Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 14 ψήφοι

Absinthe Untethered Jailbreak tool για A5 (iPhone 4S, iPad 2)

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1965 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1801   alexphys

alexphys

iPH Enthousiast

• 364 μηνύματα
  • Twitter:@Alex_phys
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 26/01/2012 - 09:49

εγω ρε παιδια δεν βρισκω το εικονίδιο ‘Absinthe’.Τι να κανω?

εκανες ολη την διαδικασια οπωσ επρεπε?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1802   Gusgen

Gusgen

iPH newbie

• 9 μηνύματα

Δημοσίευση 26/01/2012 - 10:27

προσπαθω να εγκαταστήσω το absinthe αλλα μου βγαζει error μετα απο κανενα 10λεπτο H efarmogh absinthe.exe σταματησε να λειτουργει (error windows) το δοκιμασα σε αλλο pc αλλα βγαζει τα ιδια error τι κανω λαθος?

Kαλημέρα σας! Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με ipad2 δεν έχει γίνει ποτέ jb στο παρελθόν και εδώ και τρείς μέρες με πάνω από 20 προσπάθειες... Η εφαρμογή absinthe.exe σταμάτησε να λειτουργεί. Εννοείται το τρέχω σαν admin σε δυνατό PC
win 7 64bit και μόλις φτάσει σχεδόν στο 75% περίπου η μπάρα απλά σταματάει!!!
Κάποιος, καμία γνώμη?
Σας ευχαριστώ!

#1803   zago

zago

iPH newbie

• 6 μηνύματα

Δημοσίευση 26/01/2012 - 13:34

Καλησπέρα παιδιά, έβαλα να κανει ενα restart springboard στο iphone 4s απο το sbsettings και εχει κολλησει εκει, οποιος ξερει τι πρεπει να κανω ας μου απαντησει σας παρακαλω

#1804   WizzardTim

WizzardTim

iPH newbie

• 32 μηνύματα

Δημοσίευση 26/01/2012 - 17:41

Kαλημέρα σας! Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με ipad2 δεν έχει γίνει ποτέ jb στο παρελθόν και εδώ και τρείς μέρες με πάνω από 20 προσπάθειες... Η εφαρμογή absinthe.exe σταμάτησε να λειτουργεί. Εννοείται το τρέχω σαν admin σε δυνατό PC
Κάποιος, καμία γνώμη?
Σας ευχαριστώ!

όρισε από τις ιδιότητές του ότι είναι συμβατό με Windows XP Service Pack3 και δοκίμασε μήπως..

#1805   justme

justme

iPH newbie

• 32 μηνύματα

Δημοσίευση 26/01/2012 - 20:43

αν σας κολαει η διαδικασια ακολουθηστε της εξης σειρα

1 καντε ενα backup το ipad σας
2 restore as new
3 jailbreak
4 restore to backup σας με τις εφαρμογες σας που κανατε στην αρχη

#1806   SirAlex

SirAlex

iPH Contributor

• 1.643 μηνύματα
  • Twitter:@AlexisKoskinas
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:Sir Alex7

Δημοσίευση 26/01/2012 - 20:45

Κάποιος, καμία γνώμη?
Σας ευχαριστώ!

μηπως εχεις passcode στο iPad σου;
Κοντες μπαλιες και γρηγορες

#1807   alexx

alexx

iPH newbie

• 7 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 26/01/2012 - 21:17

παιδιά έχω ένα 4s και έκανα jailbreak με το Absinthe 0.2 σε περιβάλλων windows 7 32b!!!! με το Absinthe 0.3 δεν έκανα δουλειά μου το τερμάτιζαν τα windows! με το Absinthe 0.2 όλα καλά μου έβγαλε και το cydia!!! ξέρει κανείς κανένα sources για το 4s η κάνουν και τα παλιά??

#1808   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 26/01/2012 - 21:27

παιδιά έχω ένα 4s και έκανα jailbreak με το Absinthe 0.2 σε περιβάλλων windows 7 32b!!!! με το Absinthe 0.3 δεν έκανα δουλειά μου το τερμάτιζαν τα windows! με το Absinthe 0.2 όλα καλά μου έβγαλε και το cydia!!! ξέρει κανείς κανένα sources για το 4s η κάνουν και τα παλιά??

Ολα κανουν.
Whatsapp doc?

#1809   etsi

etsi

iPH User

• 185 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 26/01/2012 - 21:43

Οταν βγει νέα εκδοση π.χ 5.0.2 και υποθέσουμε ότι βγει και το αντιστιχοι jb πως γίνεται η διαδικασία της αναβάθμισης? Κάνεις upgrade το ios πρώτα και μετά jb πάλι ? Δεν χάνεται τίποτα από εφαρμογές κλπ?

#1810   lefkas

lefkas

iPH newbie

• 40 μηνύματα

Δημοσίευση 26/01/2012 - 21:44

μηπως εχεις passcode στο iPad σου;

Ακριβως το ιδιο προβλημα εχω και εγω σε ipad wifi 3g εχω δοκιμασει 3 διαφορετικα pc καθως επησης και mac και δεν εχω καταφερει να κανω jb εδω και 3 μερες.Υπ οψιν ασχολουμαι απο το
2008 απο τα πρωτα iphone και εχω κανει πανω απο 30 φορες jb me διαφορες τεχνικες χωρις κανενα προβλημα? αυτη τη φορα μαλλον το jb ειναι μουφα....υπαρχουν πολλα bugs που δεν εχουν διορθωθει ακομα και θα χρειασθουν αρκετα update στο Absinthe 03?

#1811   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα

Δημοσίευση 26/01/2012 - 21:45

Ακριβως το ιδιο προβλημα εχω και εγω σε ipad wifi 3g εχω δοκιμασει 3 διαφορετικα pc καθως επησης και mac και δεν εχω καταφερει να κανω jb εδω και 3 μερες.Υπ οψιν ασχολουμαι απο το
2008 απο τα πρωτα iphone και εχω κανει πανω απο 30 φορες jb me διαφορες τεχνικες χωρις κανενα προβλημα? αυτη τη φορα μαλλον το jb ειναι μουφα....υπαρχουν πολλα bugs που δεν εχουν διορθωθει ακομα και θα χρειασθουν αρκετα update στο Absinthe 03?

Ipad ή ipad2? (λεμε τωρα)

Επισης εκανες restore/setup as new?

Τελευταία επεξεργασία από: iMarilina, 26/01/2012 - 21:46

Whatsapp doc?

#1812   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα

Δημοσίευση 26/01/2012 - 21:47

Οταν βγει νέα εκδοση π.χ 5.0.2 και υποθέσουμε ότι βγει και το αντιστιχοι jb πως γίνεται η διαδικασία της αναβάθμισης? Κάνεις upgrade το ios πρώτα και μετά jb πάλι ? Δεν χάνεται τίποτα από εφαρμογές κλπ?

ΟΤΑΝ βγει jailbreak για την καινουρια εκδοση ios, θα κανουμε RESTORE/SETUP AS NEW γιατι ΠΑΝΤΑ αυτό πρεπει να γινεται οταν παμε απο jailbroken ios σε καινουριο, και μετα jailbreak και SYNC τα πραγματά μας μεσω ιτουνς.
Whatsapp doc?

#1813   lefkas

lefkas

iPH newbie

• 40 μηνύματα

Δημοσίευση 26/01/2012 - 21:58

Ipad ή ipad2? (λεμε τωρα)

Επισης εκανες restore/setup as new?

iMarilina σε ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση αλλα το εχω κανει τοσες φορες setup as new μεσα σε 3 μερες που πιστευω η μαμα apple θα μου το κλειδωσει? ipad2 wifi 3g με προηγουμενο
jb σε 4.3.3 εκανα update σε 5.0.1(9Α405) αναθεμα την ωρα που πηγα σε 5.0.1 θα κατεβω παλι στην 4.3.3??

#1814   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα

Δημοσίευση 26/01/2012 - 22:48

iMarilina σε ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση αλλα το εχω κανει τοσες φορες setup as new μεσα σε 3 μερες που πιστευω η μαμα apple θα μου το κλειδωσει? ipad2 wifi 3g με προηγουμενο
jb σε 4.3.3 εκανα update σε 5.0.1(9Α405) αναθεμα την ωρα που πηγα σε 5.0.1 θα κατεβω παλι στην 4.3.3??

Τι ακριβώς προβλημα σου παρουσιάζεται; Σταματαει να δουλευει το absinthe.exe?

Τελευταία επεξεργασία από: iMarilina, 26/01/2012 - 22:49

Whatsapp doc?

#1815   lefkas

lefkas

iPH newbie

• 40 μηνύματα

Δημοσίευση 27/01/2012 - 00:09

Τι ακριβώς προβλημα σου παρουσιάζεται; Σταματαει να δουλευει το absinthe.exe?

iMarilina sory που εφυγα απο το forum αλλα προσπαθησα για 10-12 φορα να κανω jb αλλα οπως και πριν τζιφος..Μου βγαζει μηνυμα το pc (το absinthe σταματησε να λειτουργει και τα windows προσπαθουν να βρουν λυση) αλλα τελικα κρασαρη, και το( ipad2 μηνυμα αποκατασταση προβληματος) antivairus kai τειχος προστασιας off στα windows?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες