Απόψεις: Είναι κακό να σε λένε Apple FanBoy?
Δημοσίευση 14/01/2012 - 17:32
Δεν ξέρω τι καλό μπορεί να κάνει... δεν το καταλαβαίνω. Εγώ φανατισμό βλέπω και απ' τις δύο όψεις.
Για το αν ένας fanboy μπορεί να είναι αντικειμενικός ή χωρίς παρωπίδες, νομίζω είναι άτοπο με βάση τον ίδιο τον ορισμό.
Ad
Δημοσίευση 14/01/2012 - 17:34
3. Προγραμματιστές/ Developers, και σε αυτό η Apple φρόντισε να είναι πρωτοποριακή με την δημιουργία των App Store.
4. Μουσικόφιλοι, εδώ έχουμε το φαινόμενο του iTunes, μια πλατφόρμας που άλλαξε μια ολόκληρη βιομηχανία.
6. Φανατικοί Οπαδοί, με στοιχεία υπερβολής και ενέργειες που πολλές φορές προκαλούν, για αυτούς η Apple είναι ότι για κάποιους φανατικούς ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός, ο Πάοκ κλπ
το iPhone iPad δεν είναι μόδα στην Ελλάδα. Αν ήταν θα γινόταν λα'ι'κό προσκύνημα όπως στην Αμερική. Εδώ μόδα ποια είναι τα smartphones. Μπορεί ναι να είναι και δείγμα νεοπλουτισμού του νεοέλληνα αλλά δεν είναι μόδα. Και είναι μια πολύ λεπτή γραμμή αυτό που διαχωρίζει αυτές τις 2 έννοιες
Τελευταία επεξεργασία από: SOTKOTMAC, 14/01/2012 - 17:40
For those of us climbing to the top of the food chain, there can be no mercy. There is but one rule: Hunt or be hunted.
Δημοσίευση 14/01/2012 - 17:35
αν νομιζεις οτι ασχολουμε με αυτο τοτε σιγουρα διαβαζεις επιλεκτικα ποστ και οχι ολα....
το να κατακρινεις κατι αρνητικο ειτε αυτο λεγεται φανμποισμος ειτε οτιδηποτε αλλο μονο σε καλο μπορει να βγει...
και επισης κ εγω δηλωνω funboy αλλα χωρις παρωπιδες και οσο γινετε πιο αντικειμενικος...
FAN ΕΙΠΑΜΕ οχι FUN.
Δημοσίευση 14/01/2012 - 17:36
Δημοσίευση 14/01/2012 - 17:36
ωραιο αυτό το τελευταίο, αν και λίγο Dr. PhilΆρα είναι Apple FanBoys? Και βέβαια όχι!!! Καταπιεσμένα άτομα με χαμηλή υστεροφημία που προσπαθούν αναδειχθούν σε ένα σύνολο μέσω ενός υλικού αγαθού.
Δημοσίευση 14/01/2012 - 17:38
Δημοσίευση 14/01/2012 - 17:38
Δεν διαβάζω ένα-ένα τα ποστ σου οπότε σίγουρα δεν μπορώ να είμαι επιλεκτός, εκ των πραγμάτων. Ό,τι κάτσει μπροστά μου.
Δεν ξέρω τι καλό μπορεί να κάνει... δεν το καταλαβαίνω. Εγώ φανατισμό βλέπω και απ' τις δύο όψεις.
Για το αν ένας fanboy μπορεί να είναι αντικειμενικός ή χωρίς παρωπίδες, νομίζω είναι άτοπο με βάση τον ίδιο τον ορισμό.
αδερφε ειμαι φολα φανατικος με το παοκ αλλα ξερω οτι ο γαυρος εχει καλυτερη ομαδα...αυτο σου εξηγω...δεν εχω παρωπιδες...αν μου βγει ενας παοκτσης και μου πει
αδερφε ο παοκ ειναι η καλυτερη ομαδα της ελλαδος κτλ κτλ θα το κραξω μηπως και συνελθει λιγο....οποτε κραξε κραξε κατι καλο μπορει να βγει στο φιναλε
και να ξυπνησουν και οι κολλημενοι
Δημοσίευση 14/01/2012 - 17:39
ωραιο αυτό το τελευταίο, αν και λίγο Dr. Phil
Τι να κάνω? Dr αυτός Dr και εγώ
Δημοσίευση 14/01/2012 - 17:39
Ωχ μου την εκνευρίσατε!!!
Συνημμένα αρχεία
Δημοσίευση 14/01/2012 - 17:40
αδερφε ειμαι φολα φανατικος με το παοκ αλλα ξερω οτι ο γαυρος εχει καλυτερη ομαδα...αυτο σου εξηγω...δεν εχω παρωπιδες...αν μου βγει ενας παοκτσης και μου πει
αδερφε ο παοκ ειναι η καλυτερη ομαδα της ελλαδος κτλ κτλ θα το κραξω μηπως και συνελθει λιγο....οποτε κραξε κραξε κατι καλο μπορει να βγει στο φιναλε
και να ξυπνησουν και οι κολλημενοι
RESPECT.
Μολις εγινα parafron fangirl
Δημοσίευση 14/01/2012 - 17:42
Δημοσίευση 14/01/2012 - 17:43
Τελευταία επεξεργασία από: SOTKOTMAC, 14/01/2012 - 17:44
For those of us climbing to the top of the food chain, there can be no mercy. There is but one rule: Hunt or be hunted.
Δημοσίευση 14/01/2012 - 17:44
εγω παραλίγο Dr... (δε βαριέσαι)Τι να κάνω? Dr αυτός Dr και εγώ
Αυτό εδώ ειναι FAN Boy!!
Συνημμένα αρχεία
Δημοσίευση 14/01/2012 - 17:46
Φυσικα και ειναι υποτιμητικο να σε λένε apple fanboy και γενικότερα fan...Όποιος θεωρεί οτι ειναι τιμητικό μάλλον βρίσκεται σε αλλο διαπλανητικο συστημα ...Εγω λέω καλυτερα να πουμε για το allou fan park..(και οχι για το allou fun park).Kαλα το θέμα αυτο το σκεφτηκατε πολυ.."αντε καλο καψιμο"!!!
Απλά δε σ αρεσει να το ακούς (για το οποιοδήποτε θεμα οχι μονο για Apple), κι ας ειναι αλήθεια. Γιατί ειναι αλήθεια για ολους, απλά μερικοί εχουν την κοινή λογική να καταλαβαίνουν οτι απλά ειναι προσωπική προτίμηση κι οχι απαραιτητα το σωστό και το καλυτερο
Δημοσίευση 14/01/2012 - 17:47
μου θυμίζεις κατι φίλους που έχω και βάζουν αυτοκολλητα με το μηλο στα αυτοκινητα τους ..οτι ναναι...γιατί φίλε είναι κακό να σε λένε fanboy? με την ίδια λογική ας μην δηλώνουμε τα γούστα μας για τίποτα γιατί θα μας υποτιμούν... είναι καταπίεση με αυτή τη μορφή
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες