Cydia - Οδηγός επίλυσης προβλημάτων
Ad
Δημοσίευση 18/04/2011 - 13:04
οπως σου ειπα πετα τα appsync απο παντου και περσαε το installous aπο hackulo αυτο αυτοματα θα σου περασει το appsync της εκδοσης που εισαι .Ξερει αυτοπετα το απο sinfil kai δεσ απο hackulo στο περναει αυτοματα .Εσυ λογικα εχεις τωρα 2 appsync δες το ,και πετα αυτο απο sinfil .Ayto σου δημιουργουσε το προβλημα
πετα και το xsellize τωρα το ειδα αρα εχεις 3 εγκατεστημενα
Δημοσίευση 18/04/2011 - 13:38
ευχαριστω παιδια
θα σβησω ολα τα appsync kai to installous και θα περασω απο την αρχη το installous μονο του και θα περαστει και το appsync μονο του αποτι καταλαβα...
Δημοσίευση 18/04/2011 - 13:39
ναι αλλα απο hackulo μην το ξεχνας για να σου το περασει μαζιok
ευχαριστω παιδια
θα σβησω ολα τα appsync kai to installous και θα περασω απο την αρχη το installous μονο του και θα περαστει και το appsync μονο του αποτι καταλαβα...
Δημοσίευση 18/04/2011 - 15:35
έχω:
-appsync από xsellize
-installous 4 από hackulo
και πάω να βάλω το appsync for 4.+ και μου βγάζει τα ίδια errors με του φίλου παραπάνω με τα screenshots.
αν πάω να απεγκαταστήσω τα δυο παραπάνω που είπα ότι έχω, μου βγάζει τα ίδια errors και ''Running Debian Packager''
(έχω iPod 4G 4.3.1 Jailbreak από Redsnow)
Τελευταία επεξεργασία από: alexbb, 18/04/2011 - 15:44
Δημοσίευση 18/04/2011 - 15:48
παίδες και εγώ έχω παρόμοιο πρόβλημα.
έχω:
-appsync από xsellize
-installous 4 από hackulo
και πάω να βάλω το appsync for 4.+ και μου βγάζει τα ίδια errors με του φίλου παραπάνω με τα screenshots.
αν πάω να απεγκαταστήσω τα δυο παραπάνω που είπα ότι έχω, μου βγάζει τα ίδια errors και ''Running Debian Packager''
(έχω iPod 4G 4.3.1 Jailbreak από Redsnow)
το παράδοξο είναι ότι ακόμα και όταν πάω να κάνω update το υπάρχον installous μου βγάζει errors..
Δημοσίευση 18/04/2011 - 15:54
το παράδοξο είναι ότι ακόμα και όταν πάω να κάνω update το υπάρχον installous μου βγάζει errors..
εγω εκανα απεγκατασταση τον installous και μετα ξανα εγκατασταση και λυθηκε το προβλημα μου.
Μετα εβγαλα ολα ta appsync και εγκατεστησα μονο τον installous apo hackulo ο οποιος περασε και το appsync apo xsellize!!!
Δημοσίευση 18/04/2011 - 16:02
Δημοσίευση 18/04/2011 - 16:55
Παιδια δεν υπαρχει τροπος?Γινεται το cydia να μην μας ζηταει να αφαιρέσουμε μια εφαρμογη, οταν παμε να περασουμε καποια αλλη εφαρμογη?
Δημοσίευση 18/04/2011 - 17:01
Δημοσίευση 18/04/2011 - 22:29
Δημοσίευση 18/04/2011 - 22:32
παντα προσεχεις τι κατεβαζεις και εαν ειναι για την εκδοση που εισαι .Κανε ενα hard reset να ανοιξει και μετα θα τα ξαναπουμερεεε γαμωτοοο ρε παιδια σας παρακαλω βοηθηστε με αν μπορειτε.οτν κάνω αναβαθμηση στο cydia η περνάω κάτι καινούργιο τότε οτν παταω να κάνω ρισπρινκ μ κολλάει κ δν φορτώνει μαυριζει η οθόνη κ βγάζει το κλασσικό λευκό σημαδακι π γυρνάει γύρω γύρω κ φορτώνει αλλά δν επανερχετε ομως πρέπει να κάνω ριμπουτ κ περνιετε κανονικά αυτό π είχα κάνει ινσταλ απλά δν επανερχετε από το ρισπρινκ π μ βγάζει.έχω 3gs στν 3.1.3 κ τωρα εκανα κατι αναβαθμησης κ εδω κ δεκα λεπτα δν επανερχετε
Δημοσίευση 18/04/2011 - 22:34
ρεεε γαμωτοοο ρε παιδια σας παρακαλω βοηθηστε με αν μπορειτε.οτν κάνω αναβαθμηση στο cydia η περνάω κάτι καινούργιο τότε οτν παταω να κάνω ρισπρινκ μ κολλάει κ δν φορτώνει μαυριζει η οθόνη κ βγάζει το κλασσικό λευκό σημαδακι π γυρνάει γύρω γύρω κ φορτώνει αλλά δν επανερχετε ομως πρέπει να κάνω ριμπουτ κ περνιετε κανονικά αυτό π είχα κάνει ινσταλ απλά δν επανερχετε από το ρισπρινκ π μ βγάζει.έχω 3gs στν 3.1.3 κ τωρα εκανα κατι αναβαθμησης κ εδω κ δεκα λεπτα δν επανερχετε
Να ετοιμάζεσαι σιγά σιγά Νικολή...
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 17
0 μέλη, 17 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες