Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 12 ψήφοι

Cydia - Οδηγός επίλυσης προβλημάτων

• Please log in to reply
2851 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#961   hercules

hercules

iPH Master

• 6,248 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 19/04/2011 - 01:11

ξερεις τι μ κανει?μ βγαζει το μηλο κ το σηματακι το ασπρο οτι φορτωνει κ δν ξεκολαει απο κει εχει τωρα μια ωρα σχεδον π κανει αυτν τν δουλεια

δοκιμασε 2 -3 φορες hard reset .Αν δεν πετυχει τοτε φοβαμαι οτι θα πας για restore .

Συνδεσου και στο ifunbox εαν εχεις αλλιως κατεβασε το (google it) μηπως και ανοιξει .
και μπορεσεις απο κει μεσα και αφαιρεσεις οτι θυμασαι τελευταιο που κατεβασες

Σε καληνυχτίζω τωρα πρεπει να κλεισω .Ευχομαι να ανοιξει

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#962   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5,698 μηνύματα
  • Twitter:@mikexst
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 19/04/2011 - 09:19

mikexs ξερεις τι κανει το τηλ?μ βγαζει το μηλο μενει εκει για λιγο μετα μ βγαζει κ το σημαδακι π φορτωνει κ μετα σβηνει η οθονη για λιγο κ ξανα κανει το ιδιο δηλαδη βγαινει παλι μονο τ το μηλο εχει π το κανει αυτο απο τν ωρα π εκανες το τελευτεο ποστ εδω πριν απο 20 λεπτα?π εισαι

Sorry, επρεπε να βγω χθες...

Εχεις πεσει σε loop. Πολυ φοβαμαι οτι το respring με το αλλο προγραμμα που εγκατεστησες ή και το ιδιο το προγραμμα κατι πειραξε. Η σιγουρη λυση στο προβλημα του loop ειναι αυτη εδω, αλλα επειδη σιγουρα δεν εχεις εγκατεστημενο το syslog για να δεις που κολλαει, και επειδη θα μπλεξεις με ssh και επειδη δεν μπαινει και σε safe mode κτλ, καλυτερα προχωρα σε restore.

#963   antirocket

antirocket

iPH newbie

• 2 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 19/04/2011 - 17:14

παιδια καλησπερα ειμαι καινουργιος sto φορουμ και γενικα δεν το πολυεχω με τα κινητα θελω βοηθεια..Εκανα jailbreak me redsnow στην εκδοση 3.1.2 περασα το cydia κανονικα και ολα κομπλε..Το προβλημα μ ειναι οτι θελω να εγκαταστησω το bossprefs και δεν ξερω τι να κανω..Ειδα ενα βιντεακι στο youtube εκανα οτι ελεγε τ εγκατεστησα αλλα δεν ανοιγει το προγραμμα τι εκανα λαθοσ??μπορει καποιος να μ δωσει οδηγιες γι αυτο..ο λογος που το θελω ειναι διοτι ακουσα οτι διαβαζει αρχειαπου χρειαζονται adobe flash player ισχυει?Και γενικα για αρχη τι αλλο με συμβουλευετε να εγκαταστησω..Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας

#964   parex

parex

iPH Elite Poster

• 3,175 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 19/04/2011 - 17:24

σβηνει για λιγο η οθονη αναβει στα καπακια κ μενει το μηλο μονο χωρις το σηματακι το μικρο μεσα στν μεση τσ οθονης π δειχνει οτι κ καλα φορτωνει.

Δοκίμασε να κανείς Hardreset Πατάς pawer kai home μαζί μέχρι να δεις το μήλο, έχω ανάλογο πρόβλημα και μου ανοίγει έτσι....

#965   nikolas v

nikolas v

iPH newbie

• 28 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 22/04/2011 - 14:45

Καλησπερα!Μια ερωτηση,εχω iphone 4 me ios4.3.Εκανα jailbreak me redsnow rc12.Οταν παω να ανοιξω το cydia κρασαρει κ με πεταει στην home screen.Επισης το εικονιδιο του cydia δεν εχει το λογοτυπο μεσα,ειναι απλα ενα ασπρο εικονιδιο που γραφει απο κατω cydia.Εκανα ξανα jailbreak αλλα τιποτα!καμμια ιδεα???

#966   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19,675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 22/04/2011 - 14:49

Aυτό στο κάνει από την πρώτη στιγμή ή τώρα τις τελευταίες μέρες...?

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#967   nikolas v

nikolas v

iPH newbie

• 28 μηνύματα

Δημοσίευση 22/04/2011 - 14:59

απο την πρωτη στιγμη!απο την ωρα που εκανα jailbreak δεν μπορεσα να ανοιξω το cydia ακομα!

#968   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19,675 μηνύματα

Δημοσίευση 22/04/2011 - 15:01

1.Όταν πατάς να το ανοίξεις δηλαδή τι σου κάνει...?

2.Γιατί δεν το κάνεις jb στην 4.3.2 που τα περισσότερα παιδιά μόνο καλά λόγια λένε...?

#969   nikolas v

nikolas v

iPH newbie

• 28 μηνύματα

Δημοσίευση 22/04/2011 - 15:07

1.οταν το παταω για να ανοιξει,η οθονη κανει ενα στιγμιαιο φλασαρισμα κ μενει στη home screen!k to cydia δεν ανοιγει βεβαια!

2.Λες να κανω update me itunes στην 4.3.2 κ μετα jailbreak?παλι με το redsnow?το παλιο cydia πρεπει να το βγαλω,η κανω jailbreak απο πανω?

#970   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19,675 μηνύματα

Δημοσίευση 22/04/2011 - 15:10

Ακολούθησε τον οδηγό και θα είσαι οκ..

#971   nikolas v

nikolas v

iPH newbie

• 28 μηνύματα

Δημοσίευση 22/04/2011 - 16:49

ευχαριστω κωστα,θα δοκιμασω αργοτερα και θα ενημερωσω!αν θελησω να γυρισω στην 4.3,αυτην ειχε οταν το αγορασα,δε θα μπορεσω χωρις shsh ε?

#972   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19,675 μηνύματα

Δημοσίευση 22/04/2011 - 17:06

Δυστυχώς όχι φίλε μου ...

Καλό Πάσχα και καλή συνέχεια...;-)

#973   tsitsosZ

tsitsosZ

iPH newbie

• 9 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 28/04/2011 - 11:49

Καλησπέρα..
έχω iphone 3g και σήμερα κατά λάθος αφαίρεσα το appsync από το κινητό,αλλά τώρα δεν μπορώ να το εγκαταστήσω πάλι. Από ότι καταλαβαίνω επειδή έχω 3.1.3 και μου ζητάει από 4 και πάνω.Υπάρχει τρόπος να το ξαναβάλω χωρίς να φύγω από την 3.1.3? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

#974   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 28/04/2011 - 11:54

Kάνε Remove το Installous.

Μετα ξανακάντο εγκατασταση και θα σου περάσει αυτόματα το Appsync.

Βαλ'το απο hackulo.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#975   djjojo

djjojo

iPH newbie

• 62 μηνύματα

Δημοσίευση 28/04/2011 - 12:30

Μπηκα σημερα sto cydia και μου βγαζει αυτο το μνμ I wasn't able to locate file for the libxml2-lib package. This might mean you need to manually fix this package.Οτι και να προσπαθησω να κατεβασω μου βγαζει αυτο,ουτε τα updates δεν με αφηνει να κανω

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8

0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες