Καταρχήν δείχνεις ανώριμη συμπεριφορά είτε με το να απογοητεύεσαι είτε με το να κλαίγεσαι. Ο σωστός επαγγελματίας επικεντρώνει όλη του την προσπάθεια στην ανάπτυξη και βελτίωση της εφαρμογής του.
Συν τοις άλλοις είναι παιδιάστικο να σκας πραγματικά για 5-10-20 αρνητικά review. Αν η εφαρμογή σου είναι όντως καλή με το πέρασμα ημερών θα φανεί.
Ο πρώτος που θα πρέπει να ακούσει τα παράπονά σου είναι η ίδια σου η ομάδα. Αναφέρεις ο ίδιος πως εσύ έκανες τη λάθος αρχή: είτε με τα ελληνικά που δεν υποστηριζόταν, είτε με το iAd, είτε καθυστέρησες είτε είτε είτε. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, άρα οι δικές σας παραλείψεις, αστοχίες είναι αυτές που έγειραν τα δυσαρεστημένα reviews. Εάν ερχόταν πλήρωμα χρόνου και είχες κυκλοφορήσει την εφαρμογή ή τα updates μόνο όταν είχες λύσει όλα τα προβλήματα, τότε θα ήσουν σωστός και απέναντι στην προσπάθειά σου αλλά και στους χρήστες που απευθύνεσαι. Οπότε βρίσκω φυσιολογική την όποια δυσαρέστηση και την αντιμετώπιση του προβλήματος καθώς και την προσέγγιση στην έκδοση της εφαρμογής σου, ερασιτεχνική. Άρα, μιας και έχεις γνώθι σαυτόν και αυτοαποκαλείσαι ερασιτέχνης, θα έπρεπε να περιμένεις τα δυσαρεστημένα σχόλια (άλλα βάσιμα και άλλα αβάσιμα) σε μία εραστιτεχνική δουλειά.
keep walking
κατά το μεγαλύτερο μέρος του post σου είμαι μαζί σου, αλλά όσον αφορά τα reviews, είμαι εντελώς αντίθετος.
Εχω δει reviews σε ελληνικά apps αψεγάδιαστα που πάρα πολλά reviews είναι σκέτη λάσπη μόνο και μόνο για το γκέτο που έχουν δημιουργήσει 5-10 άτομα και προωθούν συγκεκριμένα apps και όλα τα άλλα τα θάβουν... δεν γίνεται να έτρεχε σε όλες τις συσκευές και ο άλλος να γράφει δεν τρέχει σε καμιά κοκ... κατά τα άλλα επαναλαμβάνω μαζί σου, αλλά αυτό που γίνεται με τα reviews από ορισμένους καραγκιόζηδες παρά πάει...
Και τέλος αυτά είναι τα βασικά παράπονα του φίλου μας όπως καταλαβαίνω εγώ, όχι τα άσχημα reviews αλλά όπως λέει και συμφωνώ μαζί του ο μηχανισμός της apple το appstore γενικά και το "γκέτο" που κάνει όλο το "θάψιμο"
Ειμαί υπερ των σχολίων κ σε ότι αφορά τις δικές μας εφαρμογές ας γράφουνε όσα αρνητικά θέλουνε αρκεί να είναι κόσμια γραμμένα κ με επικοδομητικά ώστε
να καταλάβει ο developer τί να διορθώσει. Επίσης υπάρχουν κ αυτοί που έχουν διπλούς τριπλους τετραπλούς λογαριασμούς κ κάνουν μπαμ ποιοι είναι...
- ΤΟP FREE!!! αυτό ειναι γενικότερο, όχι μόνο για την Ελλάδα... πρέπει να κάτσουν να ξανασκεφτούν στην Apple πως λειτουργεί αυτός ο μηχανισμός. Παίρνω πχ
τη δικιά μας εφαρμογή. Είχε 2/5 αστέρια με bug που κρασάρει κ ήταν 4η!!!!!! Επειδή είχε 4000 downloads??? Λάθος μεγάλο. Απο κάτω πήρχαν 5αστερες εφαρμογές.