Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 14 ψήφοι

Absinthe Untethered Jailbreak tool για A5 (iPhone 4S, iPad 2)

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1965 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#481   Kostas_GR

Kostas_GR

iPH User

• 194 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 21/01/2012 - 03:54

Παιδια σας απαντησα ελπιζω ολα να σας πανε καλα! Οποιος αλλος θελει βοηθεια ας μου στειλει θα κατσω κανενα μισαωρακι ακομα πριν παω για υπνο!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#482   Rocket

Rocket

iPH Contributor

• 1.085 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 21/01/2012 - 03:55

Παιδια σας απαντησα ελπιζω ολα να σας πανε καλα! Οποιος αλλος θελει βοηθεια ας μου στειλει θα κατσω κανενα μισαωρακι ακομα πριν παω για υπνο!

θελω και εγω!!

SIA -  MIDNIGHT DECISIONS   :wub:

#483   Kostas_GR

Kostas_GR

iPH User

• 194 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2012 - 03:56

θελω και εγω!!

Εφτασεεεεεεεεε :lol:

#484   Kostas_GR

Kostas_GR

iPH User

• 194 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2012 - 03:57

Καλα το Cydia στο 4S παει σφαιρα...Καμμια σχεση με το 4αρι που ειχα πριν!!!

#485   andrewbabe

andrewbabe

iPH newbie

• 18 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2012 - 03:58

+1 Φιλε Kosta για το ενδιαφερον σου...!

#486   Kostas_GR

Kostas_GR

iPH User

• 194 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2012 - 03:59

+1 Φιλε Kosta για το ενδιαφερον σου...!

Ξερω τον καημο να ζητας βοηθεια και να μη σου απανταει κανεις :P Αλλα σιγα ολοι μια παρεα ειμαστε εδω!

Αντε καλη επιτυχια!

#487   Rocket

Rocket

iPH Contributor

• 1.085 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2012 - 04:00

Εφτασεεεεεεεεε :lol:

σε ευχαριστω!!

#488   ExCiZieR

ExCiZieR

iPH newbie

• 21 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 21/01/2012 - 04:05

Παιδια καλησπερα, προσπαθω να το περασω σε iPad2 ολοκληρωνει το αρχικο σταδιο, παω κανω TAP το Absinthe app στην homescreen αλλα δεν φορτωνει τιποτα, λευκη οθονη :( και δοκιμαζω συνεχεια εδω και μιση ωρα.

"server stopped responding"

ειναι θεμα overload του server εχετε και εσεις θεμα η κανω κατι λαθος? Αν ειναι θεμα overload, θα πρεπει μαλλον να περιμενουμε να κοιμηθουν και στην Αμερικη πχ που επισης θα εχουν πεσει με τα μουτρα και βλεπουμε ισως απο αυριο?

Ευχαριστω θερμα

προφανως ειμαι ο μονος που εχει προβλημα, γιατι απο οτι βλεπω απο τα σχολια, ειστε πιο τυχεροι απο μενα και κανετε JB κανονικα, η κανω κατι λαθος. Παντως και το site του greenpois0n δεν μου ανοιγει απο το mac.
anyway μαλλον παω για αυριο και εγω, και ας ειμαι σε Mac :(

#489   gidi

gidi

iPH User

• 154 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 21/01/2012 - 04:05

Δε λεει "preparing", λεει "uploading" διπλα στο windows.

Και την αλήθεια; Για να μιλήσω σαν τους "ομορφάντρες" εδω μέσα: Χ****ήκαμε αν έχουν δουλειές. Περισσότερα λεφτά αποτι θα βγάζανε σε οποιαδήποτε δουλειά εχουν βγάλει απο τα donations.

Εκτός αν οι χρήστες Μακ δώσανε περισσότερα απο τους χρήστες Windows και το βγάλανε γι αυτό νωρίτερα. ;)

Κατα τ´αλλα δεν πα ναναι και νεκροθάφτης και να πέθανε ο Πάπας και ναχει αναλάβει την κηδεία; Ποσώς με νοιάζει :lol:

Μαριλινα η αποψη σου ειναι σεβαστη, επιτρεψε μου να διαφωνω καθετα ομως.

Αντιλαμβανομαι πως πιθανως (και δεν εχεις καμια υποχρεωση για κατι τετοιο) δεν μπορεις να συλλαβεις το επιπεδο της δυσκολιας του εγχειρηματος αυτων των ανθρωπων.

