Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

ΟΔΗΓΟΣ: Προστατεύσετε μόνιμα το untethered jailbreak στην iOS 5.0.1

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1094 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#481   gregog7

gregog7

iPH Enthousiast

• 433 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 13/03/2012 - 19:12

Δεν το είπα για εσένα,
Απλά για τον ih8snow δεν έχουν ακουστεί και τα καλύτερα,το ότι τα κατάφερες είναι ένα +

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#482   RsRoyal

RsRoyal

iPH Member

• 262 μηνύματα

Δημοσίευση 13/03/2012 - 19:19

Εντελώς φιλικά το είπα... Η .ipsw πέρασε απροβλημάτιστα, επίσης περνάει αυτόματα και το Cydia! ;)

Η διαδικασία έγινε ακριβώς όπως το Video! Με εντελώς καθαρά Hosts και καθολού error!

Τελευταία επεξεργασία από: RsRoyal, 13/03/2012 - 19:20

#483   Mensana

Mensana

iPH Addict

• 652 μηνύματα

Δημοσίευση 14/03/2012 - 11:03

Ευχαριστώ φίλε kdelios! Δύο λεπτά χρειάστηκαν για να κάνω αυτά που είπες. Να ρωτήσω τώρα κάτι. Το backup από το PKG του cydia θα μπορούσε να περάσει με resstore στην τροποποιημένη IPSW ή όχι;

Τελευταία επεξεργασία από: Mensana, 14/03/2012 - 11:05

#484   Mensana

Mensana

iPH Addict

• 652 μηνύματα

Δημοσίευση 14/03/2012 - 13:43

Λοιπόν παιδιά εμένα συνέβηκε το εξής παράδοξο πριν λίγα λεπτά. Ακολούθησα τον οδηγό για τη δημιουργία του τροποποιημένου IPSW. Όλα πήγαν καλά με το συγκεκριμένο βήμα. Όταν

ετοίμασα τα υπόλοιπα που ήθελα να κάνω backup, πέρασα στο restore μέσω itunes με το τροποποιημένο IPSW. Βάζω τη συσκευή σε PWENED DFU, shift+restore και επιλέγω το IPSW που

είχα φτιάξει. Το itunes άρχισε το restore με την 5.0.1. Όλα κυλούσαν ομαλά, και λίγο μετά τη μέση της διαδικασίας ίσως και περισσότερο παίρνω μήνυμα λάθους από το itunes.

To itunes δεν μπορεί να συνεχίσει λόγω άγνωστου σφάλματος. Στο iphone βγήκε η ένδειξη με το καλώδιο usb για σύνδεση στο itunes. Λέω τον ήπιαμε τώρα, πάει η 5.0.1, και πάμε

καρφί για 5.1. Το επόμενο που έκανα ήταν να πατήσω το recovery fix στο red snow. Ακολούθησα τα βήματα που μου υπέδειξε, και απ' ότι κατάλαβα βλέποντας τη συσκευή ήταν σα

να κάνει jb από την αρχή. Τα γνωστό μας μήνυμα, "η υπόλοιπη διαδικασία εκτελείται στο τηλέφωνο" reboot, και το τηλέφωνο άνοιξε κανονικά στο αρχικό του setup και ζητούσε

ενεργοποίηση. Συνδέω στο itunes, και πάλι τα γνωστά μηνύματα restore from backup, ή setup as knew. Δεν το πίστευα!! Το έκανα set up as knew, και αυτή τη στιγμή έχω ακόμα

την 5.0.1 καθαρή χωρίς jb. Δεν ξέρω τι έγινε, και αν αυτή είναι η διαδικασία που γίνεται στη περίπτωση του τροποποιημένου IPSW. Σας το αναφέρω για λόγους ενημέρωσης, και

σχολίων.

#485   papas68

papas68

iPH Enthousiast

• 542 μηνύματα
  • Twitter:@papas68
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G
  • GameCenter:papas68

Δημοσίευση 14/03/2012 - 13:49

το ιδιο εκανα και εγω θελει μετα recovery fix στο red snow

#486   chrisostomos

chrisostomos

iPH Addict

• 631 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 14/03/2012 - 14:05

Λοιπόν παιδιά εμένα συνέβηκε το εξής παράδοξο πριν λίγα λεπτά. Ακολούθησα τον οδηγό για τη δημιουργία του τροποποιημένου IPSW. Όλα πήγαν καλά με το συγκεκριμένο βήμα. Όταν

ετοίμασα τα υπόλοιπα που ήθελα να κάνω backup, πέρασα στο restore μέσω itunes με το τροποποιημένο IPSW. Βάζω τη συσκευή σε PWENED DFU, shift+restore και επιλέγω το IPSW που

είχα φτιάξει. Το itunes άρχισε το restore με την 5.0.1. Όλα κυλούσαν ομαλά, και λίγο μετά τη μέση της διαδικασίας ίσως και περισσότερο παίρνω μήνυμα λάθους από το itunes.

