μια χαρα ειναι το internet και το γραφω ετσι cydia.hackulo.us
κανε ενα hard reset και ξαναδοκιμασε.
σωστα το γραφεις.
Δημοσίευση 21/06/2012 - 18:39
μια χαρα ειναι το internet και το γραφω ετσι cydia.hackulo.us
Δημοσίευση 22/06/2012 - 00:18
Δημοσίευση 22/06/2012 - 13:43
Tι σου βγάζει ακριβώς? Aγορασμένο το iFile?
Μπορείς με iFunBox να πάρεις τη ταινία και να τη μεταφέρεις μέσω iTunes μετά στο AVPlayer.
Τελευταία επεξεργασία από: vatso, 22/06/2012 - 13:49
Δημοσίευση 22/06/2012 - 20:16
Δημοσίευση 22/06/2012 - 20:29
Καλησπερα παιδια!Τι κανουμε?ολα καλα?Θελω να προσθεσω το ρεπο απο το hackulo.us και οταν παταω προσθηκη κανει ληψη καποια πακετα και μετα με βγαζει σφαλμα( 2-3 γραμμες με κοκκινα γραμματα!)! Τωρα δεν ξερω τι ακριβως παιζει!Ειμαι απο 4s με 5.1.1??ξερουμε τι παιζει?μηπως κανω κατι εγω λαθος?
Δημοσίευση 25/06/2012 - 13:41
Με όλες στο κάνει ή μόνο με το συγκεκριμένο αρχείο?
Δημοσίευση 26/06/2012 - 19:38
Δημοσίευση 27/06/2012 - 16:11
Δημοσίευση 27/06/2012 - 16:17
1ή(Απορια)εκανα το iphone 3gs jaikbreik προχθες!μπεικα να βαλω καποια ringotunes που ειχα κατεβασει απο το pc μεσο του i tunes..Τα εβαλα οκ αλλα οτι ειχα κατεβασει απο instalus ειχε χαθει γιατι?να μην κανω ενεργεις απο itunes?2ή(απορια)κατεβασα το winterboard το οποιο δεν μπωρο να καταλαβο πως χρισιμοποιητε οπως επισης και το activator το οποιο φοβαμαι να κανω καποιες ρυθμισησης μην το καταστρεψω το iphone..Υπαρχει καποιος χρεισημος οδηγος οστε να κανω αυτα που ειναι απαρετιτα η να το σβησο ειναι περιτο?ευχαριστω!
Δημοσίευση 27/06/2012 - 16:19
1ή(Απορια)εκανα το iphone 3gs jaikbreik προχθες!μπεικα να βαλω καποια ringotunes που ειχα κατεβασει απο το pc μεσο του i tunes..Τα εβαλα οκ αλλα οτι ειχα κατεβασει απο instalus ειχε χαθει γιατι?να μην κανω ενεργεις απο itunes?2ή(απορια)κατεβασα το winterboard το οποιο δεν μπωρο να καταλαβο πως χρισιμοποιητε οπως επισης και το activator το οποιο φοβαμαι να κανω καποιες ρυθμισησης μην το καταστρεψω το iphone..Υπαρχει καποιος χρεισημος οδηγος οστε να κανω αυτα που ειναι απαρετιτα η να το σβησο ειναι περιτο?ευχαριστω!
Δημοσίευση 27/06/2012 - 16:23
ναι εκανα sync,κακο ε?δηλαδη αν θελω να κανω της ιδιοποιησης που μου στελνει το itunes updeat εκει τι κανω ?Έκανες sync με iTunes?
Για το Winterboard πάρχουν θέματα απο Cydia αλλά και επίσης μπορείς να περάσεις αυτα που κατέβασες μεσω PC.
Η διαδρομή, var/stash/Themes.
Το Activator είναι συντομεύσεις απο εφαρμογές και Tweaks για ποιο εύκολο άνοιγμα.
Τελευταία επεξεργασία από: tsiros7, 27/06/2012 - 16:26
Δημοσίευση 27/06/2012 - 16:33
ευχαριστω για την γρηγορη απαντιση με κατατοπισες!Για τα updeat(παιχνιδια,εφαρμογες του itunes που μου βγενουν σαν ειδοποιησης στο κινητο τα κανω αφοβα?Για το itunes για να μη σβηνονται κανε το εξης πριν απο το sync:
Ανοιξε itunes και απο edit/preferences/devices τικαρε το prevent iphone from sync auto.Μετα πατα file/transfer purchases και θα περασουν.
Οταν κατεβαζεις καποιο θεμα απο cydia μπαινεις στο winterboard το τικαρεις και ενεργοποιειται.Με το activator μπορεις να βαλεις καποια gestures για εφαρμογες.Μην το σβησεις,ειναι πολυ χρησιμο.
Δημοσίευση 27/06/2012 - 16:34
ευχαριστω για την γρηγορη απαντιση με κατατοπισες!Για τα updeat(παιχνιδια,εφαρμογες του itunes που μου βγενουν σαν ειδοποιησης στο κινητο τα κανω αφοβα?
0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες