Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 12 ψήφοι

Cydia - Οδηγός επίλυσης προβλημάτων

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2851 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#451   alxioaa

alxioaa

iPH Enthousiast

• 371 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G
  • GameCenter:ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ.!

Δημοσίευση 16/06/2010 - 16:49

Άντε βρε παιδιά...τι γίνετε..;;που πήγατε όλοι..;;μπορείτε να μου πείτε γιατί δε εμφανιζετε η αναφορά παραδοσης σύμφωνα κ με τις παραπαννω εικόνες που βλέπετε..;;;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#452   3ftw

3ftw

iPH Addict

• 604 μηνύματα

Δημοσίευση 17/06/2010 - 21:09

παιδια το sbs settings δεν δουλευει ακομα στο iOS 4..?

#453   bakis

bakis

iPH Addict

• 626 μηνύματα
  • Twitter:@vbakis
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:bakis

Δημοσίευση 17/06/2010 - 22:41

Άντε βρε παιδιά...τι γίνετε..;;που πήγατε όλοι..;;μπορείτε να μου πείτε γιατί δε εμφανιζετε η αναφορά παραδοσης σύμφωνα κ με τις παραπαννω εικόνες που βλέπετε..;;;

Έκανες restart το τηλέφωνο; Για να δουλέψουν πρέπει να κανείς ένα restart πρώτα.

#454   3ftw

3ftw

iPH Addict

• 604 μηνύματα

Δημοσίευση 17/06/2010 - 22:54

Μα αυτόματα κάνει στο Cydia reboot.το έκανα και μια μόνος μ.απλά δεν θυμάμαι αν είχα διαβάσει πως δεν βγήκε η έκδοση γ 4 και πως ακόμα πολλά από τ cydia δεν έχουν αναβαθμιστεί´

#455   alxioaa

alxioaa

iPH Enthousiast

• 371 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G
  • GameCenter:ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ.!

Δημοσίευση 18/06/2010 - 09:24

το εκανα επανεκινηση....αλλαξα την γλωσσα....διεγραψα και ξαναεκανα install το πακετο αλλα και παλι ακριβως το ιδιο..!!!

τι σκατα να παιζετε..???

#456   Giannis23456

Giannis23456

iPH newbie

• 99 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 21/06/2010 - 20:03

Παιδιά SOS!!!

Έχω iphone 3GS 3.1.3 με spirit JB.

Μπαίνω στο Cydia πριν λίγο και μου λέει ότι πρέπει να κανω upgrade ένα ολόκληρο πακέτο και επιλέγω αντί του essential, να το εγκαταστήσω ολόκληρο - πλήρες (complete). Το κατέβασε κανόνικά, αλλά εδώ και μισή ώρα έχει κολλήσει στην τελική οθόνη, που πάνω γράφει complete και κάτω επιλογή reload SpringBoard. Πάτησα την επιλογή αυτή και έχει κολλήσει εκεί.

Εντωμεταξύ, όταν καλώ το νούμερο του τηλέφώνου, δείχνει να καλεί κανονικά, ενώ στο iphone τίποτα.

Τι να κάνω? Υπάρχει τεχνικά η δυνατότητα της επανεκκίνησης?

#457   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5.698 μηνύματα
  • Twitter:@mikexst
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 21/06/2010 - 20:07

Παιδιά SOS!!!

Έχω iphone 3GS 3.1.3 με spirit JB.

Μπαίνω στο Cydia πριν λίγο και μου λέει ότι πρέπει να κανω upgrade ένα ολόκληρο πακέτο και επιλέγω αντί του essential, να το εγκαταστήσω ολόκληρο - πλήρες (complete). Το κατέβασε κανόνικά, αλλά εδώ και μισή ώρα έχει κολλήσει στην τελική οθόνη, που πάνω γράφει complete και κάτω επιλογή reload SpringBoard. Πάτησα την επιλογή αυτή και έχει κολλήσει εκεί.

Εντωμεταξύ, όταν καλώ το νούμερο του τηλέφώνου, δείχνει να καλεί κανονικά, ενώ στο iphone τίποτα.

Τι να κάνω? Υπάρχει τεχνικά η δυνατότητα της επανεκκίνησης?

Και μενα μου πηρε καποια ωρα το Reload Springboard... δεν θυμαμαι, αλλα ηταν αρκετη... καλα εκανες και το πατησες το reload, αλλα παιρνει ωρα και μαλλον το κολλησες τωρα. Δοκιμασε να κανεις ενα hard reset. Πατημενα home και power button μεχρι να δεις το μηλο και αστο να κανει restart.