To itunes δεν μπορεί να συνεχίσει λόγω άγνωστου σφάλματος. Στο iphone βγήκε η ένδειξη με το καλώδιο usb για σύνδεση στο itunes. Λέω τον ήπιαμε τώρα, πάει η 5.0.1, και πάμε

καρφί για 5.1. Το επόμενο που έκανα ήταν να πατήσω το recovery fix στο red snow. Ακολούθησα τα βήματα που μου υπέδειξε, και απ' ότι κατάλαβα βλέποντας τη συσκευή ήταν σα

να κάνει jb από την αρχή. Τα γνωστό μας μήνυμα, "η υπόλοιπη διαδικασία εκτελείται στο τηλέφωνο" reboot, και το τηλέφωνο άνοιξε κανονικά στο αρχικό του setup και ζητούσε

ενεργοποίηση. Συνδέω στο itunes, και πάλι τα γνωστά μηνύματα restore from backup, ή setup as knew. Δεν το πίστευα!! Το έκανα set up as knew, και αυτή τη στιγμή έχω ακόμα

την 5.0.1 καθαρή χωρίς jb. Δεν ξέρω τι έγινε, και αν αυτή είναι η διαδικασία που γίνεται στη περίπτωση του τροποποιημένου IPSW. Σας το αναφέρω για λόγους ενημέρωσης, και

σχολίων.

Αν καποιος γνωριζει κατι περι αυτου ας επιβεβαιωσει παιδια γιατι πολλα λεγονται και πολλα ακουγονται, παντως η διαδικασια αυτη λογικη μου ακουγετε μιας και μοιαζει αρκετα με το downgrade που καναμε στις 4,*,* εκδοσεις!

#487   papas68

papas68

iPH Enthousiast

• 542 μηνύματα
  • Twitter:@papas68
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G
  • GameCenter:papas68

Δημοσίευση 14/03/2012 - 14:08

ετσι ειναι

#488   Mensana

Mensana

iPH Addict

• 652 μηνύματα

Δημοσίευση 14/03/2012 - 14:34

Αν καποιος γνωριζει κατι περι αυτου ας επιβεβαιωσει παιδια γιατι πολλα λεγονται και πολλα ακουγονται, παντως η διαδικασια αυτη λογικη μου ακουγετε μιας και μοιαζει αρκετα με το downgrade που καναμε στις 4,*,* εκδοσεις!

Μα τι να σου επιβεβαιώσει. Σου λέω από πρώτο χέρι τι συνέβηκε. Το λέει και ο papas.

#489   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3.248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 14/03/2012 - 14:48

και μοιαζει αρκετα με το downgrade που καναμε στις 4,*,* εκδοσεις!

Καμία σχέση. Εκεί έκανες το downgrade με stock fw και με πειραγμένο το host file.
Στην προκειμένη περίπτωση στον φίλο έγινε το restore/downgrade και στο τελείωμα του έβγαλε error για τον α ή β λόγο βάζοντας την συσκευή σε recovery
mode. Κατόπιν, διάλεξε έναν από τους πολλούς τρόπους που υπάρχουν για να το βγάλει από recovery mode.

#490   stavrosvas

stavrosvas

iPH newbie

• 51 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 14/03/2012 - 16:47

Έκανα την διαδικασία που γραφη το ποστ ,όταν κάνω restore πάει μέχρι τέρμα και μου βγάζει error 1 και μπαίνει σε recovery mode. Τι λέτε να φταίει?

#491   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 14/03/2012 - 16:50

Έκανα την διαδικασία που γραφη το ποστ ,όταν κάνω restore πάει μέχρι τέρμα και μου βγάζει error 1 και μπαίνει σε recovery mode. Τι λέτε να φταίει?

δοκιμασε fix recovery απο redsnow

#492   g14nn86

g14nn86

iPH newbie

• 14 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 14/03/2012 - 16:51

καλησπέρα είχα δώσει την συσκευή μου για επισκευή και μου γύρισε με 5.1 ήταν jb untethered iphone4 5.0.1 και είχε κρατήσει τα shsh στο cydia.Τι μπορώ να κάνω για να γυρίσω στην 5.0.1???

#493   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 14/03/2012 - 16:53

καλησπέρα είχα δώσει την συσκευή μου για επισκευή και μου γύρισε με 5.1 ήταν jb untethered iphone4 5.0.1 και είχε κρατήσει τα shsh στο cydia.Τι μπορώ να κάνω για να γυρίσω στην 5.0.1???

αυτό που λέει ο οδηγός στο πρώτο ποστ φυσικά :)
Whatsapp doc?

#494   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 14/03/2012 - 16:53

πηγαινε στη πρωτη σελιδα του οδηγου και δες αν μπορεις να φτιαξεις ipsw για να γυρισεις.

#495   RsRoyal

RsRoyal

iPH Member

• 262 μηνύματα

Δημοσίευση 14/03/2012 - 16:59

Δηλαδή η λύση που αναφέρω στο post #473 [How to Downgrade iOS 5.1 To 5.0.1 With SHSH ] είναι λανθασμένη και καλό θα ήταν να μην την είχα ακολουθήσει;

Αναφέρω ότι το iPhone 4 λειτουργεί άψογα & απροβλημάτιστα!

Πάντα φιλικά! :D

Τελευταία επεξεργασία από: RsRoyal, 14/03/2012 - 17:00

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;