... το πιθανοτερο ειναι να ειναι κατω..

#186   rogerw3

rogerw3

iPH User

• 123 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 02/01/2010 - 20:47

δεν πιστευω οτι ειναι απαραιτητο...

εξαλλου αν πραγματικα ηταν, θα ειχε γινει διαθεσιμο ως essential update οταν ανοιγες το Cydia, και θα γινοταν απο μονο του εγκατασταση...

εγω προσωπικα εχω ακομα την εκδοση -65..

Σε ευχαριστω πολύ

#187   rogerw3

rogerw3

iPH User

• 123 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2010 - 00:14

το cydia.hackulo.us μαλλον εχει προβλημα σημερα... δεν νομιζω να εχει αλλαξει ονομα... το πιθανοτερο ειναι να ειναι κατω..

ετσι μπορεί να εξηγηθεί και το ΄΄κόλλημα'' του Installous (που οταν παω νa κανω search δεν βγάζει τίποτα) ή δεν συνδέονται τα δυο αυτά μεταξύ τους?

#188   djkokalis

djkokalis

iPH User

• 199 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2010 - 11:09

ρε παιδιά υπάρχει κάποιος τρόπος να απενεργοποιησω αυτο το σπαστικό reload κάθε φορά που ανοίγω το cydia?

#189   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5.698 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2010 - 11:35

υπαρχει το NoCyfresh απο Cydia (βεβαια δεν ξερω αν υπαρχει ακομα)... διαβασε ομως πρωτα εδω: http://www.iphonehel...__hl__NoCyfresh και εδω http://xsellize.com/...orefresh-toggle

#190   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5.698 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2010 - 11:39

ετσι μπορεί να εξηγηθεί και το ΄΄κόλλημα'' του Installous (που οταν παω νa κανω search δεν βγάζει τίποτα) ή δεν συνδέονται τα δυο αυτά μεταξύ τους?

το http://cydia.hackulo.us/ δουλευει ξανα απο χθες ηδη..
το Installous κανει search στο http://appulo.us/

#191   Nikos123

Nikos123

iPH Addict

• 691 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 05/01/2010 - 20:13

Το επιβεβαιώνω και εγώ. Κατέβασα το απόγευμα το quickoffice mobile και όλα είναι όπως πριν. Όλα καλα! Καλη χρονιά σε όλους

#192   rouvas2009

rouvas2009

iPH User

• 136 μηνύματα

Δημοσίευση 05/01/2010 - 22:04

Χρόνια πολλά με υγεία παιδιά. Λοιπόν, μόλις πριν λίγα λεπτά ξεκίνησε να έχει πρόβλημα το cydia μου. Ενώ πριν απο δέκα λεπτά όλα ήταν ΟΚ, πήγα να προσθέσω ένα source (αν θυμάμαι καλά ένα απο αυτά που είχαν τα xmas themes) και ξαφνικά άρχισε να μου βγάζει το cydia το μήνυμα error: database encountered a section with no package: header. Όλα μου τα sources και τα packages εξαφανίστηκαν και εμφανίζει άδεια menu.
Διάβασα ότι για να λυθεί αυτό χρειάζεται το ssh και όλα τα άλλα τα κατεβατά. Να ενημερώσω εξ αρχής πως έχω iphone 3gs 16gb JB με την νέα bootrom. Δεν διαθέτω wifi σύνδεση ώστε να συνδεθεί το iphone μου με το pc μου και διαθέτω το πρόγραμμα ifunbox. Ακόμα δεν έχω βάλει τα sbsettings στο iphone, σήμερα ήθελα να πάω να τα βάλω.
Πώς μπορώ να διορθώσω το πρόβλημα παιδιά και να ξαναέχω τα sources μου?
Thanks!!

Τελευταία επεξεργασία από: rouvas2009, 05/01/2010 - 22:05

#193   Aster

Aster

iPH Addict

• 733 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 05/01/2010 - 22:37

Δοκιμασε να κανείς αυτό:

- Kατέβασε το DiskAid
- Σύνδεσε το iPhone με το PC (με το καλώδιο) και κάνε τα εξής βήματα:

1- Πηγαίνετε στο directory /private/var/lib/apt/lists.
2- Διαγράψτε τα πάντα ΕΚΤΟΣ από τον φάκελο partial.
3- Κάντε επανεκκίνηση τη συσκευή.

#194   rouvas2009

rouvas2009

iPH User

• 136 μηνύματα

Δημοσίευση 06/01/2010 - 18:39

Ευχαριστώ πολύ αλλά όταν πάω με το DiskAid στο κάτω αριστερό παράθυρο να εμφανίσω το Root folder μου λέει Sorry, you need to have a jailbroken device to view the root partition ενώ η συσκευή μου είναι ήδη jailbroken.

#195   rouvas2009

rouvas2009

iPH User

• 136 μηνύματα

Δημοσίευση 06/01/2010 - 19:42

Να συμπληρώσω επίσης οτι δεν έχω το afc2add, τα sbsettings πως τα λένε τέλος πάντων, ούτε το mobile terminal, ούτε το ssh.
Άρα όπως διάβασα στο άλλο thread στο Cydia πρόβλημα η μόνη μου λύση είναι να κάνω restore και ξανά jb απο την αρχή? Με το restore κινδυνεύω να χάσω τι? Έχω εφαρμογές free απο AppStore, εφαρμογές απο Cydia, φωτό videos και επαφές.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες