Absinthe Untethered Jailbreak tool για A5 (iPhone 4S, iPad 2)
Δημοσίευση 23/01/2012 - 13:45
Sto ipad egine me tin proti to jb.
Ad
Δημοσίευση 23/01/2012 - 13:50
Το εχω κατεβασει και προσπαθω να το ανοιξω και τοτε μου το πεταει..
δοκιμασε να το ξανακατεβασεις, μαλλον αυτο φταιει
Παιδια, πρωτες μερες ειναι, λογικα να εμφανίζονται αυτά τα συμπτώματα.
Ολοι προσπαθουν να κατεβασουν τωρα κ εχουν κλασει οι server
Δημοσίευση 23/01/2012 - 13:54
ναι,κατεβασμενο,με το που πάω να ανοίξω το προγράμμα πετάει error,το ξανακατεβαζω και τα ίδια.το εχεις κατεβασει το absinthe η οταν πας να το κατεβασεις στα λεει αυτα;
Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: taksidiotis25, 23/01/2012 - 13:54
Δημοσίευση 23/01/2012 - 13:54
Δημοσίευση 23/01/2012 - 14:02
ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΕ!!ΔΕ ΜΠΟΡΩ!!ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ PC,ΠΕΙΝΑΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ MARLBORO!ΜΗ ΣΩΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΩ ΠΟΤΕ
πηγαινε φαε, ηρέμησε κ δοκιμαζεις αλλη ωρα. κ το τηλεφωνακι σου κ το jb, εκει θα ειναι
ειπαμε, ειναι δυσκολες μερες για τους server
παρολαυτα, αν θες να μας πεις τι ακριβως σ βγαζει, μπας κ σε βοηθησουμε
@taxidiotis25:εισαι σιγουρος οτι κατεβαζεις το σωστο αρχειο; μην με παρεξηγεις, εχουν δει πολλά τα ματάκια μας εδω μεσα! αν ναι, τότε σε παραπέμπω στην απάντηση π εδωσα πιο πανω στην Πηνελοπη
Δημοσίευση 23/01/2012 - 14:09
πηγαινε φαε, ηρέμησε κ δοκιμαζεις αλλη ωρα. κ το τηλεφωνακι σου κ το jb, εκει θα ειναι
ειπαμε, ειναι δυσκολες μερες για τους server
παρολαυτα, αν θες να μας πεις τι ακριβως σ βγαζει, μπας κ σε βοηθησουμε
(εισπνοη,εκπνοη......)
Βεβαιως,λοιπον,κατεβασα το jb κ κανω αυτα που λεει,το συνδεω δεν ακουμπαω το κινητο κλπ.μετα μου λεει να παω να πατησω το εικονιδιο στο κινητο μου,το παταω και μου λεει ''absinthe is setting things up stand by'' κ περιμενω.κ τιποτα νεκρο!μετα παω να ανοιξω το VPN κ μου λεει προεκυψε σφαλμα συνδεσης.απο κατω το ''jailbreak''(π λεει απο κατω προσαρμογη) ειναι κλικαρισμενο με τικ...αυτα.εκανα κ επαναφορα ρυθμισεων δικτυου κ τιποτα.να κανω κ restore sto iphone?Μη το κανω τζαμπα ομως...
Δημοσίευση 23/01/2012 - 14:14
Patao sto eikonidio tou Absinthe sto iphone k me bgazei stin selida tou greenpoison xoris na metatrepsei to eikonidio se cydia. Ftaiei to oti ginetai panikos ston server i kati allo??
Sto ipad egine me tin proti to jb.
Δηλαδη πατας στο absinth kai rebootαρει αλλα δεν υπαρχει cydia?
Μου το εκανε κ εμενα κ αναψα το VPN μου πεταξε error, το αφησα για λιγο, εκανε reboot και ολα καλα
Στο ipad επιασε χωρις VPN
Δημοσίευση 23/01/2012 - 14:18
Δημοσίευση 23/01/2012 - 14:20
(εισπνοη,εκπνοη......)
Βεβαιως,λοιπον,κατεβασα το jb κ κανω αυτα που λεει,το συνδεω δεν ακουμπαω το κινητο κλπ.μετα μου λεει να παω να πατησω το εικονιδιο στο κινητο μου,το παταω και μου λεει ''absinthe is setting things up stand by'' κ περιμενω.κ τιποτα νεκρο!μετα παω να ανοιξω το VPN κ μου λεει προεκυψε σφαλμα συνδεσης.απο κατω το ''jailbreak''(π λεει απο κατω προσαρμογη) ειναι κλικαρισμενο με τικ...αυτα.εκανα κ επαναφορα ρυθμισεων δικτυου κ τιποτα.να κανω κ restore sto iphone?Μη το κανω τζαμπα ομως...
μετα π πειραξες το vpn, δοκίμασες να ξαναπατήσεις το εικονιδιο του Absinth? reboot εχει κανει απο μόνο του; σε mac ολα αυτα η σε windows;
Δημοσίευση 23/01/2012 - 14:26
μετα π πειραξες το vpn, δοκίμασες να ξαναπατήσεις το εικονιδιο του Absinth? reboot εχει κανει απο μόνο του; σε mac ολα αυτα η σε windows;
ναι κ παλι μου λεει seting things up stand by κ δεν κανει τιποτα..κ το vpn δεν ενεργοποιειται...σε windows!rebbot εκανε μονο του στην αρχη πριν φτασει στο σημειο π βγαζει το εικονιδιο του absinthe..
p.s αυτο εχω κατεβασει απ την σελιδα του greenpoison''GreenPois0n Absinthe v0.2 for Windows''
Δημοσίευση 23/01/2012 - 14:29
ναι κ παλι μου λεει seting things up stand by κ δεν κανει τιποτα..κ το vpn δεν ενεργοποιειται...σε windows!rebbot εκανε μονο του στην αρχη πριν φτασει στο σημειο π βγαζει το εικονιδιο του absinthe..
p.s αυτο εχω κατεβασει απ την σελιδα του greenpoison''GreenPois0n Absinthe v0.2 for Windows''
δοκιμασε να απεγκαταστησεις το absinthe κ να το ξαναβαλεις
Δημοσίευση 23/01/2012 - 14:31
απο χθες μ αυτα κ με τα αλλα το εκανα jb κατεβηκε το cydia και το installous ΑΛΛΑ οταν επιλεγω εφαρμογη να την κατεβασω παταω download και η μπαρα δεν φορτωνει δηλαδη δν κανει download και μου βγαζει το μηνυμα "download failed:The request timed out."
Δημοσίευση 23/01/2012 - 14:32
pmβαρέθηκα πια με αυτά τα άσπρα εικονίδια
Δημοσίευση 23/01/2012 - 14:32
δοκιμασε να απεγκαταστησεις το absinthe κ να το ξαναβαλεις
οταν παω να το ξανα κανω απ την αρχη κ μου λεει οτι φαινεται πως προσπαθησα να το εγκαταστησω κ απετυχε κ μου κανει recovery κ αν θελω να ξανα προσπαθησω να ξε-συνδεσω κ μετα να ξανα-συνδεσω τη συσκευηπερα απ αυτο κανω κατι αλλο για απεγκατασταη?
Δημοσίευση 23/01/2012 - 14:34
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 14
0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες