Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 12 ψήφοι

Cydia - Οδηγός επίλυσης προβλημάτων

• Please log in to reply
2851 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#376   kostasRX8

kostasRX8

iPH Enthousiast

• 379 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 16/05/2010 - 16:24

Ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σου το εκανα και τωρα ειναι ενταξει να σαι καλα!!! :lol: :lol: :lol:

τιπποτα να σε καλα!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#377   kefatos

kefatos

iPH newbie

• 16 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 24/05/2010 - 14:54

καλησπερα παιδια!! εχω ενα προβλημα με το σιντια
εδω και μερες οταν εμπαινα δεν φορτωνε το downloadin packages αποφασισα να διαγραψω το cydia μεσο τερμιναλ apt-get remove cydia ολα καλα εως εδω
τωρα ομωσ θελω να το ξαναβαλω προσπαθω να κανω apt-get intasll cydia δεν γινεται μ βγαζει οτι δεν μπορει να ολοκληροθει η διαδικασια
μηπωσ μπορειται να με βοηφθησετε θελω να αποφιγω restore κ ξανα jailbreak ενασ απλος κ ευκολος τροποσ να εγκαταστησω το cydia...
ευχαριστω εκ των προτερων

#378   ggian

ggian

iPH Enthousiast

• 532 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • GameCenter:ggiann

Δημοσίευση 24/05/2010 - 15:29

καλησπερα παιδια!! εχω ενα προβλημα με το σιντια
εδω και μερες οταν εμπαινα δεν φορτωνε το downloadin packages αποφασισα να διαγραψω το cydia μεσο τερμιναλ apt-get remove cydia ολα καλα εως εδω
τωρα ομωσ θελω να το ξαναβαλω προσπαθω να κανω apt-get intasll cydia δεν γινεται μ βγαζει οτι δεν μπορει να ολοκληροθει η διαδικασια
μηπωσ μπορειται να με βοηφθησετε θελω να αποφιγω restore κ ξανα jailbreak ενασ απλος κ ευκολος τροποσ να εγκαταστησω το cydia...

φιλε μου καλησπερα
ριξε μια ματια στο 1 ποστ στην 1 σελιδα του θεματος και θα βρεις την απαντηση σου

#379   angelo-ifone

angelo-ifone

iPH Contributor

• 1,836 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 24/05/2010 - 16:57

γεια σας φιλαρακια.
προβκληματακι με το συντια.
φαινεται οτι πολλα ρεπος δεν δουλευουν ή εχουν αλλαξει ονομα ή τοποθεσια
μηπως θα μπορουσε καποιος ποθ γνωριζει να μα πει ποια δεν δουλευουν για να τα σβησουμε και να φορτωνει η θεια συντια καλυτερα?
επισης μου βγαζει σε καθε εγκατασταση προγραμματος που κανω απο το συντια το παρακατω ερρορ.
http://www.iphonehel...27471293696.png

τι ειναι αυτο αν γνωριζει καποιος?

Υ.Γ. συγχαρητηρια για τις καλες και γρηγορες απαντησεις σας

Attached Files

#380   DINFUN

DINFUN

-

• 16,182 μηνύματα

Δημοσίευση 24/05/2010 - 18:18

διαβασες την πρωτη σελιδα και δεν βρηκες λυση;.. http://www.iphonehel...ης-προβλημάτων/

Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 24/05/2010 - 18:19.

#381 Guest_zao7_*

Guest_zao7_*

Δημοσίευση 24/05/2010 - 19:03

Καλησπερα.. υπαρχει μιπως καποια εφαρμογη(αντιστοιχη του winSCP) για ipgone? δλδ μια εφαρμογη που να μπορεις να μπεις στο root ενος iphone απο ενα αλλο iphone!!!

μπα εε ? <_<

() Συγνωμη στο topic: εφαρμογες ηθελα να το γραψω, αλλα μπερδευτικα!Αν θελετε καντε το move!

Τελευταία επεξεργασία από: zao7, 24/05/2010 - 19:10.

#382   DINFUN

DINFUN

-

• 16,182 μηνύματα

Δημοσίευση 24/05/2010 - 19:09

μηπως ζητας πολλα.. λεω εγω τωρα.. δεν νομιζω να υπαρχει κατι τετοιο.. :)

#383 Guest_zao7_*

Guest_zao7_*

Δημοσίευση 24/05/2010 - 19:23

οντως ζηταω πολλα..αλλα γενικα σαν ιδεα θα ηταν πολυ χρησημο για αμεση μεταφορα αρχειων του root!!!
τεσπα..οπως και να χει, για να μην εχουν βγαλει κατι τετοιο, κατι παραπανω θα ξερουν οι developers :rolleyes:

#384   kefatos

kefatos

iPH newbie

• 16 μηνύματα

Δημοσίευση 24/05/2010 - 20:58

φιλε μου καλησπερα
ριξε μια ματια στο 1 ποστ στην 1 σελιδα του θεματος και θα βρεις την απαντηση σου

2) Αντιγράψτε τα δυο αυτά αρχεία deb σε οποιοδήποτε directory θέλετε πχ. /private/var/mobile, /private/var/tmp
3) Μέσω terminal ή κάποιου SSH Client πηγαίνετε στο directory όπου κάνατε αντιγραφή τα αρχεία (αν είστε ήδη με γραμμή εντολών αλλάξτε στο επιθυμητό directory με την εντολή πχ cd /private/var/tmp)
4) Σαν root δώστε την dpkg -i essential_0-1_iphoneos-arm.deb cydia_1.0.3044-66_iphoneos-arm.deb; respring

εως το 2 το κανω μετα δεν μπορω να καταλαβω τι κανω κ πωσ στο τηλεφονο απο τον υπολογιστη δλδ στο βημα 3 δεν μπορω να καταλαβω τη γινεται...μια μικρη επεξηγηση θα με βοηθουσε πολυ

#385   angelo-ifone

angelo-ifone

iPH Contributor

• 1,836 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 25/05/2010 - 11:05

διαβασες την πρωτη σελιδα και δεν βρηκες λυση;.. http://www.iphonehel...ης-προβλημάτων/

ναι φιλε μου.
δοκιμασα τις οδηγιες της 1ης σελιδας αλλα οτι και αν κανω μου βγαζει το μηνυμα που προαναφερα γιατι νομιζω οτι προσπαθει να μου κατεβασει το λοκινφο
το οποιο εχω ηδη κατεβασμενο και μου βγαζει αυτο το μηνυμα
http://www.iphonehel...27471293696.png

θα το ξανατσεκαρω αλλα νομιζω οτι ειναι ετσι επειδη εχω cr***ed version του λοκινφο και δεν μπορει να συνδυασει τα πλαγκ ιν που εχω κατεβασει
.
ευχαριστω παντως

#386   giannism

giannism

iPH newbie

• 6 μηνύματα

Δημοσίευση 26/05/2010 - 00:01

Με ένα πρόγραμμα SSH client στο iPhone σου, κάνεις σύνδεση όπως κάνεις και από το PC σου αν είναι και τα δύο iPhone στο ίδιο WiFi δίκτυο.
Αν θέλεις να συνδεθείς από μακρυά πρέπει να κάνεις τα εξής:

iPhone Α
  • Μπαίνεις στην διαχείριση του ρούτερ και κάνεις Port Forwarding την πόρτα 22 στην IP διεύθυνση του iPhone.
  • Πηγαίνεις στο http://ip-address.domaintools.com/ και σημειώνεις την εξωτερική IP διεύθυνση του δικτύου σου.
  • Συνδέεις το iPhone στο δίκτυο.
iPhone B
  • Με ένα πρόγραμμα SSH client στο iPhone, κάνεις σύνδεση στην εξωτερική IP διεύθυνση του iPhone A.
  • Βάζεις userName και Pass που θα ζητηθούν και είσαι μέσα στο iPhone A.

#387   xristosk

xristosk

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 26/05/2010 - 16:26

Αναρτημένη εικόναπαιδια εκανα το βημα 8 τον πρωτο τροπο κ τωρα δεν μπορω να το ξανακανω
εγκατασταση μου βγαζει αυτο το μηνυμα που φαινεται στην εικονα.

#388   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5,698 μηνύματα
  • Twitter:@mikexst
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 26/05/2010 - 17:35

Κανε προσεκτικα το δευτερο βημα να βαλεις το Cydia με τον manual τροπο.

#389   kefatos

kefatos

iPH newbie

• 16 μηνύματα

Δημοσίευση 26/05/2010 - 17:57

Κανε προσεκτικα το δευτερο βημα να βαλεις το Cydia με τον manual τροπο.

ο 2ος τροπος στο βημα 3-4 τι ακριβοσ κανουμε...??

#390   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5,698 μηνύματα
  • Twitter:@mikexst
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 26/05/2010 - 18:02

ο 2ος τροπος στο βημα 3-4 τι ακριβοσ κανουμε...??

Στο βημα 3, θα πρεπει να πας στο φακελο που αποθηκευσες προηγουμενως τα δυο αρχεια. Και απο εκει να τρεξεις την εντολη που λεει στο βημα 4.

Στο βημα 4, πρεπει να εχεις κανει login στο κινητο σαν χρηστης root, για να μπορεις να τρεξεις την εντολη.

Αν εισαι οκ με τα παραπανω, μπορεις να τρεξεις την εντολη που βλεπεις με εντονα γραμματα. Μπορεις να την κανεις και copy-paste στο προγραμμα που χρησιμοποιεις για να τρεξεις την εντολη.

Μετα περιμενεις μεχρι να τελειωσει η εγκατασταση και κανεις και ενα reboot για σιγουρια.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8

0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες