Overflow - coverflow εφέ για το dock σας!
Δημοσίευση 19/01/2012 - 14:18
Ad
Δημοσίευση 19/01/2012 - 14:19
Οτι μπορουμε κανουμε.. Να σαι καλα φιλε μου!spiros23 σε βρισκω πολυ ενημερωμενο σε ευχαριστω πολυ!!
Δημοσίευση 19/01/2012 - 15:00
Δημοσίευση 19/01/2012 - 15:10
Εχεις κανει ανανεωση στο cydia; Χτες-προχτες κυκλοφορησε..Εγώ πάλι δε μπορώ να βρω ούτε overflow ούτε coverflow στο cydia... Μια εφαρμογή είναι αυτά τα δύο;! Μόνο κάτι themes βρίσκω... Και το smooth cover flow... Και φυσικά έχω το repo του bigboss.
Δημοσίευση 19/01/2012 - 15:29
Δημοσίευση 19/01/2012 - 15:33
Εγω παλι το πληρωσα γιατι 80 cent δεν ειναι και υπερβολικο ποσο....βοηθεια στους developers να βγαζουν ωραια πραγματα....Καλησπέρα παιδιά. Πολύ ωραία εφαρμογή!Εγώ την κατέβασα δωρεάν πάντως και όχι 0,99 dollars!! Έχω iOS 5.01 και λειτουργει αψογα!(Απλά για ενημέρωση)Απλή διασκεδαστική και όμορφη στην χρήση! Αρκει να κατεβάσετε δωρεάν και το infinidock και γίνεται τέλεια!
Φιλικα παντα.
Δημοσίευση 19/01/2012 - 15:33
Προφανως την κατεβασες απο καποιο αλλο πειρατικο repo στο cydia και οχι απο το repo του bigboss, εξ ου και το δωρεαν...Καλησπέρα παιδιά. Πολύ ωραία εφαρμογή!Εγώ την κατέβασα δωρεάν πάντως και όχι 0,99 dollars!! Έχω iOS 5.01 και λειτουργει αψογα!(Απλά για ενημέρωση)Απλή διασκεδαστική και όμορφη στην χρήση! Αρκει να κατεβάσετε δωρεάν και το infinidock και γίνεται τέλεια!
Δημοσίευση 19/01/2012 - 15:43
Και σε μενα το κανει αυτο! Αλλα σε τυχαια εικονιδια, οχι μονο στο ημερολογιο και το ρολόιΕχω παρατηρησει οτι τα εικονιδια του ημερολογιου και του ρολογιου εχουν παρει και αυτα μια κληση...οταν αλλαζεις σελιδα στο springboard επαναφερεται το ενα και μετα ξανα.Το εχετε παρατηρησει αυτο?
Δημοσίευση 19/01/2012 - 15:46
Αυτο το προβλημα δημιουργειται και με το coverflow απο το springtomize καποιες φορες..Και σε μενα το κανει αυτο! Αλλα σε τυχαια εικονιδια, οχι μονο στο ημερολογιο και το ρολόι
Με respring θα στρωσουν..
Δημοσίευση 19/01/2012 - 16:10
Εχεις κανει ανανεωση στο cydia; Χτες-προχτες κυκλοφορησε..
Μμμμ... Νομίζω ναι, αυτόματα δεν κανει αναεωσεις το cydia? το αφησα στο load packages release new data etc
Δημοσίευση 19/01/2012 - 16:14
Αναλογως, αν δεν εχεις προσθεσει καποιο διακοπτακι που να μην κανει αυτοματα ανανεωση το cydia, ναι τοτε.Μμμμ... Νομίζω ναι, αυτόματα δεν κανει αναεωσεις το cydia? το αφησα στο load packages release new data etc
Μπες στο cydia περιμενε να φορτωσει και θα στο εμφανισει στο "αλλαγες"..
Δημοσίευση 19/01/2012 - 17:18
Δημοσίευση 19/01/2012 - 20:34
Καλησπέρα παιδιά. Πολύ ωραία εφαρμογή!Εγώ την κατέβασα δωρεάν πάντως και όχι 0,99 dollars!! Έχω iOS 5.01 και λειτουργει αψογα!(Απλά για ενημέρωση)Απλή διασκεδαστική και όμορφη στην χρήση! Αρκει να κατεβάσετε δωρεάν και το infinidock και γίνεται τέλεια!
Φίλε μου καλέ..... Είσαι ελληνάρας τελικά του κερατά... Όχι μόνο κλεβεις αυτόν που κάθησε και σκέφτηκε και υλοποίησε έστω αυτό το ανούσιο tweak, είσαι και περήφανος για την κλοπή σου και μάλιστα το κοκοροδίχνεις με bold γραμματοσειρές.... Ξέρεις μερικές φορές τι εύχομαι για ελληνάρες αυτής της κλάσης; Το επόμενο κλεφτρόνι να βάλει το δικό σου μήλο σαν στόχο την επόμενη φορά... Να δούμε τότε πως θα νοιώσεις....
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
Δημοσίευση 19/01/2012 - 21:13
Συγνωμη που επεμβαινω αλλα για να το κατεβασεις αυτο το προγραμμα αν δεν κανω λαθος πρεπει να εισαι jb και να εχεις cydiaΦίλε μου καλέ..... Είσαι ελληνάρας τελικά του κερατά... Όχι μόνο κλεβεις αυτόν που κάθησε και σκέφτηκε και υλοποίησε έστω αυτό το ανούσιο tweak, είσαι και περήφανος για την κλοπή σου και μάλιστα το κοκοροδίχνεις με bold γραμματοσειρές.... Ξέρεις μερικές φορές τι εύχομαι για ελληνάρες αυτής της κλάσης; Το επόμενο κλεφτρόνι να βάλει το δικό σου μήλο σαν στόχο την επόμενη φορά... Να δούμε τότε πως θα νοιώσεις....
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
που απο μονο του αυτο αν δεν κανω λαθος ειναι κλοπη.
Οποτε ας μην αναφερουμε για ελληναρες και τετοια γιατι ολοι αυτοι που βγαζουν τα σπασμενα προγραμματα δεν ειναι ελληνες και
ειναι πολλοι περισοτεροι απο μας....
Ααα και μην μου πεις οτι εσυ δεν εχεις κατεβασει ποτε σου σπασμενο προγραμμα εστω και για δοκιμη γιατι δεν θα σε πιστεψω....
Φιλικα παντα...
Δημοσίευση 19/01/2012 - 21:16
κανεις και πολύ λάθος. Το jailbreak δεν ειναι κλοπή. Διάβασε δυο πραγματα πριν μιλήσεις.Συγνωμη που επεμβαινω αλλα για να το κατεβασεις αυτο το προγραμμα αν δεν κανω λαθος πρεπει να εισαι jb και να εχεις cydia
που απο μονο του αυτο αν δεν κανω λαθος ειναι κλοπη.
Οποτε ας μην αναφερουμε για ελληναρες και τετοια γιατι ολοι αυτοι που βγαζουν τα σπασμενα προγραμματα δεν ειναι ελληνες και
ειναι πολλοι περισοτεροι απο μας....
Ααα και μην μου πεις οτι εσυ δεν εχεις κατεβασει ποτε σου σπασμενο προγραμμα εστω και για δοκιμη γιατι δεν θα σε πιστεψω....
Φιλικα παντα...
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες