δεν ειναι εκει το θεμα.
Μου λες δηλαδή οτι μετά απο τόση αναμονή είναι ωραίο για τους μισούς να βλέπουν τους άλλους μισούς να χοροπηδάνε τύπου "ναιιιιιι τοκανα ολα καλά" και οι άλλοι να κάθονται σαν μ****** και καλά να περιμένουν να "παει σπίτι" ο τύπος να κάνει upload το αρχείο;
(γιατί πρεπει ναχει πολύ σημαντική δουλειά ωστε να λείπει την ώρα ακριβώς που βγηκε το jb που περιμένει εκατομμύρια κόσμος).
Αστο τώρα
Μαριλίνα μου το θέμα είναι ότι αυτός ο άνθρωπος κατά 90% δεν το κάνει επαγγελματικά αυτό το πράγμα.
Ποιός μας λέει ότ δεν έχει μία πολύ σοβαρότερη ασχολία? (πχ. ο Sherif Hashim είναι ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ!. Αν αύριο βγει το unlock και αργήσει να το ανεβάσει τι θα πούμε "ά τον αλήτη που δεν άφησε τον άνθρωπο στο χειρουργείο να κάνει ένα upload?" Δεν πάει έτσι.
Και ευχαριστώ πρέπει να λέμε.
Επίσης δεν σας είπε κανείς ότι το build για τα windows είναι έτοιμο.
Θα πάει να το ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ είπε ο p0sixnnja, όχι θα πάει να το ανεβάσει...
Και στην τελική, αν στα 3 χρόνια μου εδώ μέσα έχω μάθει κάτι, αυτό είναι ότι στα release days: Α)Υπάρχουν προβλήματα με τα tools B )υπάρχουν προβλήματα με τους servers Γ)για τα 2 προηγούμενα προτείνεται η αναμονή από τον μέσο χρήστη ώστε να μην ακολουθήσουν προβλήματα...
Τελευταία επεξεργασία από: nsxbass, 20/01/2012 - 23:04.