Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 12 ψήφοι

Cydia - Οδηγός επίλυσης προβλημάτων

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2851 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#751   johnvolno1

johnvolno1

iPH Member

• 279 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 02/02/2011 - 17:15

Καλησπερα, σε iphone4 4.2.1 jb μεσα στα packages οταν κανω scroll η εφαρμογη crashαρει και τερματιζει μολις φτασω το repo του modmyi χωρις καποιο μηνυμα σφαλματος. Ξερει καποιος τι μπορει να φταιει; Ευχαριστω!

φιλε μου και μενα σημερα το κάνει συνέχεια. οχι στο repo που λες αλλά γενικά. Να φανταστείς θέλω να κάνω remove κάποια θέματα που είχα και με πετάει συνέχεια εξω.... >:( >:(

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#752   iguana21

iguana21

iPH newbie

• 4 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 11/02/2011 - 09:22

καλημερα
εχω ενα iphone 4 16gb με την τελευταια εκδοση 4.2.1(8c148)
τα repositories μου τα βλεπει κανονικα αλλα οταν παω να
κατεβασω καποια τα οποια πρεπει να τα πληρωσω δεν μου ζηταει
πουθενα να βαλω τους κωδικους μου.
μπορει να μου πει καποιος που μπορω να κανω login για να μπορω
να κατεβαζω?
τα free μπορω και τα κατεβαζω κατευθειαν
ευχαριστω

#753   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5.698 μηνύματα
  • Twitter:@mikexst
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 14/02/2011 - 17:02

το cydia δεν βγαζει τα πακετα ουτε σε 3g ουτε σε 4 τι να συμβαινει υπαρχει προβλημα δεν μου βγαζει τιποτα σε κανενα τηλ μονο την αρχικη σελιδα

σορρυ διαβασα τα προηγουμενα αλλα δεν καταλαβα υπαρχει τροποσ πιο ευκολοσ γιατι δεν θα τα καταφερω

Δε νομιζω να υπαρχει σημερα γενικο προβλημα με το Cydia. Δοκιμασε να κανεις μεσα απο το Cydia: Changes > Refresh και μολις τελειωσει το κλεινεις και το ανοιγεις ξανα. Το κλεινεις και απο το multitasking ή αλλιως κανεις restart το κινητο.

#754   Vikman13

Vikman13

iPH newbie

• 6 μηνύματα

Δημοσίευση 15/02/2011 - 09:04

Καλημέρα

Και στο δικό μου 4αρι ( 4.2.1. Jb με gp)
Όταν ανοίγω το cydia ΌΛΑ τα repo και τα packages λείπουν .... Το έκανε ξαφνικά μετά απο 10 μέρες που δούλευε ρολόι!!!
Εκανα respring, hard reset αλλα τζιφος.
Προσπάθησα να το συνδέσω με το wcp αλλα δεν είχα κατεβάσει το open shh και τώρα δεν το κατεβάζει απο το cydia με τπτ.
Με 2 λόγια μόνο η home page του cydia δουλευει, ούτε refresh, ούτε add new source.
Καμία λύση;;;

#755   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5.698 μηνύματα

Δημοσίευση 15/02/2011 - 14:01

τα εκανα ολα αλλα τιποτα μηπωσ μπορειται να μου εξηγησετε αναλυτικα και αν γινεται με εικονεσ ευχαριστω προκαταβολικα και συγνωμη αν γινομαι κουραστικοσ απλα δεν γνωριζω και πολλα πραγματα ευχαριστω για το χρονο σασ και παλι καλο βραδυ

Καλημέρα Και στο δικό μου 4αρι ( 4.2.1. Jb με gp)Όταν ανοίγω το cydia ΌΛΑ τα repo και τα packages λείπουν .... Το έκανε ξαφνικά μετά απο 10 μέρες που δούλευε ρολόι!!!Εκανα respring, hard reset αλλα τζιφος.Προσπάθησα να το συνδέσω με το wcp αλλα δεν είχα κατεβάσει το open shh και τώρα δεν το κατεβάζει απο το cydia με τπτ.Με 2 λόγια μόνο η home page του cydia δουλευει, ούτε refresh, ούτε add new source. Καμία λύση;;;

Guys, δοκιμαστε να αφαιρεσετε τα repo ακολουθωντας τα αριθμημενα βηματα στις παραγραφους 2 και 4 στο πρωτο ποστ αυτου του τοπικ. Οτι χρειαζεστε υπαρχει στο πρωτο ποστ. Δυστυχως δεν εχω χρονο να ανεβασω εικονες και τετοια. Αν καποιος δεν εχει SSH και αρα δεν μπορει να χρησιμοποιησει το winscp, μπορει να χρησιμοποιησει καποιο αλλο προγραμμα οπως iFunBox ή αλλα που αναφερονται στο πρωτο ποστ και θελουν USB συνδεση.

Τελευταία επεξεργασία από: mikexs, 15/02/2011 - 14:01

#756   vagelis2009

vagelis2009

iPH newbie

• 25 μηνύματα
  • GameCenter:V-ANGEL

Δημοσίευση 15/02/2011 - 14:33

Να ρωτησω?τωρα συμβαινει το εξης:εβαλα καποιο θεμα στο κιν μου,4g greenpoison 4.2.1 και θελησα να το βγαλω αλλα καθε φορα που φτανω στο θεμα,ειτε μεσω(cydia)pacages,ειτε μεσω(cydia) search,ειτε και απο το manage,με πεταει στην αρχκη οθονη.γιατι συμβαινει αυτο?η μαλλον πως θα το αφαιρεσω? :o

#757   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5.698 μηνύματα

Δημοσίευση 15/02/2011 - 14:43

Να ρωτησω?τωρα συμβαινει το εξης:εβαλα καποιο θεμα στο κιν μου,4g greenpoison 4.2.1 και θελησα να το βγαλω αλλα καθε φορα που φτανω στο θεμα,ειτε μεσω(cydia)pacages,ειτε μεσω(cydia) search,ειτε και απο το manage,με πεταει στην αρχκη οθονη.γιατι συμβαινει αυτο?η μαλλον πως θα το αφαιρεσω? :o

Αρχικα κανε μια επανεκκινηση τη συσκευη και δες αν μπορεις να το βγαλεις μεσα απο το Cydia. Επισης επιβεβαιωσε οτι εκει την στιγμη δεν το χρησιμοποιεις, δηλαδη δεν ειναι φορτωμενο πχ απο το winterboard.

Αν οχι, τοτε εφοσον γνωριζεις το ονομα ή μερος του ονοματος του θεματος δηλαδη του εγκατεστημενου πακετου, ακολουθησε τις οδηγιες εδω για να το βγαλεις manually.

#758   vagelis2009

vagelis2009

iPH newbie

• 25 μηνύματα

Δημοσίευση 15/02/2011 - 15:37

δυστιχω mike δεν καταφερνω να το κανω,γιατι δεν το βρισκω κιολας.αλλα δοκιμασα και με safe mode αλλα χανω το cydia και δε ξερω τι να κανω....please help!

#759   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5.698 μηνύματα

Δημοσίευση 15/02/2011 - 15:40

Πως λέγεται το theme? Υπάρχει στο φάκελο /private/var/stash/Themes.xxxxxx?

#760   vagelis2009

vagelis2009

iPH newbie

• 25 μηνύματα

Δημοσίευση 15/02/2011 - 15:49

Πως λέγεται το theme? Υπάρχει στο φάκελο /private/var/stash/Themes.xxxxxx?

ναι!μολις το βρηκα!λεγεται carbon os(full).τι να κανω απλα να το διαγραψω?και καταλοιπα δεν θα μεινουν?θα λυθει το προβλημα που με πεταει εξω? :excl:

#761   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5.698 μηνύματα

Δημοσίευση 15/02/2011 - 15:55

ναι!μολις το βρηκα!λεγεται carbon os(full).τι να κανω απλα να το διαγραψω?και καταλοιπα δεν θα μεινουν?θα λυθει το προβλημα που με πεταει εξω? :excl:

Κοιτα τα themes οτι ειναι να αποθηκευσουν κανονικα το αποθηκευουν σε αυτο το directory. Μπορεις να κανεις το εξης.

Κανε αντιγραφη το φακελο αυτου του theme στον υπολογιστη σου για backup σε περιπτωση που χρειαστεις να το βαλεις και παλι πισω.

Επιβεβαιωσε οτι δεν το χρησιμοποιεις. Μετα διεγραψε το φακελο του theme εντελως απο το κινητο. Κανε και μια επανεκκινηση, αν και δεν ειναι απαραιτητο. Ισως ενα respring να χρειαζεται.

Ανοιξε το winterboard και δες αν το φερνει στη λιστα με τα themes. Αν οχι τοτε εισαι οκ.

Μενει να δουμε αν εχει μεινει και στη λιστα του cydia. Δες και εκει στα packages. Φοβαμαι οτι μπορει να εχει μεινει εκει σαν καταχωρηση, αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Δε θυμαμαι να σου πω με σιγουρια τι γινεται σε τετοια περιπτωση. Με ενα refresh των packages μπορει να καθαρισει λογικα, αν εχει μεινει.

Τελευταία επεξεργασία από: mikexs, 15/02/2011 - 15:56

#762   invader7

invader7

iPH Enthousiast

• 467 μηνύματα

Δημοσίευση 15/02/2011 - 15:55

μην το διαγράψεις απλά μετέφερε το φάκελο στο pc σου και δοκίμασε να δεις τι θα γίνει, αν υπάρχει πρόβλημα τον ξαναβάζεις πίσω

#763   vagelis2009

vagelis2009

iPH newbie

• 25 μηνύματα

Δημοσίευση 15/02/2011 - 15:57

με ifile το κανω ετσι δεν ειναι?
μαλλον δεν ειναι ετσι.γιατι δεν μπορω να το κανω.αλλα πως γινεται η αντιγραφη? :blush:

Τελευταία επεξεργασία από: vagelis2009, 15/02/2011 - 16:02

#764   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5.698 μηνύματα

Δημοσίευση 15/02/2011 - 16:01

Να το μεταφερεις πρωτα στο PC, σε περιπτωση που χρειαστει να το ξαναβαλεις πισω. Χρησιμοποιησε καποιο προγραμμα οπως iFunBox, WinSCP κτλ. Με το iFile διεγραψε το αν θες.

#765   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5.698 μηνύματα

Δημοσίευση 15/02/2011 - 16:06

μαλλον δεν ειναι ετσι.γιατι δεν μπορω να το κανω.αλλα πως γινεται η αντιγραφη? :blush:

Ποιο προγραμμα χρησιμοποιεις?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7