Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

ΟΔΗΓΟΣ: Προστατεύσετε μόνιμα το untethered jailbreak στην iOS 5.0.1

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1094 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#286   homer66

homer66

iPH Enthousiast

• 538 μηνύματα
  • Twitter:@homer669
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:homer669

Δημοσίευση 19/01/2012 - 13:00

πολυ καλο !!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#287   alexdel

alexdel

iPH Member

• 267 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 19/01/2012 - 14:52

Όσο κι αν ακούγεται παράξενο καταρχάς αν δεν έχεις περασμένο itunes πέρασε το κι αν το έχεις περασμένο δες αν είναι update. Δεν το λέω τυχαία.

Φυσικά και έχω itunes. Το τελευταίο.

#288   rake13

rake13

iPH newbie

• 71 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 19/01/2012 - 21:06

Παιδια μια ερωτηση για να κανω την διαδικασια με το redsnow που λεει το παλικαρι,πρεπει πρωτα να κανω με το tiny umbrella?

#289   skamanakos

skamanakos

iPH Member

• 278 μηνύματα

Δημοσίευση 19/01/2012 - 21:18

Παιδια μια ερωτηση για να κανω την διαδικασια με το redsnow που λεει το παλικαρι,πρεπει πρωτα να κανω με το tiny umbrella?

Αν εχεις σωσει τα shsh για 5.0.1 στο tinyumbrella δεν χρειαζεται.Αν δεν τα εχεις σωσει πρεπει να τα σωσεις και μετα οτι λεει ο οδηγος.

#290   rake13

rake13

iPH newbie

• 71 μηνύματα

Δημοσίευση 19/01/2012 - 21:22

Αν εχεις σωσει τα shsh για 5.0.1 στο tinyumbrella δεν χρειαζεται.Αν δεν τα εχεις σωσει πρεπει να τα σωσεις και μετα οτι λεει ο οδηγος.

Εκανα την διαδικασια συμφωνα με αυτο εδω...

http://www.iphonehel...+tiny +umbrella

Ειμαι ενταξει?

Τελευταία επεξεργασία από: rake13, 19/01/2012 - 21:23

#291   asorti

asorti

iPH User

• 116 μηνύματα

Δημοσίευση 19/01/2012 - 21:54

Tελικά μετά από δυο μέρες όλα ok για πληροφορίες στείλτε μου pm θα βοηθήσω όσο μπορώ

#292   chrisostomos

chrisostomos

iPH Addict

• 631 μηνύματα

Δημοσίευση 19/01/2012 - 22:01

παιδια περνω αυτο το μηνυμα οτι και αν εχω κανει δηλαδη στην στην διαδρομη C:\Users\your name\AppData\Roaming\redsn0w το αρχειο CoreFoundation.dll μονο του μετα ολα τα αρχεια .dll που βρικα, εκανα restart το pc 100 φορες εχω εγκατεστημενο στο pc το itunes με την τελευταια του εκδοση εχω κανει update την java απενεργοποιημενα τα antivirus-firewall κτλ, επισης να αναφερω οτι το μηνυμα αυτο το περνω και στα windows 7 αλλα και στα xp δεν ξερω τι να κανω εχει καποιος να προτεινει καμια λυση?

Συνημμένο αρχείο  Χωρίς τίτλο1.png   33,54KB   4 λήψεις

#293   chrisostomos

chrisostomos

iPH Addict

• 631 μηνύματα

Δημοσίευση 19/01/2012 - 22:23

κανεις?

#294   alexdel

alexdel

iPH Member

• 267 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 19/01/2012 - 22:29

Τι διαδικασία πρέπει να την κάνουμε στο pc που συγχρονίζουμε το iphone ή μπορώ να το κάνω σε οποιοδήποτε;

#295   chrisostomos

chrisostomos

iPH Addict

• 631 μηνύματα

Δημοσίευση 20/01/2012 - 11:19

παιδια περνω αυτο το μηνυμα οτι και αν εχω κανει δηλαδη στην στην διαδρομη C:\Users\your name\AppData\Roaming\redsn0w το αρχειο CoreFoundation.dll μονο του μετα ολα τα αρχεια .dll που βρικα, εκανα restart το pc 100 φορες εχω εγκατεστημενο στο pc το itunes με την τελευταια του εκδοση εχω κανει update την java απενεργοποιημενα τα antivirus-firewall κτλ, επισης να αναφερω οτι το μηνυμα αυτο το περνω και στα windows 7 αλλα και στα xp δεν ξερω τι να κανω εχει καποιος να προτεινει καμια λυση?

Συνημμένο αρχείο  Χωρίς τίτλο1.png   33,54KB   2 λήψεις

#296   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3.248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 20/01/2012 - 11:42

Συνημμένο αρχείο  Χωρίς τίτλο1.png   33,54KB   2 λήψεις

Χρησιμοποίησε τη τελευταία έκδοση tiny umbrella και ξανασώσε τα shsh.
Επαλήθευσε ότι όλα τα dll που βρίσκονται στον φάκελο bin βρίσκονται μέσα στον φάκελο του redsn0w

#297   chrisostomos

chrisostomos

iPH Addict

• 631 μηνύματα

Δημοσίευση 20/01/2012 - 11:57

Χρησιμοποίησε τη τελευταία έκδοση tiny umbrella και ξανασώσε τα shsh.
Επαλήθευσε ότι όλα τα dll που βρίσκονται στον φάκελο bin βρίσκονται μέσα στον φάκελο του redsn0w

Τα shsh τα παιρνω μεσω ishshit απο cydia και τα αρχεια dll τα παιρνω ολα (συνολο 35)οχι απο την διαδρομη C:\Program Files (x86)\Common Files\Apple\Mobile Device Support\bin που αναφερεται στο αρχικο post μιας και στο pc μου δεν υπαρχει πουθενα αλλα απο την διαδρομη C:\Program Files\Common Files\Apple\Apple Application Support.

Τελευταία επεξεργασία από: chrisostomos, 20/01/2012 - 11:58

#298   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2.047 μηνύματα

Δημοσίευση 20/01/2012 - 12:00

Τα shsh τα παιρνω μεσω ishshit απο cydia και τα αρχεια dll τα παιρνω ολα (συνολο 35)οχι απο την διαδρομη C:\Program Files (x86)\Common Files\Apple\Mobile Device Support\bin που αναφερεται στο αρχικο post μιας και στο pc μου δεν υπαρχει πουθενα αλλα απο την διαδρομη C:\Program Files\Common Files\Apple\Apple Application Support.

Φίλε μου καλημέρα! Γιατί δεν δοκιμάζεις μια με το Tiny Umbrella δεν έχεις να χάσεις τίποτα! Για τα dll που λες εμένα μου δούλεψε μόνο όταν τα αντέγραψα απο τον φάκελο που λες!

Τελευταία επεξεργασία από: michaelkrtikos, 20/01/2012 - 12:00

#299   SirAlex

SirAlex

iPH Contributor

• 1.643 μηνύματα
  • Twitter:@AlexisKoskinas
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:Sir Alex7

Δημοσίευση 20/01/2012 - 12:00

Τι διαδικασία πρέπει να την κάνουμε στο pc που συγχρονίζουμε το iphone ή μπορώ να το κάνω σε οποιοδήποτε;

Σε οποιδήποτε, απλά πρέπει να κατεβάσεις το tiny umbrella πρωτα :)
Κοντες μπαλιες και γρηγορες

#300   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3.248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 20/01/2012 - 12:01

Σου είπα να τα σώσεις με TU. Το ishshit δεν υποστηρίζει APTtickets. Γίνει αυτό λέγεται οδηγός. Για να τον ακολουθείς

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες