μιλησα μονο για την καμερα κ οχι για την εμπειρια χρησης. Κι επειδη ΜΟΝΟ σε αυτη αναφερθηκα, του Ν95 ηταν καλυτερη κι απο του 2g κι απο του 3g κι απο του 3gs. Και σε εσωτερικο χωρο, καλυτερη κι απο του 4 χωρις φλας. Γιατι δε βγαζει θορυβο οπως βγαζει του 4.Και το κανονικό το Ν95 και το music edition 8GB N95 που είχα σχεδόν ίδια εικόνα έβγαζαν. Βέβαια εν έτη 2007-2008 που βγήκαν δεν το συζητάω ήτανε δύναμη τα τηλέφωνα αυτά (ιδικά το Ν95 το music edition) αλλά κανένα δεν έκανε όσα έκανε τότε το 2G και το επόμενο το 3G. Τότε είχα αρχίσει να αφήνω τα άλλα τηλέφωνα και να καταλήξω τελείως στα μηλαράκια! Εάν και το 2009 είχα και 3 Samsung στην κατοχή μου με 8ΜΡ και 12MP και πάλι μόνο για την κάμερα τους ΔΕΝ έχω λόγια να πω ιδίως το Pixon12 & i8910 ήτανε φοβερά, ΑΛΛΑ μέχρις εκεί! Το 2G & το 3G (δεν λέω για το 3GS που είχα πάρει γιατί εκεί δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης) σε λογισμικό και σε εφαρμογές δεν μπορούσαν ούτε στα τρελά τους όνειρα. Τώρα στο 4 και 4S ότι και να πω θα είναι λίγο και από θέμα εικόνας και Βίντεο.
Υποψιν ολα τα παραπανω κινητα, εκτος του 2g, τα εχω στην κατοχη μου εν λειτουργια.
![:)](http://www.iphonehellas.gr/forum/public/style_emoticons/default/smile.gif)
απο κάποιο απο τα μήλα μου, αλλά πάντα με Tapatalk...