Επέλεξε τα όλα απο εκεί και διέγραψε τα.
Επίσης και απο τον κάδο στον Filza.
Δημοσίευση 20/06/2018 - 13:50
Παιδιά οι εφαρμογές των τραπεζών (nbg,winbank) λειτουργούν με Jailbroken συσκευή;
Δημοσίευση 20/06/2018 - 14:46
Δημοσίευση 20/06/2018 - 15:53
Πρίν καταλήξεις πιθανόν σε Restore μπορείς με δική σου πάντα ευθύνη να κάνεις τα παρακάτω.
Απο MTreminal δώσε εντολή su και το Pass σου αν τον έχεις αλλάξει. Το Defult είναι alpine.
Αφού συνδεθείς, δίνεις εντολή:
apt-get remove cydia
Μετά πας εδώ με Filza var/mobile/Library/Cydia και διαγράφεις το metadata.cb0.
Μετά εδώ var/mobile/Library/Caches. Διαγράφεις ολόκληρο τον com.saurik.Cydia.
Μετά πίσω στην αρχή του root, στο /. Βάλε στην αναζήτηση το ".installed_yaluX" όπως στο γράφω χωρίς τα εισαγωγικά.
Διέγραψε το και αυτό, αφαίρεσε τα μετά απο το κάδο.
Reboot στη συσκευή, διαγράφεις το Yalu, το περνάς ξανά, κάνεις Verify και τρέχεις το App.
Δημοσίευση 20/06/2018 - 16:48
Πήρα το ρίσκο το έκανα γιατί γυρισμό δεν είχα..... άνοιξε το cydia όλα καλά... αλλά τώρα με το που μπαίνω σε jb μπαίνει πάντα σε No Substrate Mode και όχι σε κανονικό jb....
Δημοσίευση 20/06/2018 - 21:41
Τελικά όλα οκ τα κατάφερα.....τώρα θέλει ένα μικρό στήσιμο το τηλ και είμαι έτοιμος.....σε ευχαριστώ πάρα πολύ Νίκο για το χρόνο σου και την διάθεση σου να με βοηθήσεις!!!
Δημοσίευση 24/06/2018 - 10:30
Τώρα γιατί μου το βγάζει αυτό??....
Δημοσίευση 13/10/2018 - 18:49
γιατί μου βγάζει αυτό συνέχεια !!
Δημοσίευση 13/10/2018 - 23:02
Δημοσίευση 14/10/2018 - 00:44
Καλημερα , ξερει κανεις για το iphone x , αν γινει jailbreak υπαρχει καποια εφαρμογη που να επαναφερει το display zoom ?? . ενω μου αρεσει πολυ το κινητο δεν την παλευω χωρις display zoom , πιο καλα διαβαζω την οθονη στο iphone 6.
Δημοσίευση 21/03/2020 - 06:45
Καλημέρα ,
Έχω άλλαξει το password στον Μterminal 2 ,είχα αλλάξει το alpine και τώρα όταν βάζω τον νέο μου βγάζει incorrect ,υπάρχει λύση?
Ευχαριστώ.
Δημοσίευση 21/03/2020 - 11:10
Μέσω Filza πας εδώ στο etc, βρίσκεις το master.passwd και το ανοίγεις με Text Editor.
Αυτό που πρέπει να δείς είναι το "root:". Λογικά η 2η γραμμή και το κωδικό δίπλα πρίν τα 0: 0:
Αυτό που βλέπεις είναι κρυπτογραφημένο, δεν είναι αυτό που εσύ είχες βάλει.
Συνεπώς πρέπει ο νέος κωδικός που θα βάλεις να είναι και αυτός κρυπτογραφημένος εκεί.
Αυτό θα το κάνεις πηγαίνοντας εδώ και συμπληρώνοντας το $str. Μπορείς να βάλεις και το alpine για να κάνεις Reset.
Στο $salt 2 τυχαία λατινικά γράμματα. Π.χ. εγώ έβαλα aa.
Θα πάρεις μετά το κωδικό απο το Result και θα το κάνεις Paste πιο πάνω στο master, αντικαθιστόντας αυτόν στο root.
Θα κάνεις Save, θα κλείσεις τον Filza και θα ξαναλλάξεις μετά το κωδικό σε αυτό που θες.
ΠΡΟΣΟΧΗ. Κράτησε κάπου τον νέο.
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες