Το android ξεπέρασε το iOS
Δημοσίευση 17/01/2012 - 14:48
Ad
Δημοσίευση 17/01/2012 - 15:06
Εχει γινει πολλες φορες η συγκεκριμενη κουβεντα, εχουν χιλιοαναλυθει οι διαφορες τους, ωστοσω προσωπικα καλυπτομαι πληρως απο το iphone, ουτε το ραδιοφωνο μου ελειψε ποτε, ουτε η μεταφορα αρχειων (το bluetooth θα εκλειψει εν ευθετω χρονω, υπαρχει και το mail), ουτε η 4αρο-5αρα οθονη, ουτε καν και το full customizable interface που σου προσφερει ενα Android, πολυ απλα γιατι κανω κι εγω jailbreak και να μουΕκτος απο την απουσια μεταφορας αρχειων με bluetooth στο iOS τι αλλο κανει παραπανω το Android??
Στον αντιποδα ομως, τα ανδροιδη ζηλευουν το λογισμικο μου που δεν laggαρει στον αιωνα τον απαντα, ζηλευουν και την μπαταρια μου, ζηλευουν και το AppStore που ειναι πιο πληρες απο το δικο τους.
Αυτα συνοπτικα απο εμενα
Δημοσίευση 17/01/2012 - 15:11
Δημοσίευση 17/01/2012 - 15:12
Συμφωνώ σε όλα και ειδικά με το lag του λογισμικού.Τι να το κάνω να έχω ελευθερία να κάνω ότι θέλω και να πατάω να ανοίξει μια εφαρμογή και να περιμένω επειδή κόλλησε κανά 2 λεπτά.(Σε Sensation Xe αυτό με καλύτερα specs)Εχει γινει πολλες φορες η συγκεκριμενη κουβεντα, εχουν χιλιοαναλυθει οι διαφορες τους, ωστοσω προσωπικα καλυπτομαι πληρως απο το iphone, ουτε το ραδιοφωνο μου ελειψε ποτε, ουτε η μεταφορα αρχειων (το bluetooth θα εκλειψει εν ευθετω χρονω, υπαρχει και το mail), ουτε η 4αρο-5αρα οθονη, ουτε καν και το full customizable interface που σου προσφερει ενα Android, πολυ απλα γιατι κανω κι εγω jailbreak και να μου
Στον αντιποδα ομως, τα ανδροιδη ζηλευουν το λογισμικο μου που δεν laggαρει στον αιωνα τον απαντα, ζηλευουν και την μπαταρια μου, ζηλευουν και το AppStore που ειναι πιο πληρες απο το δικο τους.
Αυτα συνοπτικα απο εμενα
Να σημειώσω σε αυτά που λες,για όσο θα είναι διαθέσιμο ακόμα το J/B γιατί στο 4S παίζεται από δω και πέρα τι θα γίνει.Ντάξει στην 5.0.1 θα το βγάλουν μετά;
Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 17/01/2012 - 15:12
Δημοσίευση 17/01/2012 - 15:13
αυτα τα δυο τι τα ήθελες? (το λογισμικο μου που δεν laggαρει στον αιωνα τον απαντα, ζηλευουν και την μπαταρια μου)οσο για το appstore Θα συμφωνησω.για τα αλλα δυο δεν θα μπω στον κοπο να τα σχολιασω καν.και ειδικα για την μπαταριαΕχει γινει πολλες φορες η συγκεκριμενη κουβεντα, εχουν χιλιοαναλυθει οι διαφορες τους, ωστοσω προσωπικα καλυπτομαι πληρως απο το iphone, ουτε το ραδιοφωνο μου ελειψε ποτε, ουτε η μεταφορα αρχειων (το bluetooth θα εκλειψει εν ευθετω χρονω, υπαρχει και το mail), ουτε η 4αρο-5αρα οθονη, ουτε καν και το full customizable interface που σου προσφερει ενα Android, πολυ απλα γιατι κανω κι εγω jailbreak και να μου
Αυτα συνοπτικα απο εμενα
Δημοσίευση 17/01/2012 - 15:16
Εκτος απο την απουσια μεταφορας αρχειων με bluetooth στο iOS τι αλλο κανει παραπανω το Android??
Απιστευτο! Ο ιδιος ο Steve Wozniak - Apple Co-Founder λεει οτι θα προτιμουσε το iPhone να κανει οτι κανει και το Android και εσεις ακομα λετε τα δικα σας... Βγαλτε τις παρωπιδες παιδες.
Τελευταία επεξεργασία από: EddieX, 17/01/2012 - 15:19
Δημοσίευση 17/01/2012 - 15:17
Εχεις δικιο. Η παραμυθενια ιστορια με το jailbreak δεν θα συνεχιστει ες αει, ηδη υπαρχει χαρακτηριστικη καθυστερηση και οσο περναει ο καιρος θα τραβαει ακομα περισσοτερο, μεχρι να εξαφανιστει εντελως.Συμφωνώ σε όλα και ειδικά με το lag του λογισμικού.Τι να το κάνω να έχω ελευθερία να κάνω ότι θέλω και να πατάω να ανοίξει μια εφαρμογή και να περιμένω επειδή κόλλησε κανά 2 λεπτά.
Να σημειώσω σε αυτά που λες,για όσο θα είναι διαθέσιμο ακόμα το J/B γιατί στο 4S παίζεται από δω και πέρα τι θα γίνει.Ντάξει στην 5.0.1 θα το βγάλουν μετά;
Τι να πω, ας τους φωτισει ο Θεος εκει στο Cupertino να αλλαξουν ροτα σε καποια πραγματα, ετσι θα βελτιωθουν συνολικα σαν εταιρια. Το ανοιχτο μυαλο δεν εβλαψε ποτε κανεναν.
Για την ωρα ομως, νιωθω καλυμμενος, κραταω ενα στολιδι κι οχι ενα ματσο πλαστικα με δυπηρηνο και 5GB Ram που πας να παιξεις Angry Birds και κολλαει το πουλι στη σφεντονα...
Δημοσίευση 17/01/2012 - 15:42
Δημοσίευση 17/01/2012 - 15:45
Φανταζεσαι τον Bill Gates να δουλευει σε MAC?
Δημοσίευση 17/01/2012 - 15:48
Αν δεν ειχε και iPhone αδερφε τοτε θα ειχε προβλημα.
Φανταζεσαι τον Bill Gates να δουλευει σε MAC?
Παρολα αυτα ο Balmer σε mac δουλευει συμφωνα με τελευταιες φωτο... Epic! ενταξει παιδια, ο καθενας ο,τι τον βολευει παιρνει! σιγουρα ομως πρεπει να κανουν λιγο πιο open mind το μηλο γιατι αλλιως το android θα επικρατησει χωρις αντιπαλο...
Δημοσίευση 17/01/2012 - 15:52
Δημοσίευση 17/01/2012 - 15:54
Φίλε μου τα περισσότερα android αυτής της κατηγορίας έχουν καλύτερη μπαταρία απο το iphone και ειδικά το 4s. μην κοροιδευόμαστε και μεταξύ μας!!!Ποιό Android της κατηγορίας του iPhone δοκίμασε ο Wozniak και έμεινε ευχαριστημένος από την μπαταρία του;
Δημοσίευση 17/01/2012 - 15:56
Το Sensation Xe που έχει ο αδερφός μου και είναι κινητάρα(είναι μέσα στα 2-3 καλύτερα σε specs αυτή τη στιγμή) από μπαταρία τα ίδια με iphone είναι.Αφού του είχα πει να πάρει κανά case charger και με κορόιδευε και χτες είδα ότι έψαχνε στο Ιντερνέτ να πάρει κι έπεσε δούλεμα χοντρό...Φίλε μου τα περισσότερα android αυτής της κατηγορίας έχουν καλύτερη μπαταρία απο το iphone και ειδικά το 4s. μην κοροιδευόμαστε και μεταξύ μας!!!
Δημοσίευση 17/01/2012 - 16:02
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες