Cydia - Οδηγός επίλυσης προβλημάτων
Δημοσίευση 23/08/2011 - 22:44
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Ad
Δημοσίευση 23/08/2011 - 22:47
Δημοσίευση 23/08/2011 - 22:55
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 07/09/2011 - 20:37
Δημοσίευση 21/09/2011 - 17:48
Sent from iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 21/09/2011 - 18:00
καλησπερα φιλε μου, ελπιζω να εκανες restore φιλε μου γιατι δυσκολα γλιτωνεις απο το vwallpaper2...καλησπερα!εβαλα το vwallpaper2 στο iphone μου και επδ ετρωγε κατι κολληματα το τηλεφωνο το εσβησα(μεσω cydia) χωρις να το κλεισω απο τις ρυθμησεις!και αυτο συνεχισε να παιζει στο springboard και δε μπορουσα να το κλεισω(ακομα και μετα απο reboot,hard reset)!το 3ανακατευασα λοιπον και μπηκα στις ρυθμησεις και το εκλεισα!το θεμα ειναι οτι με το respring και τη διαγραφη του προγραμματοσ απο το cydia εχει ενα μαυρ φοντο στο springboard πισω απο τα εικονιδια και οποιο wallpaper και να βαλω απο τις φωτογραφιες μου δεν αλλαζει παροτι οταν μπαινω σε φακελο εμφανιζεται το wallpaper που εχω επιλε3ει!το θεμα μου να βρω την διαδρομη του vwallpaper μεσα στο κινητο και να το σβησω!α)ποια μπορει να ειναι η διαδρομη,β)θα εχω κανενα προωβλημα μετα?(γιατι για ρεστορ οθτε λογος δε με παιρνει να μεινω απο τηλεφωνο λογο σφαλματων τετοια στιγμη)
εγω τουλαχιστον δεν την γλιτωσα. μην το βαζετε παιδια, ειναι οτι χειροτερο εχω δοκιμασει απο αποψη προβληματων που δημιουργει..
Δημοσίευση 21/09/2011 - 23:43
Εκανα κατι πρωτες δοκιμες απο cydia(κατεβασα κατι εφαρμογες)μια χαρα ολα.Οταν αφαιρεσα καποια εφαρμογη(δεν θυμαμαι τι)εξαφανιστηκε το cydia icon και δεν μπορω να ξαναμπω.Απο οπου εχω δοκιμασει να μπω δεν κανει τπτ.Οτι ειχα κατεβασει λειτουργει κανονικα(SBSettings,winterboard)Πως μπορω να το επαναφερω?
Δημοσίευση 27/09/2011 - 00:05
Καλησπερα παιδια!Μια μικρη βοηθειας καθως ειμαι νεος και ωραιος!!Εχω Iphone4 4.3.3 jb jailbreakme.com,install cydia και ολα οκ μεχρι εδω.
Εκανα κατι πρωτες δοκιμες απο cydia(κατεβασα κατι εφαρμογες)μια χαρα ολα.Οταν αφαιρεσα καποια εφαρμογη(δεν θυμαμαι τι)εξαφανιστηκε το cydia icon και δεν μπορω να ξαναμπω.Απο οπου εχω δοκιμασει να μπω δεν κανει τπτ.Οτι ειχα κατεβασει λειτουργει κανονικα(SBSettings,winterboard)Πως μπορω να το επαναφερω?
Fixed
Δημοσίευση 05/10/2011 - 23:48
Μετα απο restore. set up as new και jailbreak σε ενα 3G, οταν μπαινω 1η φορα στο cydia μου βγαζει καποιο προβλημα στα repo,
failed to fetch http:.//repo.snxy.org/cydia/apt/dists/xena/Release.gpg NetDB: Open nodename nor servname provided, or not known
(για πολλα αρχεια απο το repo αυτο που ειναι το default του cydia)
και μετα κολλαει στο Loading Data
Πρεπει να μπω στο private/var/lib/apt απο ifunbox και να σβησω τα περιεχομενα για να ξεκολλησει απο το Loading και μετα ξαναβγαζει προβλημα στο κατεβασμα των Repo
Κατι που εχετε να προτεινετε να κανω;
Δημοσίευση 06/10/2011 - 08:51
Οταν εφτασε στο σημειο να ανοιξει μου ζητησε να κανει update essential και εκει ειδα οτι εβγαλε τα ηδη υπαρχοντα default repo και τα εβαλε ξανα. Απο τοτε δεν κολλησε στο loading data. Παρολαυτα μερικες φορες κολλαει στο restart springboard οποτε και θελει επανεκκινηση.
Ειναι σημαντικο να ακολουθησεις ολα τα βηματα που περιγραφονται στο 4. Προβλήματα με τα sources/repo στον οδηγο. Ειδικα οταν προκειται για τα προεγκατεστημενα repo. Εχω και συγκεκριμενο παραδειγμα για το StePackaging (smxy).
Δημοσίευση 19/12/2011 - 16:31
Τελευταία επεξεργασία από: mikexs, 19/12/2011 - 16:54
μετατροπή greeklish σε Ελληνικά
Δημοσίευση 19/12/2011 - 16:51
sorry για τα greeklish...το μόνο που έκανα από αυτά που λέει στην 1η σελίδα ήταν να σβήσω κάποια repo απο το cydia list και δεν εγινε τίποτα πάλι το ίδιο error μου έβγαζε...μετά δοκίμασα να κάνω remove και ξανά install to cydia και οταν πατουσα remove μου έβγαζε: After this operation, 2900kB disk space will be freed.Καταρχας μη γραφεις greeklish..
Τι πέρασες τελευταιο απο Cydia. Τα βηματα στη 1η σελιδα τα έκανες?
Do you want to continue [Y/n]?...εγω μετα πατησα YES και μου έβγαζε πάλι το ίδιο error...
Δημοσίευση 19/12/2011 - 17:04
ξέχασα να αναφέρω το τελευταιο που περασα στο cydia ηταν το bigify και τα sources που έχω ειναι:Καταρχας μη γραφεις greeklish..
Τι πέρασες τελευταιο απο Cydia. Τα βηματα στη 1η σελιδα τα έκανες?
apt.saurik.com
repo666.ultrasn0w.com
cydia.hackulo.us
apt.thebigboss.org
cydia.zodttd.com
apt.modmyi.com
Δημοσίευση 22/12/2011 - 10:10
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 17
0 μέλη, 17 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες