Να σε ενημερώσω ότι η ΑΣΟΕΕ είναι έτη φωτός μπροστά από τα άλλα ελληνικά Πανεπιστήμια. Αλλού δεν ξέρουν τι πάει να πει eclass, πάνε και δίνουν τις εργασίες στο κουτί του καθηγητή έξω από το γραφείο του. Email δεν υπάρχει, ή και να έχουν eclass δεν υπάρχουν σημειώσεις ή ανακοινώσεις μέσα. Αν ακυρωθεί μάθημα δεν το βλέπουν κάπου online, αλλά πάνε στην αίθουσα και περιμένουν, ενώ αν αλλάξει εκτάκτως η αίθουσα περιμένουν τον θυρωρό να έρθει να τους το πει (αν έρθει ποτέ) αντί να λαμβάνουν email/online ανακοίνωση.
H ΑΣΟΕΕ είναι αγγλικό κολέγιο μπροστά σε άλλες σχολες...
Δεν ξέρω αν είσαι στο τμήμα της Πληροφορικής (γιατί στα άλλα τμήματα οι καθηγητές δεν είναι τόσο προχωρημένοι), αλλά αν όντως είσαι θα σου πρότεινα, αφού το iTunes U σου αρέσει σαν θέμα, να πας στον κύριο Κωτίδη που κάνει το μάθημα Ανάλυση Εφαρμογών Πληροφοριακών Συστημάτων και να του προτείνεις να υλοποιήσεις κάτι τέτοιο για την ΑΣΟΕΕ ως πτυχιακή εργασία.
Είμαι στο ΟΔΕ όχι στην πληροφορική. Οπότε τον Κωτίδη δεν το έχω... ΑΛλά ακουστά μόνο.. Ναι παιδιά δεν λέω φαίνεται χρήσιμο και για μας .. αλλά όπως και να το κάνουμε άλλο να ανεβάζει και το πανεπιστήμιο που σπουδάζεις υλικό στο iTunes U
OFF topic.. όσο για την ΑΣοεε στυμφωνώ ότι στο eClass είμαι πάρα πολύ καλά και γενικά υπάρχει μια πολύ καλή επικοινωνία φοιτητών και κθηγητών ακόμα και μέσω skype (εννοείται και με e-mail φυσικά καθώ και συζητήσεις στο eClass) παρ όλα αυτά δεν νομίζω ότι μπορούμε να συγκριθούμε με άλλα πανεπιστήμια στο εξωτερικό.. Όταν μπαίνεις στη σχολή και το πρώτο πράγμα που βλέπεις μετά από τους πωλητές στους πάγκους είναι φοιτητές να παίζουν χαρτιά 9 η ώρα το πρωί.. Οκ.. κι αυτό μια εικονα του πανεπιστημίου είναι..
Τελευταία επεξεργασία από: Alex0077, 20/01/2012 - 19:14