Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

ΟΔΗΓΟΣ: Προστατεύσετε μόνιμα το untethered jailbreak στην iOS 5.0.1

• Please log in to reply
1094 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#91   ThemisChristopoulos

ThemisChristopoulos

iPH Enthousiast

• 395 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 17/01/2012 - 22:31

ρωταω γτ ο οδηγος αναφερει το εξης: ''Επιλέξτε IPSW
Οδηγείστε το πρόγραμμα στην τοποθεσία που βρίσκεται το αρχείο του .ipsw που έχετε κατεβάσει και επιλέξτε το.'' αρα?? εγω κανονικα θα επιλεξω το ipsw και θα ακολουθησω ολα τα βηματα του οδηγου? επισης τα shsh μπορω να τα κανω save σε usb stick π.χ?? ??

Τελευταία επεξεργασία από: ThemisChristopoulos, 17/01/2012 - 22:32.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#92   thanostsimo

thanostsimo

iPH Member

• 205 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:thanostsimo

Δημοσίευση 17/01/2012 - 22:34

Τεράστιος οδηγός.Μπάβο :)

#93   ThemisChristopoulos

ThemisChristopoulos

iPH Enthousiast

• 395 μηνύματα

Δημοσίευση 17/01/2012 - 22:46

εχω συνδεσει το κινητο με το tiny umbrella επελεξα πανω αριστερα :''show all shsh'' και πατησα save shsh και κατω ακριβως στην καρτελα ''log'' λεει διαφορα και ως αυτη την στιγμη π φορτωνει και κανει save στην καρτελα log αναγραφει : ''cydia does not have your shsh for iphone 4.3b, there is NO way for you to get them. sorry. you are just too late'' κανει σωστα το save ή να ανησυχω με αυτα που γραφει το tiny?? πειτε μου παρακαλω να ξερω.. KDELIOS?? ?? ??

Τελευταία επεξεργασία από: ThemisChristopoulos, 17/01/2012 - 22:48.

#94   ThemisChristopoulos

ThemisChristopoulos

iPH Enthousiast

• 395 μηνύματα

Δημοσίευση 17/01/2012 - 22:57

[quote name='ThemisChristopoulos' timestamp='1326833161' post='832824']
εχω συνδεσει το κινητο με το tiny umbrella επελεξα πανω αριστερα :''show all shsh'' και πατησα save shsh και κατω ακριβως στην καρτελα ''log'' λεει διαφορα και ως αυτη την στιγμη π φορτωνει και κανει save στην καρτελα log αναγραφει : ''cydia does not have your shsh for iphone 4.3b, there is NO way for you to get them. sorry. you are just too late'' κανει σωστα το save ή να ανησυχω με αυτα που γραφει το tiny?? πειτε μου παρακαλω να ξερω.. KDELIOS ?? ?? ??

#95   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 17/01/2012 - 23:02

εχω συνδεσει το κινητο με το tiny umbrella επελεξα πανω αριστερα :''show all shsh'' και πατησα save shsh και κατω ακριβως στην καρτελα ''log'' λεει διαφορα και ως αυτη την στιγμη π φορτωνει και κανει save στην καρτελα log αναγραφει : ''cydia does not have your shsh for iphone 4.3b, there is NO way for you to get them. sorry. you are just too late'' κανει σωστα το save ή να ανησυχω με αυτα που γραφει το tiny?? πειτε μου παρακαλω να ξερω.. KDELIOS?? ?? ??

Tης 4.3. δε πρόκειται να στα σωσει.

Της 5.0.1 δε τα έσωσε?
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#96   sakisole

sakisole

iPH Member

• 225 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 17/01/2012 - 23:02

Λοιπον μόλις ολοκλήρωσα την διαδικασία!

Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους βοήθησαν να λυθούν τα όποια προβλήματα!

1) Είχα και εγώ το πρόβλημα με το dll σε windows 7 64αρια... Βρήκα το CoreFoundation.dll στο C--> αρχεια εφαρμογων (Χ86) --> Common Files --> Apple --> Apple application support (ευχατιστώ stakhs) To Επικόλλησα στο μονοπάτι που λέει αλλα πάλι τα ίδια!

2) Πήρα όλα τα dll αρχεία απο το Apple Application Support και τα επικόλλησα και δούλεψε.

Πολύ καλό τόπικ ευχαριστώ πολύ όλους!

εχω και εγω το ιδιο προβλημα οταν λες τα *(Πήρα όλα τα dll αρχεία απο το Apple Application Support και τα επικόλλησα και δούλεψε.)που τα εκανες επικολλησει ?

#97   maserrr

maserrr

iPH Elite Poster

• 2,989 μηνύματα
  • GameCenter:maserrr

Δημοσίευση 17/01/2012 - 23:05

ρε παιδες εγω τα ειχα σωσει τα shsh απο 4.2.1 και στο tiny και στο cydia και τωρα δε μ δειχνει τπτ στο tiny και ουτε μου τα σωζει ..τι φταιει?στο cydia μου τα δειχνει κανονικα

#98   ThemisChristopoulos

ThemisChristopoulos

iPH Enthousiast

• 395 μηνύματα

Δημοσίευση 17/01/2012 - 23:06

Μου λεει το ιδιο ακριβως αλλα αναγραφει for iphone 5.0b4 (9a5274b) κτλ που ελεγε κ πριν απλα αυτο το ελεγε στην αρχη π.χ κι επισης ειπε κ το εξης : for version iphone 4 5.0 this device is not eligible for the requested build.κι ακομη φορτωνει..αργει πολυ? να σταματησω την διαδικασια κ να την ξανακανω? τι να κανω?? επισης πανω πανω στο log ειδα πως λεει: found ( 0 ) shsh files to cashe.. δηλαδη??? τι να κανω???? ??? ??

Τελευταία επεξεργασία από: ThemisChristopoulos, 17/01/2012 - 23:08.

#99   akisgt

akisgt

iPH newbie

• 59 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:akisgt

Δημοσίευση 17/01/2012 - 23:10

sorry παιδια, αλλα εμεις με τα 4s πρεπει να κανουμε το ιδιο? ισχυει? πρεπει να προνωησουμε για κατι πριν την 5.1?

Τελευταία επεξεργασία από: akisgt, 17/01/2012 - 23:11.

#100   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,590 μηνύματα

Δημοσίευση 17/01/2012 - 23:14

Μου λεει το ιδιο ακριβως αλλα αναγραφει for iphone 5.0b4 (9a5274b) κτλ που ελεγε κ πριν απλα αυτο το ελεγε στην αρχη π.χ κι επισης ειπε κ το εξης : for version iphone 4 5.0 this device is not eligible for the requested build.κι ακομη φορτωνει..αργει πολυ? να σταματησω την διαδικασια κ να την ξανακανω? τι να κανω?? επισης πανω πανω στο log ειδα πως λεει: found ( 0 ) shsh files to cashe.. δηλαδη??? τι να κανω???? ??? ??

Ποιο Tiny έχεις?

Δοκίμασε επανεκκίνηση και αλλάγη θυρας USB.

LG8ISzO.gif

#101   ThemisChristopoulos

ThemisChristopoulos

iPH Enthousiast

• 395 μηνύματα

Δημοσίευση 17/01/2012 - 23:15

tinyumbrella v5.10.06 εχω. να το αποσυνδεσω απλα? η να πατησω κατι γ να ακυρωσω το save??

#102   sakisole

sakisole

iPH Member

• 225 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 17/01/2012 - 23:16

παιδια εμενα δεν δουλευει τι να κανω λεει οτι λειπει το ddl file το βαζω οπως λενε τσα παιδια απο το φοροθμ αλα παλι τα ιδια εχω windows 7 64

#103   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,590 μηνύματα

Δημοσίευση 17/01/2012 - 23:22

tinyumbrella v5.10.06 εχω. να το αποσυνδεσω απλα? η να πατησω κατι γ να ακυρωσω το save??

Aκυρωσε το. Στη διαδρομή που τα σώνει τα βλέπεις?

LG8ISzO.gif

#104   ThemisChristopoulos

ThemisChristopoulos

iPH Enthousiast

• 395 μηνύματα

Δημοσίευση 17/01/2012 - 23:25

βλεπω εκει π τα σωζει εναν φακελο .cache , .known_devices και 2 αρχεια shsh λεει μονο. λογικα πολλα δεν θα επρεπε να ειναι τα αρχεια shsh?? κ εκανα κ restart κ αλλαγη θυρας usb και μ λεει τα ιδια με πριν ακομη απλα τωρα στην αρχη του log ειπε πως βρηκε 2 shsh files to cache.. τι γινεται? απο το κινητο στο cydia πως βλεπω τα shsh?? καμια αλλη ιδεα?? ??

Τελευταία επεξεργασία από: ThemisChristopoulos, 17/01/2012 - 23:26.

#105   Aris94

Aris94

iPH User

• 197 μηνύματα

Δημοσίευση 17/01/2012 - 23:27

Απο Εμενα Εχει Το ΟΚ.. Το ΕΚανα Λειτουργησε Και Ολα Μια Χαρα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα