Προβλημα με ενταση ακουστικου 4s
Δημοσίευση 15/01/2012 - 01:03
τους ακουω απο πολυ βάθος με αποτελεσμα να κλεινω το ενα αυτι μου
με τα handsfree ειναι κομπλε ομως
λετε να φταιει το εργοστασιακο screen protector που δεν εχω βγαλει ακομα?
SIA - MIDNIGHT DECISIONS
Ad
Δημοσίευση 15/01/2012 - 01:05
Τελευταία επεξεργασία από: nikoz87, 15/01/2012 - 01:07
Δημοσίευση 15/01/2012 - 01:11
Εννοείται πως αυτό φταίει!!! Αυτό το protector καλύπτει το ακουστικό. Αγόρασε κάποιο άλλο! Όλα του εμπορίου έχουν τρύπα για το ακουστικό!
εχω παραγγειλει μια θηκη sgp και εχει και protectors και μεχρι να μου ερθει δεν θελω να το βγαλω για να μην μου παθει τιποτα

SIA - MIDNIGHT DECISIONS
Δημοσίευση 15/01/2012 - 01:13
εχω παραγγειλει μια θηκη sgp και εχει και protectors και μεχρι να μου ερθει δεν θελω να το βγαλω για να μην μου παθει τιποτα
Ok. Απλά μέχρι τότε χρησιμοποίησε τα hands free!!! Μόλις αλλάξεις τo Screen Protector θα δεις τεράστια αλλάγη.
Δημοσίευση 15/01/2012 - 01:18
Ok. Απλά μέχρι τότε χρησιμοποίησε τα hands free!!! Μόλις αλλάξεις τo Screen Protector θα δεις τεράστια αλλάγη.
ευχαριστω πολυ και κατι αλλο τελευταιο
τελειωσα την φορτιση το πρωι στις 11 και μου πηγε στο 5 τισ εκατο πριν μιση ωρα με χρηση internet siri και λιγο παιχνιδια
ειναι καλα??
SIA - MIDNIGHT DECISIONS
Δημοσίευση 15/01/2012 - 01:20
Ποια θήκη πήρες φίλε μου;;;
Sent from my iPhone!
την sgp linear meteor series lime

SIA - MIDNIGHT DECISIONS
δευτερη ημερα κατοχος iphone και αντιμετωπιζω προβλημα με την ενταση οταν με περνουν τηλεφωνο ενω η ενταση ειναι στο φουλ εγω δεν τους ακουω σχεδον καθολου!
τους ακουω απο πολυ βάθος με αποτελεσμα να κλεινω το ενα αυτι μου
με τα handsfree ειναι κομπλε ομως
λετε να φταιει το εργοστασιακο screen protector που δεν εχω βγαλει ακομα?
το εργοστασιακο.. επρεπε ηδη να το εχεις αφαιρεσει.. και να αγορασεις ενα screen protector.. δεν ειναι τοσο ευαισθητη η οθονη.. και με κλειδι να την τριψεις.. δεν γρατσουνιεται..

Δημοσίευση 15/01/2012 - 01:21
το εργοστασιακο.. επρεπε ηδη να το εχεις αφαιρεσει.. και να αγορασεις ενα screen protector.. δεν ειναι τοσο ευαισθητη η οθονη.. και με κλειδι να την τριψεις.. δεν γρατσουνιεται..
ουφ ευτυχως και νομιζα οτι ειχε καποιο πιο σοβαρο προβλημα
ευχαριστω!!!

SIA - MIDNIGHT DECISIONS
Δημοσίευση 15/01/2012 - 01:35
μπορεις επισης να ανοιξεις με μια καρφιτσα 2-3 τρυπες (ελαφρια-ελαφρια) στο εργοστασιακο εως να σου ερθει το screen protectorουφ ευτυχως και νομιζα οτι ειχε καποιο πιο σοβαρο προβλημα
ευχαριστω!!!

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες