Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 12 ψήφοι

Cydia - Οδηγός επίλυσης προβλημάτων

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2851 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1081   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 23/08/2011 - 22:44

Όπως και στο installous απλά περνάνε στο iTunes και μετά θα πρέπει να τα περάσεις στο iPhone.

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1082   dexter7880

dexter7880

iPH newbie

• 66 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2011 - 22:47

οκ θα το δοκιμάσω . ευχαριστώ !!!

#1083   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 23/08/2011 - 22:55

Τίποτα να σαι καλά.;-)

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#1084   xaidosd

xaidosd

iPH Member

• 316 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 07/09/2011 - 20:37

καλησπερα!εβαλα το vwallpaper2 στο iphone μου και επδ ετρωγε κατι κολληματα το τηλεφωνο το εσβησα(μεσω cydia) χωρις να το κλεισω απο τις ρυθμησεις!και αυτο συνεχισε να παιζει στο springboard και δε μπορουσα να το κλεισω(ακομα και μετα απο reboot,hard reset)!το 3ανακατευασα λοιπον και μπηκα στις ρυθμησεις και το εκλεισα!το θεμα ειναι οτι με το respring και τη διαγραφη του προγραμματοσ απο το cydia εχει ενα μαυρ φοντο στο springboard πισω απο τα εικονιδια και οποιο wallpaper και να βαλω απο τις φωτογραφιες μου δεν αλλαζει παροτι οταν μπαινω σε φακελο εμφανιζεται το wallpaper που εχω επιλε3ει!το θεμα μου να βρω την διαδρομη του vwallpaper μεσα στο κινητο και να το σβησω!α)ποια μπορει να ειναι η διαδρομη,β)θα εχω κανενα προωβλημα μετα?(γιατι για ρεστορ οθτε λογος δε με παιρνει να μεινω απο τηλεφωνο λογο σφαλματων τετοια στιγμη)

#1085   PrisonBreak-7-

PrisonBreak-7-

iPH Contributor

• 1.650 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 21/09/2011 - 17:48

Παιδιά προσπαθώ να βάλω μια εφαρμογή και μου λέει συνέχεια mis match

Sent from iPhone using Tapatalk

#1086   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 21/09/2011 - 18:00

καλησπερα!εβαλα το vwallpaper2 στο iphone μου και επδ ετρωγε κατι κολληματα το τηλεφωνο το εσβησα(μεσω cydia) χωρις να το κλεισω απο τις ρυθμησεις!και αυτο συνεχισε να παιζει στο springboard και δε μπορουσα να το κλεισω(ακομα και μετα απο reboot,hard reset)!το 3ανακατευασα λοιπον και μπηκα στις ρυθμησεις και το εκλεισα!το θεμα ειναι οτι με το respring και τη διαγραφη του προγραμματοσ απο το cydia εχει ενα μαυρ φοντο στο springboard πισω απο τα εικονιδια και οποιο wallpaper και να βαλω απο τις φωτογραφιες μου δεν αλλαζει παροτι οταν μπαινω σε φακελο εμφανιζεται το wallpaper που εχω επιλε3ει!το θεμα μου να βρω την διαδρομη του vwallpaper μεσα στο κινητο και να το σβησω!α)ποια μπορει να ειναι η διαδρομη,β)θα εχω κανενα προωβλημα μετα?(γιατι για ρεστορ οθτε λογος δε με παιρνει να μεινω απο τηλεφωνο λογο σφαλματων τετοια στιγμη)

καλησπερα φιλε μου, ελπιζω να εκανες restore φιλε μου γιατι δυσκολα γλιτωνεις απο το vwallpaper2...
εγω τουλαχιστον δεν την γλιτωσα. μην το βαζετε παιδια, ειναι οτι χειροτερο εχω δοκιμασει απο αποψη προβληματων που δημιουργει..

#1087   pakisx

pakisx

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 21/09/2011 - 23:43

Καλησπερα παιδια!Μια μικρη βοηθειας καθως ειμαι νεος και ωραιος!!Εχω Iphone4 4.3.3 jb jailbreakme.com,install cydia και ολα οκ μεχρι εδω.
Εκανα κατι πρωτες δοκιμες απο cydia(κατεβασα κατι εφαρμογες)μια χαρα ολα.Οταν αφαιρεσα καποια εφαρμογη(δεν θυμαμαι τι)εξαφανιστηκε το cydia icon και δεν μπορω να ξαναμπω.Απο οπου εχω δοκιμασει να μπω δεν κανει τπτ.Οτι ειχα κατεβασει λειτουργει κανονικα(SBSettings,winterboard)Πως μπορω να το επαναφερω?

#1088   pakisx

pakisx

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 27/09/2011 - 00:05

Καλησπερα παιδια!Μια μικρη βοηθειας καθως ειμαι νεος και ωραιος!!Εχω Iphone4 4.3.3 jb jailbreakme.com,install cydia και ολα οκ μεχρι εδω.
Εκανα κατι πρωτες δοκιμες απο cydia(κατεβασα κατι εφαρμογες)μια χαρα ολα.Οταν αφαιρεσα καποια εφαρμογη(δεν θυμαμαι τι)εξαφανιστηκε το cydia icon και δεν μπορω να ξαναμπω.Απο οπου εχω δοκιμασει να μπω δεν κανει τπτ.Οτι ειχα κατεβασει λειτουργει κανονικα(SBSettings,winterboard)Πως μπορω να το επαναφερω?

Fixed :)

#1089   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6.775 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:djvassel

Δημοσίευση 05/10/2011 - 23:48

Ερώτηση κι εδώ μιας και είναι ολες συγκεντρωμενες.

Μετα απο restore. set up as new και jailbreak σε ενα 3G, οταν μπαινω 1η φορα στο cydia μου βγαζει καποιο προβλημα στα repo,

failed to fetch http:.//repo.snxy.org/cydia/apt/dists/xena/Release.gpg NetDB: Open nodename nor servname provided, or not known

(για πολλα αρχεια απο το repo αυτο που ειναι το default του cydia)

και μετα κολλαει στο Loading Data
Πρεπει να μπω στο private/var/lib/apt απο ifunbox και να σβησω τα περιεχομενα για να ξεκολλησει απο το Loading και μετα ξαναβγαζει προβλημα στο κατεβασμα των Repo

Κατι που εχετε να προτεινετε να κανω;

#1090   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5.698 μηνύματα
  • Twitter:@mikexst
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 06/10/2011 - 08:51

Σε 3G που ειχα κανει JB τελευταια σε 3.1.3 θυμαμαι οτι και εμενα που πεταγε λαθη για τα repo την πρωτη φορα που ανοιγε το Cydia. Το loading data δυστυχως κολλαει και χρειαστηκε να κανω καθε φορα επανεκκινηση για να ξεκολλησει.

Οταν εφτασε στο σημειο να ανοιξει μου ζητησε να κανει update essential και εκει ειδα οτι εβγαλε τα ηδη υπαρχοντα default repo και τα εβαλε ξανα. Απο τοτε δεν κολλησε στο loading data. Παρολαυτα μερικες φορες κολλαει στο restart springboard οποτε και θελει επανεκκινηση.

Ειναι σημαντικο να ακολουθησεις ολα τα βηματα που περιγραφονται στο 4. Προβλήματα με τα sources/repo στον οδηγο. Ειδικα οταν προκειται για τα προεγκατεστημενα repo. Εχω και συγκεκριμενο παραδειγμα για το StePackaging (smxy).

#1091   arist0s

arist0s

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 19/12/2011 - 16:31

Καλησπέρα παιδιά! έχω iphone 4 jb σε ιός 4.3.3 και πρόσφατα μου εμφάνισε ένα πρόβλημα το cydia ...οποτε πατάω να κάνει μια εφαρμογή εγκατάσταση αυτό, φορτώνει και μετά m βγάζει: Sub-process /usr/bin/dpkg returned αν error code (2)...και τελικά δεν κατεβαίνει η εφαρμογή...δοκίμασα μερικά από αυτά p είπε ο φίλος από πάνω στο topic p "εναβασε" αλλα τζίφος...έχει κανεις καμια ιδέα για το πως μπορώ να επιλύσω αυτό το πρόβλημα?

Τελευταία επεξεργασία από: mikexs, 19/12/2011 - 16:54
μετατροπή greeklish σε Ελληνικά

#1092   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 19/12/2011 - 16:34

Καταρχας μη γραφεις greeklish..

Τι πέρασες τελευταιο απο Cydia. Τα βηματα στη 1η σελιδα τα έκανες?

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 19/12/2011 - 16:35

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1093   arist0s

arist0s

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 19/12/2011 - 16:51

sorry για τα greeklish...το μόνο που έκανα από αυτά που λέει στην 1η σελίδα ήταν να σβήσω κάποια repo απο το cydia list και δεν εγινε τίποτα πάλι το ίδιο error μου έβγαζε...μετά δοκίμασα να κάνω remove και ξανά install to cydia και οταν πατουσα remove μου έβγαζε: After this operation, 2900kB disk space will be freed.
Do you want to continue [Y/n]?...εγω μετα πατησα YES και μου έβγαζε πάλι το ίδιο error...

#1094   arist0s

arist0s

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 19/12/2011 - 17:04

ξέχασα να αναφέρω το τελευταιο που περασα στο cydia ηταν το bigify και τα sources που έχω ειναι:
apt.saurik.com
repo666.ultrasn0w.com
cydia.hackulo.us
apt.thebigboss.org
cydia.zodttd.com
apt.modmyi.com

#1095   marconi

marconi

iPH User

• 164 μηνύματα

Δημοσίευση 22/12/2011 - 10:10

Καλημέρα και απο εμένα εχω κανει fresh jailbreak σε ενα 3gs και ενα 4αρι ανοιγει το cydia αλλα δεν φορτωνει ουτε τα βασικα repo του ουτε αυτα που βαζω εγώ.Ξέρετε κατι?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες