Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 2G


  • Please log in to reply
63 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#61   torter10

torter10

    iPH Contributor

  • 1,404 μηνύματα
  • Twitter:@torter11
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 15/01/2012 - 15:41

Όχι 700€ μπορει να το δώσει!!!!δεν την παλεύει ο κόσμος καθόλου όμως.το 4ς πόσο πιάνει δηλαδή 800 καινούριο 1800 μεταχειρισμένο;;χαχα τι θα ακούσουμε ακόμα;ο άλλος χθες πουλάγε 3G 8gb 160€!!!!


Μαγκιά του ρε φίλε που το πούλαγε τόσο, εσένα τι σε νοιάζει; Άντε πια, όσο γουστάρει πουλάει ο καθένας, δεν θα σε ρωτήσει κι όλας!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#62   fonikoxeris

fonikoxeris

    iPH Enthousiast

  • 393 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 19/01/2012 - 21:36

Μαγκιά του ρε φίλε που το πούλαγε τόσο, εσένα τι σε νοιάζει; Άντε πια, όσο γουστάρει πουλάει ο καθένας, δεν θα σε ρωτήσει κι όλας!

οχι δεν ειναι μαγκια.νταβατζιλικι ειναι αυτο.η κλασικη νοοτροπια του Ελληνα να το παρω 100 ευρο να το πουλησω 800 ευρο!οχι δεν ειναι μαγκια ειναι κουτοπονηρια και εγω δεν την μπορω σορρυ κιολας αν εσενα σου αρεσει αυτο και το επικροτεις τοτε λυπαμαι.εγω οπου βλεπω τετοια νοοτροπια θα το χτυπαω μπας και γλιτωσω καποιον.αν εσυ εχεις προβλημα με αυτο δικαιωμα σου.

#63   DINFUN

DINFUN

    -

  • 16,182 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 19/01/2012 - 21:38

ειστε off topic.. παρακαλω σταματηστε το...

#64   fonikoxeris

fonikoxeris

    iPH Enthousiast

  • 393 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 19/01/2012 - 21:45

Λίiiiγο offtopic και ίσως γίνω και λίγο δυσάρεστος αλλά δε μπορώ να το αφήσω ασχολίαστο...
Με έκπληξη παρατηρώ πολύ υψηλής δημοτικότητας μέλη του φόρουμ ,τα οποία σε άλλο τόπικ ένθερμα αποδοκιμάζουν τη χρήση πειρατικών εφαρμογών επικαλούμενοι τα κλασσικά επιχειρήματα: έσκασες τόσα να πάρεις iphone και δε μπορείς να σκάσεις τόσα να πάρεις app ή αποδοκιμάζουν τη χρήση του wifi του γείτονα, εδώ να προτείνουν modifications εξίσου και ίσως και πιο παρανομα σε βαθμό που αγγίζει την υποκρισία ή την άγνοια.
Για την ακρίβεια όσοι χρησιμοποιείτε και προτείνετε τη χρήση του whited00r αυτό που κάνετε είναι να ενθαρρύνετε την παράνομη αναδιανομή κώδικα της apple.Οι τύποι παίρνουν το original fw το modaρουν και το μοιράζουν.Τόσο απλά.
Υπάρχει λόγος που η dev team σου δίνει τη δυνατότητα να φτιάξεις στο pc σου to custom fw (pwnage tool) και δε το διαμοιράζει.....Μάλιστα είναι ακόμα χειρότερο να το κάνετε ενώ υπάρχουν νόμιμοι τρόποι να πετύχετε αντίστοιχα αποτελέσματα.
(Για να μην παρεξηγηθώ..προσωπικά δεν το αποδοκιμάζω αναγκαστικά.. :P )
Οπότε φιλική συμβουλή: πριν κάνετε κυριγμα check your facts. ;)

απο τη στιγμη που η ιδια η apple τα εχει αφησει αυτα τα τηλεφωνα στην απ'εξω,ευχαριστω θα επρεπε να πει σε αυτον που κανει το whited00r και οχι να τον κατηγορησει απο πανω.ναι μεν ειναι πειρατια αλλα...




Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες