δεν ειναι κριμα.. λυπαμαι πολυ.. εν γνωσιν τους τα πηραν για να γλυτωσουν χρηματα... ειναι πολυ λιγοι εκεινοι που δεν γνωριζαν...
ορθοτατα !!
Δημοσίευση 15/01/2012 - 01:18
δεν ειναι κριμα.. λυπαμαι πολυ.. εν γνωσιν τους τα πηραν για να γλυτωσουν χρηματα... ειναι πολυ λιγοι εκεινοι που δεν γνωριζαν...
Δημοσίευση 15/01/2012 - 01:22
όμως είναι και αρκετοί Έλληνες που μένουν στο εξωτερικό και φέρνουν και στους συγγενείς τους χωρίς να το γνωρίζουν. όπως με ενα φίλο απο Σαουδικη Αραβία και δεν ξέρει τωρα τι να το κάνει..δεν ειναι κριμα.. λυπαμαι πολυ.. εν γνωσιν τους τα πηραν για να γλυτωσουν χρηματα... ειναι πολυ λιγοι εκεινοι που δεν γνωριζαν...
ναι αλλά άμα το καλοσκεφτείς και Αμερικάνος να είσαι γιατί να πάρεις ένα κλειδωμένο με τους περιορισμούς του και να μην προτιμήσεις ένα ξεκλείδωτο?Κρίμα είναι για κάποιον αμερικανό που εχει κλείδωμενο τηλ και θελει να παει διακοπές κάπου αλλού και να βάλει μια άλλη κάρτα και δεν μπορει!
Sent from my iPhone!
Δημοσίευση 15/01/2012 - 01:25
ναι αλλά άμα το καλοσκεφτείς και Αμερικάνος να είσαι γιατί να πάρεις ένα κλειδωμένο με τους περιορισμούς του και να μην προτιμήσεις ένα ξεκλείδωτο?
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 15/01/2012 - 01:25
Δημοσίευση 15/01/2012 - 01:28
ναι αλλά άμα το καλοσκεφτείς και Αμερικάνος να είσαι γιατί να πάρεις ένα κλειδωμένο με τους περιορισμούς του και να μην προτιμήσεις ένα ξεκλείδωτο?
Δημοσίευση 15/01/2012 - 01:28
έχεις δίκαιο σε αυτο αλλα πες οτι ήσουν Αμερική και είχες at & t και μπορούσες να πάρεις ένα τηλ στα 400$ θα έδινες 700 για να το πάρεις ξεκλείδωτο για 1 μήνα που θα είσαι εκτός Αμερικής;εγώ δεν θα το κανα πάντως και πολλοί φίλοι μου στην Αμερική δεν το κάνανε!ναι αλλά άμα το καλοσκεφτείς και Αμερικάνος να είσαι γιατί να πάρεις ένα κλειδωμένο με τους περιορισμούς του και να μην προτιμήσεις ένα ξεκλείδωτο?
Δημοσίευση 15/01/2012 - 01:30
εγώ προσωπικά ναι!θα του άλλαζα και κάρτες δίχως κανέναν περιορισμόέχεις δίκαιο σε αυτο αλλα πες οτι ήσουν Αμερική και είχες at & t και μπορούσες να πάρεις ένα τηλ στα 400$ θα έδινες 700 για να το πάρεις ξεκλείδωτο για 1 μήνα που θα είσαι εκτός Αμερικής;εγώ δεν θα το κανα πάντως και πολλοί φίλοι μου στην Αμερική δεν το κάνανε!
Sent from my iPhone!
Δημοσίευση 15/01/2012 - 01:32
Έχει δίκιο...ίσως να αναγκάζονται και να έχουν συμβιβαστεί πλέον αν δεν θέλουν να τα σκάσουν για σκέτη συσκευή!Δεν υπάρχει Αμερικάνος που να μη το πάρει με ΑΤ&Τ..
Εσύ και ο καθένας, γιατι χρησιμοποιείς την επιδότησή που σου δίνουν οι δικοί μας εδώ? Και δε παίρνεις μόνο συσκευή..
Κάπως έτσι σκέψου το..
Δημοσίευση 15/01/2012 - 01:33
θα γινει επανασταση μολις βγει!οσοι εχουν κλειδωσει τα τηλεφωνα τουs μετα απο αναβαθμιση θα πινουν νερο στο ονομα του καθως επισης και εκεινοι που τωρα τα πουλανε σαν ψοφια ipod
Τελευταία επεξεργασία από: georgebest2, 15/01/2012 - 01:34
Δημοσίευση 15/01/2012 - 01:34
έχεις δίκαιο σε αυτο αλλα πες οτι ήσουν Αμερική και είχες at & t και μπορούσες να πάρεις ένα τηλ στα 400$ θα έδινες 700 για να το πάρεις ξεκλείδωτο για 1 μήνα που θα είσαι εκτός Αμερικής;εγώ δεν θα το κανα πάντως και πολλοί φίλοι μου στην Αμερική δεν το κάνανε!
Sent from my iPhone!
Δημοσίευση 15/01/2012 - 01:37
Δεν υπάρχει Αμερικάνος που να μη το πάρει με ΑΤ&Τ..
Εσύ και ο καθένας, γιατι χρησιμοποιείς την επιδότησή που σου δίνουν οι δικοί μας εδώ? Και δε παίρνεις μόνο συσκευή..
Κάπως έτσι σκέψου το..
Δημοσίευση 15/01/2012 - 01:39
εγώ αυτο έκανα οσο ήμουν Αμερική γιατι δε σύμφερε με roaming,πολυ μεγάλες χρεώσεις!δεν είχα iPhone βέβαια!και πολλοί Ελληνοαμερικανοί αυτο έκαναν είχαν 2η κάρτα και 2ο τηλ όσοι δεν ήξεραν να το κάνουν unlock !και σκέψου μεχρι το 4 το πουλαγαν μόνο κλείδωμενο!συγνωμη αλλα..
ξερουμε πολλουσ που πηγαν διακοπες σε αλλη χωρα ,,,
και εκαναν συνδεση με τοπικο παροχο
το roaming γιατι υπαρχει
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες