Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 14 ψήφοι

Absinthe Untethered Jailbreak tool για A5 (iPhone 4S, iPad 2)

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1965 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1816   Gusgen

Gusgen

iPH newbie

• 9 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 27/01/2012 - 00:26

μηπως εχεις passcode στο iPad σου;

Σας ευχαριστώ για την απάντηση, όπως νωρίτερα και τον κύριο που μου συνέστησε compatability με XP service pack3.
Όχι δεν είχε passcode το ipad μου απλά δεν είχα το absinthe.exe δίπλα από τον φάκελο data!!!
Επιτέλους τα κατάφερα αλλά δυστυχώς δεν ξέρω τι να κάνω από εδώ και πέρα (πρωτάρης στο jb).
Στα "Εxtensions Useful on ipad" ότι ανοίγω μου γράφει "Unknown επικεφαλίδα" και "Note: Cannot Locate Package"

Μήπως θα σας ήταν εύκολο να μου στείλετε ένα link ή πληροφορίες με το τι πρέπει να κάνω μετά?

Και πάλι σας ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1817   Ngobreak

Ngobreak

iPH Enthousiast

• 540 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:Ngobreak

Δημοσίευση 27/01/2012 - 00:43

μια ερωτησει εκανα jailbreak ipad 2 με το palio version για windows δεν χρειαζετε να κανω re-jailbreak επιδη βγηκε το καινουριο σωστα?

#1818   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21.572 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:TheNikoz

Δημοσίευση 27/01/2012 - 06:50

μια ερωτησει εκανα jailbreak ipad 2 με το palio version για windows δεν χρειαζετε να κανω re-jailbreak επιδη βγηκε το καινουριο σωστα?

Όχι, δεν χρειάζεται. Είναι άσκοπο!!

#1819   Georgio

Georgio

iPH Contributor

• 1.106 μηνύματα
  • Twitter:@GeorgioDan
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G
  • GameCenter:iGIORGIS

Δημοσίευση 27/01/2012 - 20:26

Έχεις εγκαταστήσει το AppSync; Μήπως είναι αυτό που χρειάζεσαι;

Δεν εχει θεμα το appsync και μενα τα προγραμματα του installous ετσι μου τα περναει μονο

#1820   malioufas

malioufas

iPH newbie

• 6 μηνύματα

Δημοσίευση 27/01/2012 - 23:28

Εχω το ipad2 wifi. Δεν του εχω κανει ξανα jailbreak και ειμαι στην 5.0.1! Ανοιγω το absinthe, συνδεω το ipad κανω κλικ για να ξεκινησει οπως μου ζηταει και μετα μου λεει... 1: Looks like you attemted to apply this jailbreak and it failed. we 'll try to fix it now.... 2: Recovery completed. If you want to retry jailbreaking, unplug your device and plug it back in. Κανω οτι μου λεει, αλλα ξανα και ξανα τα ιδια!!!!! (το εχω δοκιμασει πανω απο εικοσι φορες) τι φταει ρε παιδια??? HELP!!!

#1821   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 27/01/2012 - 23:33

Εχω το ipad2 wifi. Δεν του εχω κανει ξανα jailbreak και ειμαι στην 5.0.1! Ανοιγω το absinthe, συνδεω το ipad κανω κλικ για να ξεκινησει οπως μου ζηταει και μετα μου λεει... 1: Looks like you attemted to apply this jailbreak and it failed. we 'll try to fix it now.... 2: Recovery completed. If you want to retry jailbreaking, unplug your device and plug it back in. Κανω οτι μου λεει, αλλα ξανα και ξανα τα ιδια!!!!! (το εχω δοκιμασει πανω απο εικοσι φορες) τι φταει ρε παιδια??? HELP!!!

Δοκιμασε να ξανακατεβασεις το absinthe και βαλτο σε αλλο μερος στον υπολογιστή, κανε μια επανεκκινηση τον υπολογιστή και το ipad και ξαναδοκιμασε
Whatsapp doc?

#1822   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21.572 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:TheNikoz

Δημοσίευση 27/01/2012 - 23:34

Έχεις απενεργοποιήσει το Passcode?

#1823   malioufas

malioufas

iPH newbie

• 6 μηνύματα

Δημοσίευση 28/01/2012 - 01:34

Τα έχω δοκιμάσει αυτά που μου προτείνεται... ( αν ο nikoz εννοεί το pass του iPad...) δεν ξέρω τι φταίει!!!! Ευχαριστώ για την ανταπόκριση κι αν σκεφτείτε κάτι άλλο...

#1824   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 28/01/2012 - 01:47

Τα έχω δοκιμάσει αυτά που μου προτείνεται... ( αν ο nikoz εννοεί το pass του iPad...) δεν ξέρω τι φταίει!!!! Ευχαριστώ για την ανταπόκριση κι αν σκεφτείτε κάτι άλλο...

κοιτα εγω το προσπαθησα με CLI στην αρχή, δεν εγινε και βαρεθηκα να κανω restore/setup as new για να το σπασω με CLI (ειχα κανει ηδη το κινητό), και οταν το βραδυ εκεινο βγηκε το tool, μουβγαλε και μενα οτι ειχε γινει προσπαθεια και restored και να το κανω unplug/plug και τοκανα και μια χαρα δουλεψε μετα.....

Το μονο αλλο να ρωτησω τι windows εχεις, αν εκανες run as admin, αν εχεις το τελευταιο ιτουνς και νομιζω οτι στη χειροτερη:

1) δες αν μπορεις να δοκιμασεις σε αλλο υπολογιστή

2) κανε restore/setup as new και σπαστο και μετα συγχρονισμο.
Whatsapp doc?

#1825   PanosSyros

PanosSyros

iPH newbie

• 10 μηνύματα

Δημοσίευση 28/01/2012 - 10:32

Όσοι έχετε κάνει το jb, είστε γενικά ευχαριστημένοι από τη συσκευή σας? αναφέρομαι κυρίως σε χρήστες ipad... Συνεχίζει να δουλεύει η συσκευή κανονικά χωρίς προβλήματα? το 3G? γενικά, ευχαριστημένοι ? ρωτάω γιατι θέλω να κάνω jb τη συσκευη μου αλλά το σκέφτομαι...

#1826   RaiDMax

RaiDMax

iPH Member

• 237 μηνύματα

Δημοσίευση 28/01/2012 - 10:41

Εγω παντος σε ipad2 kai 4s σε 5 λεπτα το χα κανει και στα δυο με τελεια επυτυχια!

#1827   RaiDMax

RaiDMax

iPH Member

• 237 μηνύματα

Δημοσίευση 28/01/2012 - 10:42

Όσοι έχετε κάνει το jb, είστε γενικά ευχαριστημένοι από τη συσκευή σας? αναφέρομαι κυρίως σε χρήστες ipad... Συνεχίζει να δουλεύει η συσκευή κανονικά χωρίς προβλήματα? το 3G? γενικά, ευχαριστημένοι ? ρωτάω γιατι θέλω να κάνω jb τη συσκευη μου αλλά το σκέφτομαι...

Κανε αφοβα η συσκευη πεταειιι δεν εχεις να χασεις κατι αλλα μονο να καιρδισεις Is your choiceee ;)

#1828   xarisk

xarisk

iPH Contributor

• 1.878 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 28/01/2012 - 11:24

μολισ το εγκατεστησα...ipad 2 ευκολη η διαδικασια τωρα θα αρχισω νε το cydia :)

#1829   FreeDouriNozZ

FreeDouriNozZ

iPH newbie

• 21 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 29/01/2012 - 10:08

Καλημεριζω ολη την παρεα...εχω ενα προβλημα σημαντικο θα ελεγα μιας κ δεν μπορω να κατεβασω το 90% των εφαρμογων μεσω ινσταλους....παταω δηλαδη τον κωδικο που μου δινεις κ οταν παταω submit ir download......με πεταει σε μια καρτελα διαφημισεωνκ μου ζηταει να βαλω τον αριθμο τηλ. Μου ή θα λεει file dude κ μετα απο αυτο παλι σε μια καρτελα που να ζγταει αριθμο τηλ και οροι χρησης....τι παπαρια ειναι κ δεν μπορω να κατεβασω σχεδον τπτ...

#1830   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 29/01/2012 - 10:16

το installous έχει κάποια προβληματάκια τώρα μην ανησυχείς <_<

Ad

Ad

Team