Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 12 ψήφοι

Cydia - Οδηγός επίλυσης προβλημάτων

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2851 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#466   Darudakos

Darudakos

iPH Contributor

• 1.077 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 26/06/2010 - 19:01

Τίποτα ! ::)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#467   3ftw

3ftw

iPH Addict

• 604 μηνύματα

Δημοσίευση 03/07/2010 - 11:40

παιδια...εχω ενα προβλημα στο cydia...
προσφατα εκανα jb με τ redsonow στην 4..και ολα δουλευουν ρολοι...εκτος απο κατι που πιο παλια(3.1.2 blackrain) μου δουλευε αλλιως και τωρα αλλιως...
λοιπον...........
ανοιγω cydia και κανει το καθιερωμενο downloading...ολα καλα φορτωνει κανει reoading..μεχρι την στιγμη π παω να δω τ changes και γραφει loading changes....μ αργει παρα πολυ(τα φορτωνει ομως) και επισης οταν επιτελους τελειωσει στο μενου με τ changes μαλλον καθε φορα φορτωνει οοοοοοοοοοοοοοοοοολα π "μπηκανε" απο τ πρωτο reloading(με το π εκανα jb) με αποτελεσμα καθε φορα π παταω να δω τι μπηκε να μ φορτωνει τα παντα απο προσθηκες και πιο παλιες...
επι 3.1.2 εποχη δεν γινοτανε αυτο...ξερει κανεις τι να κανω η τι φταιει..?
ευχαριστω..ελπιζω να τ εξηγησα καλα το προβλημα μου

ρε παιδια μια βοηθεια?

#468   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5.698 μηνύματα
  • Twitter:@mikexst
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 03/07/2010 - 18:55

ρε παιδια μια βοηθεια?

Στο Changes σου εμφανιζει στην πρωτη λιστα "Available Upgrades", τα πακετα που χρειζονται update.

Και στη δευτερη λιστα, εμφανιζει 1. τη σημερινη ημερομηνια πχ New at Jul 3, 2010 ... δηλαδη πακετα που εχουν βγει σημερα στην κυκλοφορια.
Μετα 2. μια αλλη ημερομηνια, την τελευταια φορα που ειχες μπει στο Cydia πχ σε μενα, New at Jun 21, 2010...
Μετα 3. μια αλλη ημερομηνια, την προτελευταια φορα που ειχες μπει στο Cydia πχ σε μενα, New at May 30, 2010 ... κτλ κτλ κτλ μεχρι την ημερομηνια που εγκατασταθηκε το Cydia και εκανε refesh changes για πρωτη φορα. Πχ σε μενα εχει μια μακροσκελη λιστα που φτανει μεχρι τις 28 Δεκεμβριου 2009.

Τουλαχιστον σε μενα παντα ετσι δουλευε. Απο το 2008. Δεν ειχα αλλη συμπεριφορα.

Αν πας Manage > Settings > και επιλεξεις User, λογικα θα φερει λιγοτερα πακετα και ετσι δε θα εχεις τοσο μεγαλη λιστα.

Τελευταία επεξεργασία από: mikexs, 03/07/2010 - 18:56

#469   3ftw

3ftw

iPH Addict

• 604 μηνύματα

Δημοσίευση 03/07/2010 - 20:21

ναι το εχω καταλαβει πως δουλευει...αλλα φορτωνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ απο την αρχη και κανει παρα πολυ ωρα να φορτωσει.δηλαδη ειναι καθε φορα σαν να μ φορτωνει απο την αρχη ΟΛΑ τα packages απο ολα τ sources μου..μ κανει το καθιερωμενο update στα packages με σημερινη ημερομηνια ..δηλαδη μπορει να κανει και 2λεπτα καθε φορα να τα φορτωσει...

#470   earthmover

earthmover

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 04/07/2010 - 10:15

παιδιά μετά από κάποια update που έκανε το cydia έχει κολλήσει στο reloading data μου δειχνει κλειδωμενη sim
και δεν μπορώ να κάνω τίποτα ούτε καν να το σβήσω

#471   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5.698 μηνύματα

Δημοσίευση 04/07/2010 - 17:19

παιδιά μετά από κάποια update που έκανε το cydia έχει κολλήσει στο reloading data μου δειχνει κλειδωμενη sim
και δεν μπορώ να κάνω τίποτα ούτε καν να το σβήσω

Για να το ξεκολλησεις δοκιμασε να κανεις ενα hard reset. Πατημενα home και power button μεχρι να δεις το μηλο και αστο να κανει restart.

#472   earthmover

earthmover

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 04/07/2010 - 18:51

Για να το ξεκολλησεις δοκιμασε να κανεις ενα hard reset. Πατημενα home και power button μεχρι να δεις το μηλο και αστο να κανει restart.

σε ευχαριστω

#473   rogerw3

rogerw3

iPH User

• 123 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 16/07/2010 - 11:01

προσπαθώ να μπώ στο cydia απο χθες αλλά όταν πατάω το εικονίδιο μου δειχνει reloading data και μετα με πετάει έξω... έκανα ενα hard reset αλλά τίποτα

συμβαίνει κ σε αλλους αυτό ή όχι

καμιά ιδέα κάποιος?

ευχαριστώ εκ των προτέρων

#474   Leonidas25

Leonidas25

iPH Contributor

• 1.248 μηνύματα

Δημοσίευση 16/07/2010 - 11:14

djibril13 ποιο theme εχεις ?

#475   liakos21

liakos21

iPH newbie

• 18 μηνύματα

Δημοσίευση 16/07/2010 - 22:05

Πολλή αναλυτικός!!!Μπραβο

#476   rouvas2009

rouvas2009

iPH User

• 136 μηνύματα

Δημοσίευση 18/07/2010 - 11:51

Καλησπέρα παιδιά!
Θα ήθελα την βοήθειά σας σχετικά με τα cydgets.
Σήμερα κάναμε δοκιμές με τον άντρα μου στο iphone 3gs μου για cydgets να δούμε πώς λειτουργούν και βάλαμε κάτι το οποίο δεν δούλεψε (το έβαλα μέσω cydia και εάν θυμάμαι καλά ήταν το japanese clock). Επειδή δεν εμφανίστηκε πουθενά στο lockscreen το lock αλλά εμφανιζόταν όμως εκείνο το ενοχλητικό κείμενο περί cydget, πήγα και το έκανα remove απο το cydia. Το japanese clock cydget έφυγε απο το μενού το cydia, το ενοχλητικό κείμενο όμως στο lockscreen παραμένει.
Τώρα, ίσως εγώ δεν έκανα σωστά το install για το cydget αυτό και δεν εμφανιζόταν το ρολόι ή το αφαίρεσα ναι μεν σωστά αλλά κάτι άλλο πρέπει να κάνω για να φύγει το κείμενο. Καμιά βοήθεια?
ευχαριστώ παιδιά!

#477   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5.698 μηνύματα

Δημοσίευση 20/07/2010 - 15:14

Βασικα, δεν ξερω τι αλλο εχεις εγκατεστημενο απο cydgets, αλλα δοκιμασε να βγαλεις οτι υπαρχει σχετικο με αυτα, απο το Cydia και να κανεις επανεκκινηση.

#478   SKYCLOAK

SKYCLOAK

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 20/07/2010 - 16:42

Καλησπέρα παιδιά! Έχω το εξής πρόβλημα: το cydia δεν δουλεύει κ θέλω να το εγκαταστήσω ξανά. Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν έχω wifi για να μπω μέσω ssh και αντ'αυτού χρησιμοποιώ το ifunbox, το οποίο- αν δε κάνω λάθος- δεν διαθέτει κάποιο terminal για να δώσω τις εντολές αφαίρεσης κ εγκατάστασης του cydia, όπως αναφέρονται στον οδηγό. Να τονίσω επίσης ότι δεν έχω το openSSH, μιας κ δεν δουλεύει το cydia. Δοκίμασα επίσης να συνδεθώ με το iPhone Tunnel Suite 3.0, χωρίς επιτυχία. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι άλλο μπορώ να κάνω για να το εγκαταστήσω, παρακαλώ??? Κάτι δεν γίνεται σωστά κ δεν ξέρω τι!

#479   vaioscv

vaioscv

iPH newbie

• 52 μηνύματα

Δημοσίευση 20/07/2010 - 17:07

Εγώ αυτό: http://www.iphonefolders.com/ χρησιμοποιώ και είμαι ευχαριστημένος...πρέπει όμως να έχεις το afc2add εγκατεστημένο από Cydia για να δουλέψει... δεν ξέρω κάτι άλλο!

#480   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5.698 μηνύματα

Δημοσίευση 20/07/2010 - 17:18

Καλησπέρα παιδιά! Έχω το εξής πρόβλημα: το cydia δεν δουλεύει κ θέλω να το εγκαταστήσω ξανά. Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν έχω wifi για να μπω μέσω ssh και αντ'αυτού χρησιμοποιώ το ifunbox, το οποίο- αν δε κάνω λάθος- δεν διαθέτει κάποιο terminal για να δώσω τις εντολές αφαίρεσης κ εγκατάστασης του cydia, όπως αναφέρονται στον οδηγό. Να τονίσω επίσης ότι δεν έχω το openSSH, μιας κ δεν δουλεύει το cydia. Δοκίμασα επίσης να συνδεθώ με το iPhone Tunnel Suite 3.0, χωρίς επιτυχία. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι άλλο μπορώ να κάνω για να το εγκαταστήσω, παρακαλώ??? Κάτι δεν γίνεται σωστά κ δεν ξέρω τι!

Αν δεν εχεις ουτε το mobile terminal απο Cydia, για να μπορεις να τρεξεις εντολες μεσα απο το κινητο, τοτε δυστυχως δεν υπαρχει κατι αλλο που μπορεις να κανεις.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11

0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες