Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 4G (Video με λίγα χαρακτηριστικά)

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
23 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 30/09/2009 - 09:53

...με μια απλή αναβάθμιση του συστήματος, μπορεί και το τωρινό να το κάνει, τουμπίτσες τα εικονίδια σαν σκυλάκια, ωπ από την μια, ωπ από την άλλη! χαχα.. και όσο για την κάμερα, γιατί να μην χρησιμοποιείται η τωρινή για το τσατ? (λες και κάνει κανείς βιντεοκλήσεις, αλλά τέλος πάντων) άντε στο Skype για να δει η γιαγιά το εγγόνι.. χαχαχα.. Πάντως αυτό το βίντεο κυκλοφορεί εδώ και καιρό, κάποιος πωρωμένος designer το σχεδίασε. Μακάρι να φτιαχτεί, αλλά εγώ θα περιμένω το 5G..χαχαχα..

Εγώ θα περιμένω το 5GS έτσι για να είμαστε αρμονικοί με τας ιδέας μας!!!! Χαχαχα....καλημέρα Οδυσσέα...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   DSOdysseas

DSOdysseas

iPH Enthousiast

• 470 μηνύματα

Δημοσίευση 30/09/2009 - 10:02

Εγώ θα περιμένω το 5GS έτσι για να είμαστε αρμονικοί με τας ιδέας μας!!!! Χαχαχα....καλημέρα Οδυσσέα...

Καλημέρα Χρήστο! Ναι, αλλά και πάλι θα διαφωνούμε, γιατί εγώ δεν κάνω jailbreak και θα το έχω αγνό σαν προβατάκι, με την τελευταία αναβάθμιση από την Apple, ενώ εσύ παραδοσιακός με jb και 2.1 os σαν τον κακό τον λύκο με plasma gun! χαχαχαχααα... ωραίος καιρός και βαριέμαι να δουλέψω.

Πάντως το να γυρνάνε τα εικονίδια, είναι καλή φάση, απορώ γιατί δεν το έκανε η Apple... αλλά όλα είναι απλά εφέ για να ψαρώνουμε.. αλλά τι λέω? Εγώ είμαι του εφέ! χαχαχαα

#18   mastersifou

mastersifou

iPH newbie

• 26 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone SE
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 30/09/2009 - 10:09

Πιστεύω πως θα αργήσει ακόμα η apple να βγάλει το επόμενο iphone γιατί πολύ απλά τα πηγαίνει περίφημα με το 3GS και πουλάει τρελά. Είναι αρκετά μπροστά ακόμα. Σίγουρα έχει κάποια σχέδια στο μυαλό της αλλά όσο δεν απειλείτε ακόμα από τον ανταγωνισμό δεν θα κάνει κινήσεις. Οπότε μην ονειρεύεστε. Ξέρει τι κάνει.

#19   DSOdysseas

DSOdysseas

iPH Enthousiast

• 470 μηνύματα

Δημοσίευση 30/09/2009 - 10:12

Πιστεύω πως θα αργήσει ακόμα η apple να βγάλει το επόμενο iphone γιατί πολύ απλά τα πηγαίνει περίφημα με το 3GS και πουλάει τρελά. Είναι αρκετά μπροστά ακόμα. Σίγουρα έχει κάποια σχέδια στο μυαλό της αλλά όσο δεν απειλείτε ακόμα από τον ανταγωνισμό δεν θα κάνει κινήσεις. Οπότε μην ονειρεύεστε. Ξέρει τι κάνει.

χωρίς όνειρα η ζωή θα ήταν σαν τον καφέ χωρίς ζάχαρη και γάλα...πικρή και μαύρη! :lol:

#20   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 30/09/2009 - 10:21

χωρίς όνειρα η ζωή θα ήταν σαν τον καφέ χωρίς ζάχαρη και γάλα...πικρή και μαύρη! :lol:

Εγώ ήδη ονειρεύομαι το 6GS....εκεί να δεις πόσο μπροστά είμαι χαχαχαχαχαχαχα..............

#21   Dimitris1986

Dimitris1986

iPH Member

• 319 μηνύματα
  • Twitter:@@mitsakos1986
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:mitsakospan

Δημοσίευση 30/09/2009 - 10:45

Όχι η ημερομηνία που εμφανίζεται είναι η εγγραφή του χρήστη στο youtube!

δεν συμφωνω αφου ρε παιδια λεει OS 2.O και εμεις ειμαστε στην 3.1

#22   epaminos

epaminos

iPH Contributor

• 1.546 μηνύματα
  • Twitter:@epaminos
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:epaminos

Δημοσίευση 30/09/2009 - 10:53

Όνειρα φθινοπωρινής νυκτός!

Το βιντεάκι αυτό είχε ξαναβγεί πριν κυκλοφορήσει το 3GS!

Απλά τώρα άλλαξαν τους τίτλους!

Το 4G που θα βγει του χρόνου το καλοκαίρι θα έχει πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά, ιδίως στο software! ;)

#23   Paraskevas

Paraskevas

iPH newbie

• 48 μηνύματα

Δημοσίευση 30/09/2009 - 10:55

Ας έχει ό,τι θέλει (φυσικά πάντα προς το καλύτερο)...μεγαλύτερη μπαταρία μπορεί να έχει το μελλοντικό iPhone; :P

#24   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9.488 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 30/09/2009 - 10:59

Το βιντεάκι αυτό είχε ξαναβγεί πριν κυκλοφορήσει το 3GS!

Απλά τώρα άλλαξαν τους τίτλους!

+1

Τοpic locked.

ezgif_com_crop_2.gif

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες