ΟΔΗΓΟΣ: Προστατεύσετε μόνιμα το untethered jailbreak στην iOS 5.0.1
Δημοσίευση 13/03/2012 - 19:12
Απλά για τον ih8snow δεν έχουν ακουστεί και τα καλύτερα,το ότι τα κατάφερες είναι ένα +
Ad
Δημοσίευση 13/03/2012 - 19:19
Η διαδικασία έγινε ακριβώς όπως το Video! Με εντελώς καθαρά Hosts και καθολού error!
Τελευταία επεξεργασία από: RsRoyal, 13/03/2012 - 19:20
Δημοσίευση 14/03/2012 - 11:03
Τελευταία επεξεργασία από: Mensana, 14/03/2012 - 11:05
Δημοσίευση 14/03/2012 - 13:43
ετοίμασα τα υπόλοιπα που ήθελα να κάνω backup, πέρασα στο restore μέσω itunes με το τροποποιημένο IPSW. Βάζω τη συσκευή σε PWENED DFU, shift+restore και επιλέγω το IPSW που
είχα φτιάξει. Το itunes άρχισε το restore με την 5.0.1. Όλα κυλούσαν ομαλά, και λίγο μετά τη μέση της διαδικασίας ίσως και περισσότερο παίρνω μήνυμα λάθους από το itunes.
To itunes δεν μπορεί να συνεχίσει λόγω άγνωστου σφάλματος. Στο iphone βγήκε η ένδειξη με το καλώδιο usb για σύνδεση στο itunes. Λέω τον ήπιαμε τώρα, πάει η 5.0.1, και πάμε
καρφί για 5.1. Το επόμενο που έκανα ήταν να πατήσω το recovery fix στο red snow. Ακολούθησα τα βήματα που μου υπέδειξε, και απ' ότι κατάλαβα βλέποντας τη συσκευή ήταν σα
να κάνει jb από την αρχή. Τα γνωστό μας μήνυμα, "η υπόλοιπη διαδικασία εκτελείται στο τηλέφωνο" reboot, και το τηλέφωνο άνοιξε κανονικά στο αρχικό του setup και ζητούσε
ενεργοποίηση. Συνδέω στο itunes, και πάλι τα γνωστά μηνύματα restore from backup, ή setup as knew. Δεν το πίστευα!! Το έκανα set up as knew, και αυτή τη στιγμή έχω ακόμα
την 5.0.1 καθαρή χωρίς jb. Δεν ξέρω τι έγινε, και αν αυτή είναι η διαδικασία που γίνεται στη περίπτωση του τροποποιημένου IPSW. Σας το αναφέρω για λόγους ενημέρωσης, και
σχολίων.
Δημοσίευση 14/03/2012 - 13:49
Δημοσίευση 14/03/2012 - 14:05
Λοιπόν παιδιά εμένα συνέβηκε το εξής παράδοξο πριν λίγα λεπτά. Ακολούθησα τον οδηγό για τη δημιουργία του τροποποιημένου IPSW. Όλα πήγαν καλά με το συγκεκριμένο βήμα. Όταν
ετοίμασα τα υπόλοιπα που ήθελα να κάνω backup, πέρασα στο restore μέσω itunes με το τροποποιημένο IPSW. Βάζω τη συσκευή σε PWENED DFU, shift+restore και επιλέγω το IPSW που
είχα φτιάξει. Το itunes άρχισε το restore με την 5.0.1. Όλα κυλούσαν ομαλά, και λίγο μετά τη μέση της διαδικασίας ίσως και περισσότερο παίρνω μήνυμα λάθους από το itunes.
To itunes δεν μπορεί να συνεχίσει λόγω άγνωστου σφάλματος. Στο iphone βγήκε η ένδειξη με το καλώδιο usb για σύνδεση στο itunes. Λέω τον ήπιαμε τώρα, πάει η 5.0.1, και πάμε
καρφί για 5.1. Το επόμενο που έκανα ήταν να πατήσω το recovery fix στο red snow. Ακολούθησα τα βήματα που μου υπέδειξε, και απ' ότι κατάλαβα βλέποντας τη συσκευή ήταν σα
να κάνει jb από την αρχή. Τα γνωστό μας μήνυμα, "η υπόλοιπη διαδικασία εκτελείται στο τηλέφωνο" reboot, και το τηλέφωνο άνοιξε κανονικά στο αρχικό του setup και ζητούσε
ενεργοποίηση. Συνδέω στο itunes, και πάλι τα γνωστά μηνύματα restore from backup, ή setup as knew. Δεν το πίστευα!! Το έκανα set up as knew, και αυτή τη στιγμή έχω ακόμα
την 5.0.1 καθαρή χωρίς jb. Δεν ξέρω τι έγινε, και αν αυτή είναι η διαδικασία που γίνεται στη περίπτωση του τροποποιημένου IPSW. Σας το αναφέρω για λόγους ενημέρωσης, και
σχολίων.
Αν καποιος γνωριζει κατι περι αυτου ας επιβεβαιωσει παιδια γιατι πολλα λεγονται και πολλα ακουγονται, παντως η διαδικασια αυτη λογικη μου ακουγετε μιας και μοιαζει αρκετα με το downgrade που καναμε στις 4,*,* εκδοσεις!
Δημοσίευση 14/03/2012 - 14:08
Δημοσίευση 14/03/2012 - 14:34
Μα τι να σου επιβεβαιώσει. Σου λέω από πρώτο χέρι τι συνέβηκε. Το λέει και ο papas.Αν καποιος γνωριζει κατι περι αυτου ας επιβεβαιωσει παιδια γιατι πολλα λεγονται και πολλα ακουγονται, παντως η διαδικασια αυτη λογικη μου ακουγετε μιας και μοιαζει αρκετα με το downgrade που καναμε στις 4,*,* εκδοσεις!
Δημοσίευση 14/03/2012 - 14:48
Καμία σχέση. Εκεί έκανες το downgrade με stock fw και με πειραγμένο το host file.και μοιαζει αρκετα με το downgrade που καναμε στις 4,*,* εκδοσεις!
Στην προκειμένη περίπτωση στον φίλο έγινε το restore/downgrade και στο τελείωμα του έβγαλε error για τον α ή β λόγο βάζοντας την συσκευή σε recovery
mode. Κατόπιν, διάλεξε έναν από τους πολλούς τρόπους που υπάρχουν για να το βγάλει από recovery mode.
Δημοσίευση 14/03/2012 - 16:47
Δημοσίευση 14/03/2012 - 16:50
δοκιμασε fix recovery απο redsnowΈκανα την διαδικασία που γραφη το ποστ ,όταν κάνω restore πάει μέχρι τέρμα και μου βγάζει error 1 και μπαίνει σε recovery mode. Τι λέτε να φταίει?
Δημοσίευση 14/03/2012 - 16:51
Δημοσίευση 14/03/2012 - 16:53
αυτό που λέει ο οδηγός στο πρώτο ποστ φυσικάκαλησπέρα είχα δώσει την συσκευή μου για επισκευή και μου γύρισε με 5.1 ήταν jb untethered iphone4 5.0.1 και είχε κρατήσει τα shsh στο cydia.Τι μπορώ να κάνω για να γυρίσω στην 5.0.1???
Δημοσίευση 14/03/2012 - 16:53
πηγαινε στη πρωτη σελιδα του οδηγου και δες αν μπορεις να φτιαξεις ipsw για να γυρισεις.καλησπέρα είχα δώσει την συσκευή μου για επισκευή και μου γύρισε με 5.1 ήταν jb untethered iphone4 5.0.1 και είχε κρατήσει τα shsh στο cydia.Τι μπορώ να κάνω για να γυρίσω στην 5.0.1???
Δημοσίευση 14/03/2012 - 16:59
Αναφέρω ότι το iPhone 4 λειτουργεί άψογα & απροβλημάτιστα!
Πάντα φιλικά!
Τελευταία επεξεργασία από: RsRoyal, 14/03/2012 - 17:00
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες