Cydia - Οδηγός επίλυσης προβλημάτων
Δημοσίευση 17/04/2011 - 00:25
Π είναι αυτή η επιλογή; Το substrate add ons
Ad
Δημοσίευση 17/04/2011 - 00:29
Το more είναι αριστερά ένα σαν γρανάζι εκεί πατάς και μπαίνεις μέσα..
Αν σε πετάξει κλείσε τα wifi και ξανά μπες..
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 17/04/2011 - 00:29
βαλε off ολες τις εφαρμογες που θα βρεις εκει μεσα.Δεσ μετα εισαι ενταξει .Εαν ναι τοτε ανοιξε τες μια μια παλι για να δεις τι φταιειΜ είπες να κάνω αυτό:πήγαινε μεσα απο το sbsettings - more - substrate add ons.. Και βαλτες ολες off respring δες εισαι οκ ,εαν ναι μετα άνοιξε τες μια μια και δες ποια σου δημιουργεί το πρόβλημα.....
Π είναι αυτή η επιλογή; Το substrate add ons
Δημοσίευση 18/04/2011 - 10:39
πηγα να κανω αναβαθμιση τον installous σημερα και μου εβγαλε καποια λαθακια στο cydia.
Σας επισυναπτω και ορισμενες φωτο.
Σε οτιδηποτε παω να εγκαταστησω απο το cydia μου βγαζει λαθος...σχετικα με το appsync.
Σας επισυναπτω και φωτο
Μπορει καποιος να με βοηθησει τι πρεπει να κανω ακριβως
Συνημμένα αρχεία
Δημοσίευση 18/04/2011 - 10:42
απεγκατεστισε τα και μετα περνα τα παλι .Φανταζομαι δεν εβαλες αλλο installous πανω απο αυτο που ειχες χωρις να διωξεις το προηγουμενοπαιδια καλημερα
πηγα να κανω αναβαθμιση τον installous σημερα και μου εβγαλε καποια λαθακια στο cydia.
Σε οτιδηποτε παω να εγκαταστησω απο το cydia μου βγαζει λαθος...σχετικα με το appsync.
Σας επισυναπτω και φωτο
Δημοσίευση 18/04/2011 - 10:58
παω να τα απεγκαταστησω και μου βγαζει το ιδιο μηνυμα....απεγκατεστισε τα και μετα περνα τα παλι .Φανταζομαι δεν εβαλες αλλο installous πανω απο αυτο που ειχες χωρις να διωξεις το προηγουμενο
μεσα στα packages δεν φαινεται να εχω εγκατεστημενο 2ο installous....
μονο ενας υπαρχει....
Δημοσίευση 18/04/2011 - 11:17
παιδια καλημερα
Σας επισυναπτω και φωτο
Απο ποιο Repo το έχεις?
Δημοσίευση 18/04/2011 - 11:22
απο τις φωτο βλεπω οτι το appsync το εχεις απο sinfil και εσυ πας απο πανω να εγκαταστήσεις απο hackulo .Ekει ειναι το προβλημα φιλε μου στο appsync το εχεις κατεβασει και απο αλλουπαω να τα απεγκαταστησω και μου βγαζει το ιδιο μηνυμα....
μεσα στα packages δεν φαινεται να εχω εγκατεστημενο 2ο installous....
μονο ενας υπαρχει....
Δημοσίευση 18/04/2011 - 11:28
Απο ποιο Repo το έχεις?
τελικα απεγκατεστησα τον installous και τον ξανα εγκατεστησα και λυθηκε το προβλημα....
απο το hackulo τον εχω βαλει...
Μια αλλη ερωτηση :
ειμαι στην 4.2.1.
ποιο appsync εχετε βαλει
γιατι εχει μεσα διαφορα .... στα packages εχω εγκατεστημενο το appsync for os 4.2 apo sinful αλλα υπαρχει και το appsync (σκετο) απο xsellize
Δημοσίευση 18/04/2011 - 11:31
πετα το απο sinfil kai δεσ απο hackulo στο περναει αυτοματα .Εσυ λογικα εχεις τωρα 2 appsync δες το ,και πετα αυτο απο sinfil .Ayto σου δημιουργουσε το προβληματελικα απεγκατεστησα τον installous και τον ξανα εγκατεστησα και λυθηκε το προβλημα....
απο το hackulo τον εχω βαλει...
Μια αλλη ερωτηση :
ειμαι στην 4.2.1.
ποιο appsync εχετε βαλει
γιατι εχει μεσα διαφορα .... στα packages εχω εγκατεστημενο το appsync for os 4.2 apo sinful αλλα υπαρχει και το appsync (σκετο) απο xsellize
πετα και το xsellize τωρα το ειδα αρα εχεις 3 εγκατεστημενα
Τελευταία επεξεργασία από: hercules, 18/04/2011 - 11:31
Δημοσίευση 18/04/2011 - 11:45
πετα το απο sinfil kai δεσ απο hackulo στο περναει αυτοματα .Εσυ λογικα εχεις τωρα 2 appsync δες το ,και πετα αυτο απο sinfil .Ayto σου δημιουργουσε το προβλημα
πετα και το xsellize τωρα το ειδα αρα εχεις 3 εγκατεστημενα
τωρα που ειδα τα packages μου εχει μεσα 2 appsync
το ενα ειναι το σκετο appsync apo xsellize
και το αλλο appsync for os 4.2 απο sinful
Δεν εχει αλλο μεσα....
Δημοσίευση 18/04/2011 - 11:51
σβησε και τα δυο και ασε το appsync απο hackulo.Εαν δεν στο εχει περασει σβησε τα ολα και appsync και installous και μετα περνα ξανα το installous κκαι θα σου περασει πλεον clean και τα 2 απο hackuloτωρα που ειδα τα packages μου εχει μεσα 2 appsync
το ενα ειναι το σκετο appsync apo xsellize
και το αλλο appsync for os 4.2 απο sinful
Δεν εχει αλλο μεσα....
Δημοσίευση 18/04/2011 - 12:48
Σβήσε του Sinfull.
Άσε το Appsync απο xsellize.
στις πληροφοριες του πακετου λεει πως ειναι συμβατο with all firmwares from 3.0 all the way to 4.1 ....
εγω ειμαι 4.2.1.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες