Cydia - Οδηγός επίλυσης προβλημάτων
Δημοσίευση 02/02/2010 - 19:41
Λογικα,υποθετω,οτι πρεπει να μου βγαλει ή να μπορεσω να γραψω οτι ναι δεχομαι να γινει απεγκατασταση αλλα οσο και να περιμενω δεν γινεται τιποτα απλα βγαζει αυτο το μηνυμα που φαινεται στην φωτο..
Ad
Δημοσίευση 03/02/2010 - 10:09
Σ'αυτο το σημειο κολλαει:
.....
Κατεβασε την τελευταια εκδοση του winSCP.
Κατεβασε και το putty.exe και βαλε το μεσα στο C:\Program Files\WinSCP\PuTTY
Ανοιξε το winSCP και πηγαινε options > preferences
Βαλε οτι βλεπεις στην εικονα (αν θες βαλε να ανοιγει αυτοματα τα putty sessions).
winscp-options.PNG 16,03KB 22 λήψεις
αν δεν το ειχες αυτοματα, ανοιξε το putty πατωντας στο μαρκαρισμενο εικονιδιο. Δοκιμασε και παλι την εντολη. Λογικα δεν θα παρεις timeout.
open-putty.PNG 15,46KB 14 λήψεις
Δημοσίευση 03/02/2010 - 10:34
Σήμερα πήγα να κανω εγκατασταση ενα source και μου πέταξε αυτά:
...
Ξέρεις τι παίζει?
Αν εχεις προσβαση στο ιντερνετ κανονικα, τοτε εισαι οκ.
Γενικα το Bzip2 error οφειλεται σε προβληματικο source. Δεν εχει προβλημα η συσκευη σου.
Το 404 NotFound σημαινει οτι το repo ειναι κατω.
Δημοσίευση 03/02/2010 - 11:22
apt-get install cydia
reboot ή respring
για να το βαλεις χειροκινητα στην τελευταια εκδοση:
κατεβαζεις το τελευταιο απο εδω: http://apt.saurik.co...phoneos-arm.deb
κατεβαζεις και αυτο το αρχειο http://apt.saurik.co...phoneos-arm.deb και τα ριχνεις στον ιδιο φακελο πχ /tmp
μπες σε αυτον τον φακελο με γραμμη εντολων και τρεξε την εντολη:
dpkg -i essential_0-1_iphoneos-arm.deb cydia_1.0.3044-66_iphoneos-arm.deb; respring
Ωραια κατι γινεται...Με το Putty οπως μου ειπες δουλεψε..Εγινε απεγκατασταση,κολλαμε στο τελευταιο βημα...
Με την εντολη apt-get install cydia μου βγαζει error και δεν το κανει εγκατασταση...
Προσπαθησα χειροκινητα...αλλα...Οταν δινω την εντολη μου γραφει οτι δεν μπορει να βρει το αρχειο..Λογικα πρεπει να φταιει αυτο:
Γραφεις πιο πανω...
"μπες σε αυτον τον φακελο με γραμμη εντολων και τρεξε την εντολη"
Τα αρχεια τα εχω βαλει στο private/var/temp
Οταν ανοιγει το Putty σε βαζει στο root του iPhone.
Ποια ειναι η εντολη ωστε να μπεις στο private/var/temp για να τρεξεις την εντολη εγκαταστασης?
Δημοσίευση 03/02/2010 - 11:29
Δημοσίευση 03/02/2010 - 11:41
Να'σαι καλα φιλε mikexs!!!
Μελη σαν και εσενα κανουν αυτο το φορουμ πραγματικα ξεχωριστο με την βοηθεια που προσφερετε!!!
Δημοσίευση 03/02/2010 - 11:44
Δημοσίευση 03/02/2010 - 13:32
Αν εχεις προσβαση στο ιντερνετ κανονικα, τοτε εισαι οκ.
Γενικα το Bzip2 error οφειλεται σε προβληματικο source. Δεν εχει προβλημα η συσκευη σου.
Το 404 NotFound σημαινει οτι το repo ειναι κατω.
Οκ, ευχαριστώ!
Δημοσίευση 10/02/2010 - 23:26
Εχω iphone 3GS στην 3.1.2 jailbroken.
Με το που εκανα jailbrake εγκατστησα το cydia μονο και ξεκινησα να του βαλω sources! στο δευτερο source που εβαλα μου εμφανισε το εξης μηνυμα "error:DataBase Encourtered a section with no Package: header"
Δεν ειχα προλαβει να κανω install ουτε το openSSH οποτε ξεχναμε την ασυρματη συνδεση μεσω ΅WiFi (WinSCP κτλ), δεν ειχα προλαβει να κανω install ουτε το afc2add οποτε ξεχναμε αυτοματως και την συνδεση μεσω USB (DISKAID κτλ).
Τελευταια μου ελπιδα ηταν το iFile να το αγορασω απο το Cydia αλλα ουτε αυτο μπορει να κατευει εν τελει!!
Εχω πεσει στην χρονικη περιοδο που η Apple δεν υπογραφει πλεον την 3.1.2
Παρακαλω για την βοηθεια σας!!!!
Δημοσίευση 11/02/2010 - 10:20
Αλλα φανταζομαι ουτε αυτο θα μπορει να κατεβει..
Αν δεν γινει και αυτο, δυστυχως πας για restore (που λογικα θα σε παει στην 3.1.3), εκτος και αν αποφασισεις να μην χρησιμοποιεις το Cydia και μεινεις με την υπαρχουσα κατασταση.
Δημοσίευση 11/02/2010 - 13:44
Καποιο προγραμμα που εχω βαλει μου δημιουργει προβλημα στο springboard κατα καιρους ειδικα οταν βαζω νεα εφαρμογη.Για παραδειγμα σημερα οταν εγκατεστησα το ismart dialer παλι μου το εκανε.Αργει πολυ,βγαζει το ποσοστο της μπαταριας αναποδα και τα εικονιδια του springboard μισα η ακομα και κενα.
Αυτο που θα θελα να ρωτησω ειναι μηπως ξερετε ποια εφαρμογη πιθανως να κανει το προγραμμα?
Επισης για καποιες εφαρμογες δεν μου βγαζει εικονιδιο(π.χ. το smartdialer)πως μπορω να τα απεγκαταστησω??
Και κατι τελευταιο,εχοντας βαλει το cydelete οταν διαγραφω ενα εικονιδιο απεγκαθισταται εντελως το προγραμμα?
Ευχαριστω
Τελευταία επεξεργασία από: eddiedimitris, 11/02/2010 - 13:44
Δημοσίευση 11/02/2010 - 13:51
τωρα, καποιες εφαρμογες που περνας προφανως δεν εχουν καποιο εικονιδιο, αυτες μπορεις να τις απεγκαταστησεις μεσα απο το cydia - manage - pagackes βρισκεις την εφαρμογη που θες να σβησεις κ remove.... με το cydelete διαγραφετε εντελως το προγραμμα
Δημοσίευση 11/02/2010 - 14:28
Δημοσίευση 11/02/2010 - 14:32
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες