Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 12 ψήφοι

Cydia - Οδηγός επίλυσης προβλημάτων

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2851 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#931   nikos22patra

nikos22patra

iPH Member

• 225 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 18/04/2011 - 22:41

παντα προσεχεις τι κατεβαζεις και εαν ειναι για την εκδοση που εισαι .Κανε ενα hard reset να ανοιξει και μετα θα τα ξαναπουμε

ναι παντα προσεχω τι κατεβαζω γενικα.μα για να επανελθει hard reset κανω το hard reset δν ειναι π παταμε χοουμ μπατον κ σλιπ μαζι?αυτο κανω

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#932   nikos22patra

nikos22patra

iPH Member

• 225 μηνύματα

Δημοσίευση 18/04/2011 - 22:41

Να ετοιμάζεσαι σιγά σιγά Νικολή...

ωχ γιατι να ετοιμαζομαι?

#933   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 18/04/2011 - 22:43

Oύτε την λέξη δεν μπορώ να πω ...(((restore)))..;-)

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#934   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5.698 μηνύματα
  • Twitter:@mikexst
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 18/04/2011 - 22:45

ρεεε γαμωτοοο ρε παιδια σας παρακαλω βοηθηστε με αν μπορειτε.οτν κάνω αναβαθμηση στο cydia η περνάω κάτι καινούργιο τότε οτν παταω να κάνω ρισπρινκ μ κολλάει κ δν φορτώνει μαυριζει η οθόνη κ βγάζει το κλασσικό λευκό σημαδακι π γυρνάει γύρω γύρω κ φορτώνει αλλά δν επανερχετε ομως πρέπει να κάνω ριμπουτ κ περνιετε κανονικά αυτό π είχα κάνει ινσταλ απλά δν επανερχετε από το ρισπρινκ π μ βγάζει.έχω 3gs στν 3.1.3 κ τωρα εκανα κατι αναβαθμησης κ εδω κ δεκα λεπτα δν επανερχετε

παντα προσεχεις τι κατεβαζεις και εαν ειναι για την εκδοση που εισαι .Κανε ενα hard reset να ανοιξει και μετα θα τα ξαναπουμε

Εγω το iPhone 3G μου το εχω στην 3.1.2 jailbreak. Εχει πανω μονο sbsettings, openssh, iFile και MyWi. Χθες εκανα ολα τα απαραιτητα essential updates.
Καθε φορα που ζηταγε respring, κολλαγε στο spinning wheel. Μονο με hard reset επανερχεται, χωρις προβληματα βεβαια...
Με restore δεν προκειται να ασχοληθω... Αν φτιαξει μονο του, καλως..

Τελευταία επεξεργασία από: mikexs, 18/04/2011 - 22:46

#935   hercules

hercules

iPH Master

• 6.248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 18/04/2011 - 22:45

Oύτε την λέξη δεν μπορώ να πω ...(((restore)))..;-)

to παω κωστα λαου λαου εαν καταλαβες (ασε να ανοιξει πρωτα και θα τα ξαναπουμε)

#936   nikos22patra

nikos22patra

iPH Member

• 225 μηνύματα

Δημοσίευση 18/04/2011 - 22:48

Εγω το iPhone 3G μου το εχω στην 3.1.2 jailbreak. Εχει πανω μονο sbsettings, openssh, iFile και MyWi. Χθες εκανα ολα τα απαραιτητα essential updates.
Καθε φορα που ζηταγε respring, κολλαγε στο spinning wheel. Μονο με hard reset επανερχεται, χωρις προβληματα βεβαια...
Με restore δεν προκειται να ασχοληθω... Αν φτιαξει μονο του, καλως..

ναι κ μενα δν μ δημιουργει αλλο προβλημα μονο οτι δν επανερχετε μετα απο αναβαθμησης κ γω ετσι το αφηνω ακομα με περνει να ειμαι στν 3.1.3

#937   arists

arists

iPH newbie

• 2 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 18/04/2011 - 22:52

Παιδιά πρόβλημα . Έχω ένα 3g και όταν ανοίγω το cydia μου βγάζει ένα μήνυμα αδυναμία φορτωσης και ότι ίσως συνδεομαι με διακομίστηκε που προσποιειται ότι είναι το "cydia.saurik.com"

#938   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5.698 μηνύματα

Δημοσίευση 18/04/2011 - 22:52

ναι κ μενα δν μ δημιουργει αλλο προβλημα μονο οτι δν επανερχετε μετα απο αναβαθμησης κ γω ετσι το αφηνω ακομα με περνει να ειμαι στν 3.1.3

Α! Και εσυ εκει εισαι? 3.1.3? Παιζει να ειναι κανενα bug του mobile substrate ή καποιου αλλου αναβαθμισμενου core πακετου. Εμενα παντως αρχισε να το κανει μετα την αναβαθμιση του Cydia σε 1.1.1 και των υπολοιπων essential πακετων. Γιατι και εγω με 3.1.2 το βλεπω το ιδιο προβλημα και πριν τα updates δεν το ειχα.

Τελευταία επεξεργασία από: mikexs, 18/04/2011 - 22:53

#939   nikos22patra

nikos22patra

iPH Member

• 225 μηνύματα

Δημοσίευση 18/04/2011 - 22:54

Α! Και εσυ εκει εισαι? 3.1.3? Παιζει να ειναι κανενα bug του mobile substrate ή καποιου αλλου αναβαθμισμενου core πακετου. Εμενα παντως αρχισε να το κανει μετα την αναβαθμιση του Cydia σε 1.1.1 και των υπολοιπων essential πακετων. Γιατι και εγω με 3.1.2 το βλεπω το ιδιο προβλημα και πριν τα updates δεν το ειχα.

ναι οντως τωρα π το λες κ το παρατηρω απο τοτε μ το κανει κ μενα.

#940   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5.698 μηνύματα

Δημοσίευση 18/04/2011 - 23:01

ναι οντως τωρα π το λες κ το παρατηρω απο τοτε μ το κανει κ μενα.

Εδω ειμαστε: http://modmyi.com/fo...heel-death.html

Οπως το φανταστηκα. Το update του mobile substrate φταιει. Αραγε το ξερει ο saurik ή δεν ενδιαφερεται και πολυ?

Βασικα το πιο απλο workaround ειναι.

*** Μην πατησεις repspring. Κλεισε το cydia. Κανε μονος σου επανεκκινηση τη συσκευη.

Αλλοι λενε να βγαλεις το Backgrounder ή deactivate το theme απο Winterboard. Εγω δεν εχω τιποτα απο τα δυο...

#941   nikos22patra

nikos22patra

iPH Member

• 225 μηνύματα

Δημοσίευση 18/04/2011 - 23:04

Εδω ειμαστε: http://modmyi.com/fo...heel-death.html

Οπως το φανταστηκα. Το update του mobile substrate φταιει. Αραγε το ξερει ο saurik ή δεν ενδιαφερεται και πολυ?

Βασικα το πιο απλο workaround ειναι.

*** Μην πατησεις repspring. Κλεισε το cydia. Κανε μονος σου επανεκκινηση τη συσκευη.

Αλλοι λενε να βγαλεις το Backgrounder ή deactivate το theme απο Winterboard. Εγω δεν εχω τιποτα απο τα δυο...

γτ να ενδιαφερθει μωρε τωρα για τοσο παλια ιος τεσπα δηλαδη λες να παταω χοουμ κ εχω ενα αππ το powertool να κανω απο κει ενα hard respring?

#942   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5.698 μηνύματα

Δημοσίευση 18/04/2011 - 23:18

γτ να ενδιαφερθει μωρε τωρα για τοσο παλια ιος τεσπα δηλαδη λες να παταω χοουμ κ εχω ενα αππ το powertool να κανω απο κει ενα hard respring?

Δε νομιζω να παιξει και απο εκει το respring. Δοκιμασε το ομως, δεν χανεις κατι... ή και απο το sbsettings. Ελπιζω να βγαλουν καποιο fix. Ειναι βαρετο να κανεις reboot μετα απο καθε εγκατασταση που απαιτει respring. Μπορει να στειλω και στον saurik. Φανταζομαι θα εχει γκρινιαξει αρκετος κοσμος.

#943   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5.698 μηνύματα

Δημοσίευση 18/04/2011 - 23:25

Δε νομιζω να παιξει και απο εκει το respring. Δοκιμασε το ομως, δεν χανεις κατι... ή και απο το sbsettings. Ελπιζω να βγαλουν καποιο fix. Ειναι βαρετο να κανεις reboot μετα απο καθε εγκατασταση που απαιτει respring. Μπορει να στειλω και στον saurik. Φανταζομαι θα εχει γκρινιαξει αρκετος κοσμος.

Το respring απο sbsettings θα παιξει. Οποτε λογικα θα παιξει και απο την εφαρμογη που εχεις.

Αν εχεις και το terminal εγακτεστημενο μπορεις να το ανοιξεις και να δωσεις την εντολη: killall SpringBoard

#944   nikos22patra

nikos22patra

iPH Member

• 225 μηνύματα

Δημοσίευση 18/04/2011 - 23:27

Το respring απο sbsettings θα παιξει. Οποτε λογικα θα παιξει και απο την εφαρμογη που εχεις.

Αν εχεις και το terminal εγακτεστημενο μπορεις να το ανοιξεις και να δωσεις την εντολη: killall SpringBoard

το τερμιναλ οχι δν το εχω τι ειναι αυτο?

#945   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5.698 μηνύματα

Δημοσίευση 18/04/2011 - 23:29

Εφαρμογη απο cydia για να εχεις γραμμη εντολων και να δινεις εντολες στο λειτουργικο. Ψαχνεις στο Cydia για terminal και το κανεις εγκατασταση. Δωρεαν ειναι.
Αστο ομως. Αφου δεν το ξερεις, να μην σε μπερδεψω.
Κανε respring με το sbsettings.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11