Ξερεις και αυτοι εχουν μια ζωη περα απο το να δινουν τσαμπα jb σε ολο τον κοσμο. Δεν ξερουμε τι δουλειες/υποχρεωσεις εχουν. Μου φαινεται μαλλον παιδιαστικο να λες οτι χεστηκες για τις δουλειες τους κ να ξαναλες οτι βγαζουν χρημα απο τα donations. Σε αναγκασε κανεις να δωσεις εστω κσι ενα ευρω; Αλλοι πουλανε αερα κοπανιστο κ βγαζουν εκατομυρια κ εσυ γκρινιαζεις για αυτα που εβγαλε ο pod2g;

Διερωτωμαι αληθεια κ χωρις ιχνος κακης προθεσης πως θα συμπεριφεροσουν σε καποιον που τον ειχες πληρωσει για να σου φτιαξει κατι αν αργουσε να το κανει.

Τα ατομα δουλευουν σα σκυλια κ κανουν το "ακατορθωτο" κ διαφοροι ασχετοι κραζουν.

Τι να πω;

Καλο βραδυ!

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk

#490   antonis29

antonis29

iPH Member

• 276 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 21/01/2012 - 04:06

Ξερω τον καημο να ζητας βοηθεια και να μη σου απανταει κανεις :P Αλλα σιγα ολοι μια παρεα ειμαστε εδω!

Αντε καλη επιτυχια!

ευχαριστω πολυ φιλε μου.ηδη ξεκινισα κατεβασμα.πολυτιμη πολυ η βοηθεια σου.σε ευχαριστω κ παλι.

#491   Kostas_GR

Kostas_GR

iPH User

• 194 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2012 - 04:06

Καπου εδω καληνυχτιζω και εγω!

Καλο βραδυ παιδια και καλη επιτυχια!

#492   Rocket

Rocket

iPH Contributor

• 1.085 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2012 - 04:08

Καπου εδω καληνυχτιζω και εγω!

Καλο βραδυ παιδια και καλη επιτυχια!

καληνυχτα!!

#493   koukli

koukli

iPH newbie

• 43 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2012 - 04:14

προφανως ειμαι ο μονος που εχει προβλημα, γιατι απο οτι βλεπω απο τα σχολια, ειστε πιο τυχεροι απο μενα και κανετε JB κανονικα, η κανω κατι λαθος. Παντως και το site του greenpois0n δεν μου ανοιγει απο το mac.
anyway μαλλον παω για αυριο και εγω, και ας ειμαι σε Mac :(

ενεργοποίησε το vpn από τις ρυθμίσεις...

#494   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 21/01/2012 - 04:15

Ειμαι σιγουρος οτι ολοι ειναι στο limerain.cc και κανουνε refresh ολη την ωρα!!!!

Για 30000000000 φορά θα το πω:

Το limerain.cc όχι απλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ επίσημη σελίδα αλλά είναι και ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ.

Δεν κάνει τίποτα παραπάνω από ότι κάνουμε εμείς εδώ με μία βασική διαφορά. Αυτούς τους συμφέρει να τραβάνε τα βλέμματα του κόσμου και να έχουν κίνηση γιατί έτσι τα λεφτά που βγάζουν λόγω επισκεψιμότητας από τα άπειρα banners που έχουν είναι αμέτρητα!

Λέτε τυχαία να έγραψαν uploading? Για να πηγαίνει το ένα refresh πίσω από το άλλο.

Δεν έχει καμία αξιοπιστία κανένα site τέτοιου τύπου.

Απορώ πως έγινε σήμερα και τόσος ντόρος με αυτό το πράγμα. Ποιός σας είπε να κοιτάτε εκεί? Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας να λέμε ότι η ΜΟΝΗ αξιόπιστη πηγή πληροφοριών είναι η επίσημη σελίδα της dev team & της chronic dev team καθώς και τα twitter των μελών τους!

(Δε σου επιτίθεμαι απλά είναι η πολλοστή φορά που το συγκεκριμένο site παραπλανεί τον κόσμο απόψε...)

#495   andreas37d

andreas37d

iPH Enthousiast

• 484 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 21/01/2012 - 04:17

+1 και απο εμενα ευχαριστω.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 19