Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 12 ψήφοι

Cydia - Οδηγός επίλυσης προβλημάτων

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2851 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#301   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5.698 μηνύματα
  • Twitter:@mikexst
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 22/02/2010 - 20:41

μπορεις να μου ανεβασεις screenshot?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#302   djibril13

djibril13

iPH Contributor

• 963 μηνύματα

Δημοσίευση 22/02/2010 - 20:48

Αναρτημένη εικόνακαι μετα ζηταει respring...

#303   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5.698 μηνύματα

Δημοσίευση 22/02/2010 - 21:01

Αυτο το κανει σε ολα τα πακετα του beyouriphone? Γιατι εδω φαινεται να κολλαει αμεσως μετα το downloading, οπου και τσεκαρει το μεγεθος του αρχειου πριν την εγκατασταση. Πριν κανα δυο μερες αυτο το ρεπο ειχε το ιδιο προβλημα με ενα συγκεκριμενο πακετο, το aTimeTool. Και το εφτιαξαν αυτοι που εχουν το ρεπο. Μηπως εχεις πεσει στην περιπτωση?

#304   djibril13

djibril13

iPH Contributor

• 963 μηνύματα

Δημοσίευση 22/02/2010 - 21:07

φιλε ειχες δικιο!κατεβασα κανονικα το atimetool που ειπες!απ'οτι φαινεται το προβλημα το εχει το sbsimplify που προσπαθουσα να το κατεβασω...ευχαριστω για την υποστηριξη! :)

#305   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5.698 μηνύματα

Δημοσίευση 22/02/2010 - 21:07

Το δοκιμασα και εγω... δεν εχεις εσυ το προβλημα... το ρεπο το εχει...

δυο διαφορετικα πακετα μπηκαν κανονικα, ενω το sbsimplify 1.1.1 εβγαλε size mismatch

Συνημμένο αρχείο  IMG_0142.PNG   28,35KB   0 λήψεις

#306   emmanuela

emmanuela

iPH newbie

• 2 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 25/02/2010 - 01:17

παιδια ωραια ολα και καλα που γραφεται με τα προβληματα αλλα αν καποιος δν εχει το ssh και στο cydia δν μπορει να δει τα sources γιατι μου βγαζει error τοτε τι αλλο μπορω να κανω για να το φτιαξω???να πο οτι προλαβα και κατεβασα το Install0us και μετα εγραψα λαθος την url του hackulo και απο τοτε μου βγαζει συνεχεια error 401 Not Found Και δν μπορω να κατεβασω τπτ..επισης ππηγα να διαγραψω το cydia μεσω του rock και οταν το ξαναεβαλα απο το Blackra1n συνεχιζε να μου ξαναβγαζει το error...τι μπορω αλλο να κανω???

ευχαριστω εκ των προτερων....

#307   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5.698 μηνύματα

Δημοσίευση 25/02/2010 - 20:09

παιδια ωραια ολα και καλα που γραφεται με τα προβληματα αλλα αν καποιος δν εχει το ssh και στο cydia δν μπορει να δει τα sources γιατι μου βγαζει error τοτε τι αλλο μπορω να κανω για να το φτιαξω???

Δεν επρεπε να διαγραψεις το Cydia οπως λες παρακατω, γιατι θα μπορουσες να εγκαταστησεις το afc2add και να συνδεθεις με καποιον iphone browser για να λυσεις το προβλημα σου.

να πο οτι προλαβα και κατεβασα το Install0us και μετα εγραψα λαθος την url του hackulo και απο τοτε μου βγαζει συνεχεια error 401 Not Found Και δν μπορω να κατεβασω τπτ..

Ανοιξε ξανα το install0us και βαλε αυτο το url: http://apptrackr.org/ Για να συνδεεσαι και να μπορεις να κατεβασεις.

επισης ππηγα να διαγραψω το cydia μεσω του rock και οταν το ξαναεβαλα απο το Blackra1n συνεχιζε να μου ξαναβγαζει το error...τι μπορω αλλο να κανω???

Τωρα, τα διελυσες ολα... Τι το ηθελες το Rock! Επειδη απ'οτι καταλαβαινω δεν ξερεις ακομα καποια πραγματα, απο το να μπερδευτεις και να χασεις το χρονο σου ψαχνοντας, καλυτερα να κανεις ξανα restore και set as new iphone και jailbreak, αλλα μην εγκαταστησεις το Rock. Μονο το Cydia.

#308   emmanuela

emmanuela

iPH newbie

• 2 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 26/02/2010 - 03:57

ναι αλλα πια restore δν μπορω να κανω λογω της apple που δν δινει υπογραφη...θα δω πως θα το φτιαξω με το rock.. παντως με βοηθησες αρκετα σε ευχαριστω παρα πολυ....

#309   karou

karou

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δημοσίευση 02/03/2010 - 14:51

καλησπέρα....Ανοιξα το cydia και ειδα οτι τα παντα λειπουν και μου βγάζει το παρακατω μυνημα:ERROR:ENCOUNTERED A SECTION WITH NO PACKAGE:HEADER. ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ?????

#310   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.755 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 02/03/2010 - 14:58

στην πρωτη σελιδα του topic αυτου εχει την λυση που θες.anyway εχεις καποια απο αυτα και αν ποια; openssh,ifile(αυτα στο κινητο σου) και winscp στο pc σου;

#311   karou

karou

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δημοσίευση 02/03/2010 - 15:05

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ....ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

#312   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.755 μηνύματα

Δημοσίευση 02/03/2010 - 15:08

γραφε σε παρακαλω με μικρα γραμματα.τα κεφαλαια ειναι σαν να φωναζεις.απο τους κανονες τους κανονες του φορουμ.περιμενε ενα λεπτο να σου στειλω τι θα κανεις.
να υποθεσω οτι εχεις κανει jb με blackra1n.εαν ναι εχεις ακομα μεσα στο κινητο σου το εικονιδιο που ειναι μια σταγονα;εαν ναι ετσι ανοιξε το και πατα να εγκατασταθει ξανα το cydia.

#313   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.755 μηνύματα

Δημοσίευση 02/03/2010 - 15:24

εδοσον φιλε μου δεν εχεις κανει τιποτα απο αυτα που σου ειπα δουλεια δεν γινεται.
δυο επιλογες εχεις
1)εαν θυμασαι αν εγραφε κατω απο το home-cydia οτι ειχες κρατημενα τα αρχεια ssh τοτε μπορεις να αναβαθμισεις σε 3.1.3 και μετα να κανεις downgrade μεσω του server του saurik.ο οδηγος υπαρχει στην ενοτητα κοσμος.
2) μενεις με clean συσκευη και χανεις το jb.

#314   karou

karou

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δημοσίευση 02/03/2010 - 15:29

κατι ακομα...εαν κανω restore και jb ξανα θα επανέλθει???

#315   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.755 μηνύματα

Δημοσίευση 02/03/2010 - 15:37

κανονικοτατα.βασικη προυποθεση να εχεις αυτα που σου ειπα πριν(SHSH) και να ακολουθησεις τον οδηγο με προσοχη και σιγα σιγα τα βηματα που αναγραφει

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες