Cydia - Οδηγός επίλυσης προβλημάτων
Δημοσίευση 30/10/2009 - 18:34
Ad
Δημοσίευση 30/10/2009 - 20:49
κατεβασε τα παρακατω πακετα:
http://apt.modmyi.co...phoneos-arm.deb
http://apt.modmyi.co...phoneos-arm.deb
χρησιμοποιησε ενα απο τα προγραμματα που αναφερονται στο πρωτο post στα προαπαιτουμενα (νουμερο 6), για να μπορεις να κανεις copy αρχεια στο iphone.
μετεφερε τα αρχεια που κατεβασες πιο πανω σε ενα φακελο πχ /private/var/tmp
μπες απο terminal (απο το κινητο) και τρεξε τις εντολες:
su
alpine
dpkg -i openssl_0.9.8h-5_iphoneos-arm.deb
dpkg -i openssh_4.7p1-5_iphoneos-arm.deb
ετσι θα εγκαταστησεις το openssl και επειτα το openssh.
Εναλλακτικα δες αν εχεις αυτο το path: /private/var/root/Media/Cydia/AutoInstall
εαν οχι φτιαξτο, προσοχη στα μικρα και κεφαλαια γραμματα.
Μεσα στο φακελο AutoInstall ριξε τα αρχεια που κατεβασες πιο πριν.
Σβησε το κινητο και ανοιξε το παλι. Θα εγκατασταθουν αυτοματα απο τον Auto Installer του Cydia.
πρωτα πρωτα ο κωδικος μου ολεει οτι ειναι λαθος δευτερον εχω κανει το jailbreak αλλα δεν το αναγνωριζει. οταν ανοιγω το iphone explorer μου λεει οτι για
να μπω στο root πρεπει ι συσκευη να ειναι jailbreak τι να κανω και τα αρχεια ssl kai ssh τα εχω εγκατεστημενα
Τελευταία επεξεργασία από: karpathoslsa, 30/10/2009 - 20:52
Δημοσίευση 30/10/2009 - 21:28
όχι απλά με πετάει απο το cydiaτι εννοεις κρασαρει? πως ακριβως? σου βγαζει καποιο error?
Δημοσίευση 31/10/2009 - 13:08
μετα το βημα 2. και τελικα μπορεις να το βγαλεις και να το κανεις ξανα εγκατασταση ακολουθωντας τις οδηγιες στο βημα 8.
Δημοσίευση 31/10/2009 - 13:16
πρωτα πρωτα ο κωδικος μου ολεει οτι ειναι λαθος δευτερον εχω κανει το jailbreak αλλα δεν το αναγνωριζει. οταν ανοιγω το iphone explorer μου λεει οτι για
να μπω στο root πρεπει ι συσκευη να ειναι jailbreak τι να κανω και τα αρχεια ssl kai ssh τα εχω εγκατεστημενα
Αυτο που εκανες quote πριν, δεν ανταποκρινεται σε αυτα που σου προτεινα να κανεις.
Να ακολουθησεις τα βηματα του post #12 και θα μπορεις να κανεις reset το password του root. το default ειναι alpine και προφανως το αλλαξες και δεν το θυμασαι.
Τωρα οσον αφορα το θεμα με τον iphone explorer. Προφανως εκανες προσφατα Jailbrake με το blackra1n για αυτο και δεν μπορεις να μπεις στο root directory με προγραμματα οπως ο iphone browser. Μπες στο Cydia, πηγαινε στο search και βαλε να ψαξει για afc2add. καντο εγκατασταση και θα μπορεις να μπεις στο root.
Τελευταία επεξεργασία από: mikexs, 31/10/2009 - 13:17
Δημοσίευση 02/11/2009 - 09:56
Δημοσίευση 02/11/2009 - 19:27
Δημοσίευση 02/11/2009 - 20:56
γεια σου φιλε μου ξανα :/ εκανα εγκαταστασει το afc2add αλλα και παλι τιποτα δεν με αφηνει να μπω στο ροοτ. δεν κσερω τι κανω λαθος
χμμ... περιεργα μου τα λες... δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως εχει συμβει... δοκιμασε να μπεις χρησιμοποιωντας το προγραμμα WinSCP και με ονομα user: mobile και password: alpine
θα σου προτεινα το εξης: κανε restore παλι στην 3.1.2 και μετα set as new στο iTunes (μην κανεις restore απο backup) για να εχεις καθαρο το κινητο. Μετα jailbrake με το blackra1n RC2 (ξανακατεβασε το απο το αντιστοιχο site για να σιγουρευτεις οτι εχεις την τελευταια εκδοση).
Με αυτο τον τροπο σιγουρα θα φτιαξουν ολα...
Δημοσίευση 03/11/2009 - 21:11
xxxx:~ root# apt-get install cydia
Reading package lists... Error!
E: Encountered a section with no Package: header
E: Problem with MergeList /var/lib/apt/lists/apt.ripden.com_._Packages
E: The package lists or status file could not be parsed or opened.
Καλημέρα εμένα μου βγάζει αυτό το μύνημα και στο install καθώς και στο remove του cydia. Εγκατέστησα στο cydia και σαν αρχείου deb αλλά δεν γίνεται τίποτα (σημείωση το iphone ειναι 3GS).
Καμία ιδέα του τι να κάνω?
Στο update που κάνω μέσω terminal κάνει ignore αρκετά πράγματα.
Και πάλι Καλημέραααααα
Edit:
Τελικά βρήκα λύση, κάτι που δεν έκανα. Έσβησα απο το cydia.list κάποια repo και ξανά δουλεύει το cydia...
έλα ρε φιλαράκο, αυτό το cydia.list που είναι;
δε μου δουλεύει το cydia και δοκίμασα όλα τα παραπάνω
Δημοσίευση 06/11/2009 - 20:19
πηγαινε στο /private/etc/apt/sources.list.d
εκει θα βρεις το cydia.list (πρωτα κρατα ενα backup του αρχειου)
μετα ανοιξε το με ενα text editor πχ notepad και σβησε το source που σου δημιουργει το προβλημα...
Δημοσίευση 08/11/2009 - 01:12
αφού πατήσω okay δεν μου εμφανίζει καμία πηγή και γενικά το cydia είναι κενό!!!
τι προτείνεται να κάνω!
os 3.0
Δημοσίευση 08/11/2009 - 11:58
1) Συνδεθείτε μέσω SSH στην συσκευή.
2) Πηγαίνετε στο directory /private/var/lib/apt/lists.
3) Διαγράψτε τα πάντα ΕΚΤΟΣ από τον φάκελο partial.
4) Κάντε επανεκκίνηση τη συσκευή.
Δημοσίευση 08/11/2009 - 20:22
Δημοσίευση 09/11/2009 - 01:13
Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα..(και ελπίζω να είμαι στο σωστό topic )
Μέσα απο το cydia--->featured packages , επιλέγω το SBsettings
Το θέμα είναι οτι μου βγάζει msg:
Note: cannot locate package
The package cannot be found in your current sources
Δεν μπορώ να το βρώ πουθενα...ούτε απο το search μου το εμφανίζει..
Καμια ιδέα??
Thanks
Δημοσίευση 09/11/2009 - 01:46
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Google (1)