Τελευταία επεξεργασία από: mikexs, 21/06/2010 - 20:09

#458   Giannis23456

Giannis23456

iPH newbie

• 99 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2010 - 20:12

Και μενα μου πηρε καποια ωρα το Reload Springboard... δεν θυμαμαι, αλλα ηταν αρκετη... καλα εκανες και το πατησες το reload, αλλα παιρνει ωρα και μαλλον το κολλησες τωρα. Δοκιμασε να κανεις ενα hard reset. Πατημενα home και power button μεχρι να δεις το μηλο και αστο να κανει restart.

Σ' ευχαριστώ πολύ τόσο για την απάντηση, όσο και για την άμεση απόκριση. Έκανα hard reset και το τηλέφωνο επανήλθε.

#459   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5.698 μηνύματα
  • Twitter:@mikexst
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 21/06/2010 - 20:15

Σ' ευχαριστώ πολύ τόσο για την απάντηση, όσο και για την άμεση απόκριση. Έκανα hard reset και το τηλέφωνο επανήλθε.

Τιποτα να'σαι καλα... Δοκιμασε να μπεις και στο Cydia και να επιβεβαιωσεις οτι ολα πηγαν καλα με το update.

#460   Giannis23456

Giannis23456

iPH newbie

• 99 μηνύματα

Δημοσίευση 22/06/2010 - 07:10

Τιποτα να'σαι καλα... Δοκιμασε να μπεις και στο Cydia και να επιβεβαιωσεις οτι ολα πηγαν καλα με το update.

OΚ. Μπήκα στο Cydia και όλα εντάξει με το update

#461   3ftw

3ftw

iPH Addict

• 604 μηνύματα

Δημοσίευση 24/06/2010 - 16:27

παιδια...εχω ενα προβλημα στο cydia...
προσφατα εκανα jb με τ redsonow στην 4..και ολα δουλευουν ρολοι...εκτος απο κατι που πιο παλια(3.1.2 blackrain) μου δουλευε αλλιως και τωρα αλλιως...
λοιπον...........
ανοιγω cydia και κανει το καθιερωμενο downloading...ολα καλα φορτωνει κανει reoading..μεχρι την στιγμη π παω να δω τ changes και γραφει loading changes....μ αργει παρα πολυ(τα φορτωνει ομως) και επισης οταν επιτελους τελειωσει στο μενου με τ changes μαλλον καθε φορα φορτωνει οοοοοοοοοοοοοοοοοολα π "μπηκανε" απο τ πρωτο reloading(με το π εκανα jb) με αποτελεσμα καθε φορα π παταω να δω τι μπηκε να μ φορτωνει τα παντα απο προσθηκες και πιο παλιες...
επι 3.1.2 εποχη δεν γινοτανε αυτο...ξερει κανεις τι να κανω η τι φταιει..?
ευχαριστω..ελπιζω να τ εξηγησα καλα το προβλημα μου

Τελευταία επεξεργασία από: 3ftw, 24/06/2010 - 16:28

#462   3ftw

3ftw

iPH Addict

• 604 μηνύματα

Δημοσίευση 24/06/2010 - 18:25

κανεις ρε αδερφια..?

#463   gkanetidis

gkanetidis

iPH newbie

• 73 μηνύματα

Δημοσίευση 26/06/2010 - 18:43

Καταρχην εχω την 3.1.3 με spirit.
μπηκα πριν λιγο στο cydia,εκανα upgrage 7 ερφαρμογες που ειχαν,ολοκληρωνεται,μου λεει restart springboard και πατωντας το βγαζει Loading Changes και ειναι ετσι εδω και μιση ωρα.κολλησε.τι μπορω να κανω???

#464   Darudakos

Darudakos

iPH Contributor

• 1.077 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 26/06/2010 - 18:50

Κρατα πατημενο το home button μαζι με το πανω κουμπακι 4-5 δευτερολεπτα να κανει reset..
Ξανα μπες cydia και κανε τα updates.Θα δουλεψει.Μου το κανε και μενα χτες που εκανα 10 updates μαζι ταυτοχρονα.

#465   gkanetidis

gkanetidis

iPH newbie

• 73 μηνύματα

Δημοσίευση 26/06/2010 - 18:59

Κρατα πατημενο το home button μαζι με το πανω κουμπακι 4-5 δευτερολεπτα να κανει reset..
Ξανα μπες cydia και κανε τα updates.Θα δουλεψει.Μου το κανε και μενα χτες που εκανα 10 updates μαζι ταυτοχρονα.

Το εκανα και ολα καλα! ευχαριστω..!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9